Şimdi Ara

2007 SEAT CORDOBA 1.6 almak üzereyim yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bir araba almak üzereyiz internetten buldum telefonla görüştüm fakat henüz gidip görmedim kafamı karıştıran bir konu var araba 2007 model seat cordoba ve 1.6 motor dizel.. fakat seatın sitesinde dizel seçneklerde 1.6 motor yok hep 1.4 internettede pek bir bilgi bulamadım bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim yakıt tüketimini merak ediyorum çünkü 1.6 dizelin yakıt tüketimi nedir ve bu seçenek de var dizelde ama ben mi bulamadım acaba sitede??? bilen kullanan varsa araba hakkındaki görüşünüde yazarsa sevinirim...

• Güncel Fiyatlar için Kasko Deger Listesi - Temmuz 2008 ' ne göre bu model aracın 1.6 sı yok.

http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko%20Deger%20Listesi

bu linkten kendinizde kontrol edebilirsiniz.

Dikkatli olmanızı öneririm. Ayrıca kişisel olarak fikrim, bu saatten sonra dizel bir araç yerine, benzinli+tüplü bir araç tercih etmek daha doğru olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09oz -- 3 Temmuz 2008; 13:15:24 >
  • doğru arkadaşım 1.6 dizel yok arkadaş seçenekleir işaretlerken karıştırmış olabilir illa dolandırıcı diye düşünmeyin iyi günler
  • belki o motor seçeneği 2008 de kalkmış olabilir bende ibiza 1.4 otm 75 hp war 2007 model ama 2008 modeller listesıne gözükmüyor böle bi model.belki olda böyle bi durumdur bilmiyorum
  • evet olabilir haklısınız peki ben bunun ölye bir durum olduğunu nasıl öğrenirim kesin olarak... tekrar soracağım arabanın sahiplerine fakat hani yanlış yönlendirebilirler mi beni ?
  • VW grup şu ana kadar 1.6 dizel kullanmadı hiçbir modelinde.Ancak 1.6 dizel motor seçeneğinin Golf VI ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.Almayı düşündüğünüz 2007 model araç şayet Stylance değilse almayın,Stylance yani full paketse 25-26 milyardan fazla ödemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

VW grup şu ana kadar 1.6 dizel kullanmadı hiçbir modelinde.Ancak 1.6 dizel motor seçeneğinin Golf VI ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.Almayı düşündüğünüz 2007 model araç şayet Stylance değilse almayın,Stylance yani full paketse 25-26 milyardan fazla ödemeyin.

teşekkürler yardımınız için.. neden full paket değilse almayın dediniz eğer full paket değilse neleri eksik oluyor?

dedğim gibi 2007 model dizel 30000kmde gri renk düz vites kapısında hasar olmuş değişmiş...arabaya bakmaya gittiğimde eğerki almaya karar verirsek servise göstereceğim fiyat 19000ytl...nasıl iyi mi ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliked

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

VW grup şu ana kadar 1.6 dizel kullanmadı hiçbir modelinde.Ancak 1.6 dizel motor seçeneğinin Golf VI ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.Almayı düşündüğünüz 2007 model araç şayet Stylance değilse almayın,Stylance yani full paketse 25-26 milyardan fazla ödemeyin.

teşekkürler yardımınız için.. neden full paket değilse almayın dediniz eğer full paket değilse neleri eksik oluyor?

dedğim gibi 2007 model dizel 30000kmde gri renk düz vites kapısında hasar olmuş değişmiş...arabaya bakmaya gittiğimde eğerki almaya karar verirsek servise göstereceğim fiyat 19000ytl...nasıl iyi mi ???

O araç tahminen boş paket yani Referance'tır.Fakat fiyatı çok uygun gözüküyor.Ama yine de kazalı olduğu için o aracı ben pek tavsiye etmem şahsen
    Almayı düşündüğünüz 2007 model Cordoba TDİ'ler 1.4 motor 80hp'dir.(45lt.)1 depo ile 1000km yapar uzun yolda...
    Donanım paketleri arasındaki farkları şurdan inceleyebilirsiniz:

http://www.seat.com.tr/donanim_tablolar.asp?model_ID=8

Ben size Stylance paket bakmanızı öneririm bütçenizi aşmıyorsa.Hız sabitleyici,yol bilgisayarı,elektrikli katlanabilen aynasına kadar doludur.2007 modelleri 25-26bin ytl arasıdır.Eğer yüksek gelirse de Elegance tavsiye ederim.ABS+Çift airbag standart.Onların fiyatları daha uygundur.

• cordobanın bi tek vario modeli 1.9 motor dizel ,diğer dizel motorları 1.4
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

cordobanın bi tek vario modeli 1.9 motor dizel ,diğer dizel motorları 1.4

Evet aynen dediğiniz gibi ancak arkadaş 2007 model dediği için onu dikkate almamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliked

arkadaşlar merhaba bir araba almak üzereyiz internetten buldum telefonla görüştüm fakat henüz gidip görmedim kafamı karıştıran bir konu var araba 2007 model seat cordoba ve 1.6 motor dizel.. fakat seatın sitesinde dizel seçneklerde 1.6 motor yok hep 1.4 internettede pek bir bilgi bulamadım bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim yakıt tüketimini merak ediyorum çünkü 1.6 dizelin yakıt tüketimi nedir ve bu seçenek de var dizelde ama ben mi bulamadım acaba sitede??? bilen kullanan varsa araba hakkındaki görüşünüde yazarsa sevinirim...

Arkadaşım sadece Seat Cordoba'da değil, Volkswagen grubunun hiçbir aracında 1.6 dizel motor yok. Zaten olsa Jettaya Golfe koyarlar satışlarını katlarlardı. VW grubunun 1.4 80 BG (eski versiyonları 70 veya 75 olabilir) 3 silindirli bir dizel motoru var, gayet ekonomik bir motor diye biliyorum fakat gürültüsü de çok fazla. Sanırım yeni bir 1.6 dizel motoru da common rail teknolojisi ile birlikte kullanıma sunacaklar ama zamanını bilmiyorum.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Doc -- 4 Temmuz 2008; 2:15:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.