2007 Model 1.5 DCI Renault Scenic Kullanıyorum.. Daha Çok Suv Tarzı Bi Araç Arıyordum Fakat Ne Kadar Uygun Bi Suv Bulsam 80.000 TL'den Ucuz Bulamadım... Hem Vergisini Hem Yakıtını Düşünecek Olursam 2.0 Motor Bi SUV 1.500 TL Vergisi Var Ve En Az 10lt Yakıt Sarfediyor.. Ben Yılda 30.000 Km Yapıyorum.. Ve 2.0 Motor Bi Araç Kullanacak Olsam Hem Vergisi, Hem Yakıtı Hem de Sıfır Fiyatıyla Şimdi Ödediğim Tutarın Çok Çok Üstüne Çıkmış Olurum.. Bu Yüzden 1.5 DCI Qashqai Düşünüyorum.. Her Nekadar Yükseklik Genişlik Ölçüleri Scenic İle Birebir Olsada Qashqai Kalıplı Bi Araba.. 2010 Model Sıfır Fiyatı İse 51.000 TL (1.5 DCI TEKNA) Full İse 58.000 TL.. Donanım Farkı İse *Deri Koltuk Ve Isıtmalı Koltuklar *Katlanır Dış Dikiz Aynaları *Cam Tavan *Akıllı Anahtar.. Bunlar Benim İçin Olmasada Olur Oyüzden 7.000 TL Fark Ödemeye Değmez Diye Düşünüyorum..
Scenic İle Değiştirmeye Değer mi? Yoksa Başka Bi Araca mı Yönelmeliyim??
değmez
bence de değmez sonuçta senin arabanla aynı motoru kullanıyor donanım olarak full versiyonuda almayacaksın,qashqai scenic'ten çok daha geniş bir araba da değil bu yüzden değmez.
sıfır alacaksanız değmez. motor aynı zaten sadece kalıplı diye arac almak cok mantıksız olur. ama takas edicek birini bulursanız ve temizse hayallerinize kavusursunuz.
Bencede değmez böyle devam et:)
hiç gerek yok..
sahip olduğunuz araçtan çok üstün bir araç olduğunu sanmıyorum QQ'ın...
Tiguan 1.4 TSI 150 hp 4x2 Sport & Style 58.506,00
işte bu güzel araba...
Bence de değiştirmenizin anlamı yok ama @plateau'nun dediği gibi tiguan olsaydı düşünülebilirdi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme