Şimdi Ara

2007 BMW 3.20D Mi Scirocco 2012 Model mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize hayırlı haftalar. Ortalama 70bin bütçem var ilk arabam olacağı için çok yükseğe çıkmak istemiyoruz ailecek

61Bin TL ye 320D 2007 Model bir araba bulduk tanıdıktan nakit ihtiyacından satıyor tanıdığız diye indirimle bu fiyata bulduk.
    Veya Tasarımını Çok beğendiğim Scirocco almayı düşünüyoruz Siz hangisini önerirsiniz.

Açıkcası Scirocco iç tasarım Dış tasarım olarak bana göre önde fakat
    BMW ninde Dizel olması Ve Marka algisi ön plana çıkarıyor Ayrıca Fiyatıda Ucuz.

• fosfosu asla bmv ile bırakın karşılaştırmayı yan yana yazmak bile BMV ye karşı büyük haksızlık bence.
    ki üretimden kalkmış bir modeli ile..

BMV alınır ve konforu sürülür.
    tereddüt etmeniz bile hata.
    fosfos serisi bir aracı kullanmış hala bmv serisi bir aracı kullanan biri olarak yazıyorum.
  • Genç olan iyidir, 3.20d nin bir triger masrafı var dillere destan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

fosfosu asla bmv ile bırakın karşılaştırmayı yan yana yazmak bile BMV ye karşı büyük haksızlık bence.
    ki üretimden kalkmış bir modeli ile..

BMV alınır ve konforu sürülür.
    tereddüt etmeniz bile hata.
    fosfos serisi bir aracı kullanmış hala bmv serisi bir aracı kullanan biri olarak yazıyorum.

Eski kasa bmwlerin içi çok eski duruyor.
    tek sıkıntım bu aslında
  • yardım lütfen
  • SmallKing1 kullanıcısına yanıt
    güncel
  • 2007 320d ler 177 hp sanırım. Zincir sorunu oluyor , kronik. Km bilgisi vermemişsiniz ama 200 bin altında değildir herhalde.

Tanıdık yazmışsınız , tanıdığınız sıfır km den beri kullanıyorsa , aracın her şeyi biliniyorsa 320d alabilirsiniz. Daha önce kaç el değiştiği belli değilse ben şahsen bmw ye para vermem. Bmw profili çok değişti , çok zulmediyorlar araçlara. Gerçi eskiden de öyleydi.

Scirooco daha yeni model. Motoru sağlam, gidişi tatminkar. Yakıtı da iki araç arasında dağlar kadar fark olmaz onu söyleyeyim. Sciroco 10 yakıyorsa 320d o yaşta 8,5 -9 yakar.

2011 de sıfır km dsg olanını almıştım scirocco. 11 ay kullandım satıp sıfır 2012 model 320d aldım e90 lci. 4 sene kullandım çok zevk aldım. Scirocco içi çok daha modern duruyor bmw ye göre, ama ben sürüş karakterine alışamadım scirocconun. 1 yıl bile dayanamadım o derece.

Bu karşılaştırmada bmw yi eski olduğu için almam , sciroccoyu da zaten sürüşünü sevmediğimden asla düşünemem. Bir de araçlar ucuz diyorsunuz da bakımı yürütmesi pahalı olur bmw nin bilesiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizim yerinizde olsam o paraya daha güncel modeller bakarım. 2012 golf bakın hiç yoktan. Ha eğer illa ikisinden biri ise Bmw tabiki. Sciroconun içi çok mu yeni sanki. Zaten dar bi araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o model dizel bir bmw nin çıkarıcağı masraf fazla olur ben Scirocco derim veyahutta golf daha mantıklı olur
  • 2007 ler 163 beygir olmasi lazim. TR deki 177 likler 2008 ve sonrasi diye hatirliyorum.

Ben olsam o butceyle BMW almam Scirocco secerdim. Ayrica ilk araba icin ikisi de luks ve hizli sayilir dikkatli olmak lazim.

• Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim sanirim scirocco alicam 👍🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.