Şimdi Ara

2007 Opel Corsa D kasa CDTI aracım çok yakıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 2007 model 116000 km'de olan Opel Corsa D kasa CDTI aracımı yaklaşık 3 ay önce aldım. Aracım bir depo ile (45 litre) en fazla 530-550 km gidiyor. İnternette araştırdığımda herkes aynı araç için bir depo ile şehir içi 700-800 km gittiğinden bahsediyor. Aceba benim aracımın sorunu ne olabilir?

• Her şehirde trafik durumu farklıdır. Bende 1.4 otomatik corsa var İstanbulda trafik en işlek yerlerinde bulunuyorum. Aracım lpg de bu kış günlerinde 100 km de 17 litreye kadar bile çıktığı oluyor. Şehir dışında ise 10 litreye bile düşüyor. Önemli kıyaslama bence böyle olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aracımda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, bu sıkıntı aceba neden kaynaklanıyor olabilir?
  • Benzinliden dizele yeni gectiyseniz ve Aracı benzinli gibi agrasif kullanıyor olabilirsiniz.Yakıtı shell den almaya özen gösterin bence.Birde aracı yetkili servise gösterin sonuçta aracı tanımıyorsunuz 3 aydır sizde...

Bende de 2007 1.3 enjoy 90hp var şehir içi 800 ün altına pek inmez.şehir dışı 1000-1200 arası kullanıma göre değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen sürüş ile alakalı bir durum. Benim aracımda 2012 1.3 cdti essentia modeli.
    Kimi zaman 1 depo ile 600 yapıyorum kimi zaman 900 yapıyorum. viterleri çok sık değiştirmelisiniz. gaza bir anda yüklenmeyin ufak ufak dokunun. zaten ilk 3 vitesin aralıkları cok kısa. ben 30 km hızdayken 3 atmış oluyorum. uzun yoldada 80 giderseniz sizi memnun edecek bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.