Bildirim
2007 model Ford fiesta
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi fiyat temizse al. -
çok para o paraya dizel araçlar var... -
teşekkürler arkadaşlar. hala düşünüyorum -
o paraya ne araclar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel olsa bi ihtimal ama, benzinliye girme o parayla. -
makyajlı kasa oluyor galiba o bizim iş yerinde iki arkadaşta var memnunlar özellikle yakıt konusunda ama araçları dizel ve sanırım o paraya dizel bulma ihtimaliniz bile var bence benzinli için fazla derim. çünkü arkadaş 18 bine almıştı şuanki dizel 07 fiestasını 2 yıl önce gerçi arada 2 yıl var ama işte bilginiz olsun. -
20.000 liraya ne araçlar alınabilir fiesta ayarında. ne arabalar var demiş arkadaşlar. paylaşırsanız çok sevinirim. teşekkürler -
bende 2008 fiesta buldum ama dizel ve aynı paraya araba tertemiz boya dahi yok bence daha iyi araştırmalısın -
quote:
Orijinalden alıntı: Ersinho
bende 2008 fiesta buldum ama dizel ve aynı paraya araba tertemiz boya dahi yok bence daha iyi araştırmalısın
Nerede buldun hocam,aldın mı?Görelim biz de aracı.Boyasız dizel 2008 21.000 e? -
araç konyada galerici amcam var o bi arkadasından buldu yarın bakıp alcam aracı büyük ihtimalle kardeş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X