Şimdi Ara

2006 peugeot 307 premium otom.çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce aldığım 2006 peugeot 307 premium otomatik aracım iki gündür sabahları marş basmıyor.7-8 nci defasında marş alıyor.Sabah çalıştıktan sonra gün içerisinde herhangi bir problem olmuyor ilk marşta alıyor.Dün yetkili servise götürdüm fakat herhangi bir problemi olmadığını söylediler.Bana frene basmadan çalıştırmaya zorlamışınızdır dediler.(Daha öncededen de otomatik araba sahibiyimdir frene basmadan çalışmadığını biliyorum)Frenle alakası olmadığını düşünüyorum.Sebebinin ne olabileceğini ve bana sıkıntı yaratacak bi durumun olup olmadığını bilen arkadaşlar lütfen yardım edin.Çünkü hafta içi hergün işe aracımla gidiyorum bu sorunda aklıma takıldı beni yoda bırakırmı veya hiç çalışmaz mı diye endişe ediyorum.Yardımlarınız için lşimdiden teşekkür ederim.

• hocam sorunun caresini bilmiyorum ama arac frene basmadan da calisir. tabi vites bosta ya da park ta ise. aksi halde zaten uyari veriyor. umarim sorun basittir ve cozumunu bulursun.
  • aküye baktılarmı hocam.
  • eğer marş basıp araba çalışmıyorsa akü tam bitik olmasına gerek yok akünün .
    eğer araç p de ise vede marşa basınca tık yoksa şanzumanın üstündeki aksiyon şalteri dedikleri bir olay var ondan kaynaklanıyor olabilir
  • arkadaşlar aküde sorun olmadığı kanısındayım.çünkü marşa basınca motoru dönderiyor.ama motor çalışmıyor.akünün göstergesinede baktım yeşil yani sorun yok.dediğim gibi sadece sabahları bunu yapıyor yani motor soğuk olduğu zaman yapıyor.havanın derecesi ise eksinin altında bile değil yol bilgisayarında 8 derece felan gösteriyor.sabah 8-9 defa zorlayıp çalıştırdıktan sonra gün içerisinde ne zaman çalıştırırsan çalıştır tek marşta alıyor.yeterki sabah bi kere çalışsın ve motor ısınsın.anlayamadım çok garip serviste bilemedi daha doğrusu cihazı taktılar bi sorun gözükmüyor dediler.Motorda oraya gidince ısınmış oluyor stop ediyolar daha sonra tek marşta çalışıyor.çok garip bi olay...
  • bence atesleme sistemindendir. Bu kısıma baktır derim
  • bence aracı bi gece servise bırak ertesi gün kendileri görsünler olayı,ancak işe gidiorm demişsin bu konuda ne yapabilirsin bilemiorm.İnşallah büyük bir sorunu yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.