Şimdi Ara

2007 DİZEL VOLVO S40 DAN HANGİ ARACA GEÇİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 yıldır 2007 model volvo s40 1.6 dizel araç kullanıyorum..aracım full olan modeli..

acelesi yok ama yavaş yavaş bir başka model e geçmek istiyorum..jaguar x-type çok hoşuma giden bir araç ama haliyle çeşitli sebeplerden dolayı korkuyorum..fiyat aralığı çok açılmadan maximum 50 000 civarına ne tavsiye edersiniz? önemli olan içi geniş, konforlu, sorunsuz ve beni mümkünse üzmeyecek bir araç arıyorum..Suw tarzı da olabilir..biraz prestijli bir araç olsun..

aklımda 2000 model mercedes s320 long da var. ..lpg ile sanırım bir ihtimal düşünülebilir ??

bütçe max 50-55000 olabilir..

• Aracınız bir problemi yoksa değiştirmeyin derim. 50–55 bin ile alabileceğiniz araçlar size s40 tan fazlasını sunamaz. Üstelik adınız gibi bildiğiniz arabayı satıp ne olduğu belirsiz ve sorun çıkarma ihtimali yüksek bir araba almış olacaksınız.

Tavsiyem ise 2.0 TDCİ otomatik mondeo veya accord + lpg olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaha şükür arabamın hiç bir sorunu yok..9000 tl vererek yurt dışından sıfır motor getirttirdim ve taktırdım.( kışın aracın motorunu yakmıştım-motor bloğunu çatlatmıştım)

dediğinizde haklısınız..bir yanım hiç macera arama diyor..bir yanımda ömür boyu aynı araca binecek değilsin ya diyor:)
  • Hiç geçmeye gerek yok bir de motoru sıfırmış, kasa desen zaten İsveç çeliği hiçbir şey olmaz, keyifle binin bence
    Bunun ayarında daha yeni model ikinci el full dizel bir araba isteseniz en az 70-75 bin lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 1 Eylül 2015; 16:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hiç geçmeye gerek yok bir de motoru sıfırmış, kasa desen zaten İsveç çeliği hiçbir şey olmaz, keyifle binin bence
    Bunun ayarında daha yeni model full dizel bir araba isteseniz en az 70-75 bin lazım.

S40 Ayarında Ful dizel 70-75.000'e ne varmış le?

Trendlıne jetta,Life cororolla demede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hiç geçmeye gerek yok bir de motoru sıfırmış, kasa desen zaten İsveç çeliği hiçbir şey olmaz, keyifle binin bence
    Bunun ayarında daha yeni model full dizel bir araba isteseniz en az 70-75 bin lazım.

S40 Ayarında Ful dizel 70-75.000'e ne varmış le?

Trendlıne jetta,Life cororolla demede...

Sıfır diye bir şey demiş miyim bak bakim
    Daha yeni yani şöyle mesela 2012-2013 olabilir onlara 70-75 lazım en kötü

S40 ayarında sıfır full dizel dersek zaten 90'dan aşağı kurtaramaz

• Motoru da sıfırlamışsınız bence binmeye devam edin Eğer değiştirmek istiyorsanız o civara en iyi araçlardan biri

http://www.sahibinden.com/renault-latitude-1.5-dci-executive?a5_min=2011&address_country=1&a5_max=2012

Az daha eklersiniz temiz bulursanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır değilde 55.000 TL'ye en iyi b7 alınabilir 2.0 dizel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Sıfır değilde 55.000 TL'ye en iyi b7 alınabilir 2.0 dizel.

B6 Demek istediniz
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    haklısınız..latitude gerçekten çok beğendiğim bir araç..öneriniz için teşekkür ederim.. peki 2004-2005 cheroke 2.8 crd ler için ne dersiniz?
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Çok bilgim yok ama vergisi fazla. Yakıtı da fazla olabilir. Eğer sizin için dert olmazsa iyi araç bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

B6 Demek istediniz

yok hocam b7 55.000 Tlye aldı arkadaşlar b7 a4ü
  • quote:

quote:

quote:

B6 Demek istediniz

yok hocam b7 55.000 Tlye aldı arkadaşlar b7 a4ü

Bazat sandım pardon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.