Şimdi Ara

2006 Toyota Corolla SOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 77.000 km de.Kaza sorguladım kaydı yok dedi.Hasar sorguladım 1 adet çarpma var sadece herhangibir çarpma maliyeti yazmıyor.24.750 dedi en son.Araç sahibi çok güvenilir bir müdürümüz.Araba hatchback.Gayet temiz duruyor.Benzinli.El kadar bir yerde boyası var.Yarına kadar net bir karar vermem lazım.Ne yapayım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 7 Mayıs 2011; 0:39:39 >

• düz 24000 e alabilirseniz iyi olur. Yakıtı sizi üzmez ve çok donanımlı bir araçtır sol olduğu için. uzun süre sizi idare eder ve güzel bir araçtır. Mesela satmak istediniz 24000 e 2 günde satarsınız böyle temiz bir aracı. Km si de bakımları düzgün yapıldıysa endişe edilmeyecek bir km . hayırlısı olsun
  • bir yane çarpma derken??
  • Çarpmasını bilmiyorum.Bugün ustaya göstereceğim önemli birşey çıkmazsa alıyorum.
  • Arabayı aldım kazasız belasız binmek nasip olur umarım.
  • hayırlı uğurlu olsun fiyattan benzinli olduğu sonucunu çıkardım lpg ile de binilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

hayırlı uğurlu olsun fiyattan benzinli olduğu sonucunu çıkardım lpg ile de binilebilir

Sağolasın.Çok km yapmam heralde yılda 6-7 bin belki.Lpg takmaya değer mi bilmiyorum ama aslında takmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Toyota Corolla Navigasyon
    10 yıl önce açıldı
    Honda civic 2013 HB Parça
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yılda 6000-7000 km yapıyorsanız değmez... neye değmez? arabanın orjinalliğini bozmaya değmez bizde 2003 model megané I var, yılda 12.000 km kadar kullanılıyor, yakıtından da memnunuz taktırmadık biz

temennim kazasız belasız cezasız kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

yılda 6000-7000 km yapıyorsanız değmez... neye değmez? arabanın orjinalliğini bozmaya değmez bizde 2003 model megané I var, yılda 12.000 km kadar kullanılıyor, yakıtından da memnunuz taktırmadık biz

temennim kazasız belasız cezasız kullanırsınız

1 kaç ay geçsin bakayım, ilk arabam diyebilirim bir tanesinden kazıklanmıştım kullanmak nasip olmamıştı.İyi dilekleriniz için teşekkürler,hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.