Şimdi Ara

2007 Avensis 1.6 Comfort 30 bin km-41.500 TL???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir 2.el otomobil arıyorum. Piyasanın durumu da malumunuz uçmuş durumda. Epeyce Corolla ve Civic aradım lakin istediğim temizlikte bir araba bulamadım. Hiç aklımda yokken biraz da tesadüf eseri 2007 Avensis 1.6 benzinli bir araç denk geldi. Araba hakkında çok fazla bilgim yok, tek yapabildiğim internetten özellikle de forumdan araştırma yapmak oldu. Son çare yardımınıza başvurmaya karar verdim.

Araç başlıkta yazdığım gibi 2007 1.6 Comfort 30 binde ve benzinli, tüp takılmamış. Klasik söylem garaj arabası olduğu yönünde. Küçük bir hasar kaydı, bunun sonucunda 2 parça lokal boya var. İyi durumda kış lastikleri var üzerinde ve yine iyi durumda yaz lastiklerini de vereceğini söyledi sahibi. Sahibi Comfort'a ek olarak deri döşeme yaptırmış fabrika çıkışlı. Dijital klima var (dijital/otomatik klima Comfort modelinde standart mı bilmiyorum).Geniş ve rahat bir araba.

Beni hem cezbeden hem de korkutan tarafı düşük kilometresi. Oynama olma ihtimali olabilir mi sonuçta 8 senelik araba. Bu konuda yetkili serviste yapılacak inceleme garanti bilgi verir mi? Tabi en önemlisi de fiyatı. Kısa süre araştırma yapabildim, piyasada temiz Avensis yok gibi. Bu fiyat Comfort için (42.500'den 41.500 indirebildik) gözüme çok geldi. 2.000 lira fazla veriyorum sanırım piyasaya göre. Artı olarak lpg taktırmayı düşünüyorum bu da fiyatı 2.000 lira daha arttıracak. Bu para bu özelliklerdeki Comfort modele verilir mi sizce?

Sözde hatchback bir araba almak üzere çıktığım yolda Avensis almak üzereyim. Sözün özü yardımlarınızı bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler

• Bu konu hakkındaki yorumları bende merak ediyorum
  • 2010 Model Avensis Elegant (Bir sonraki kasa) fiyatlarına yakın fiyat vermiş. Bence çok, kaldı ki Elegant modeli de değil. Eğer o kadar paranız varsa biraz daha katıp bir üst modele bakınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.