Şimdi Ara

2007 seat cordoba 1.6 dizel almak üzereyiz!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bir araba almak üzereyiz internetten buldum telefonla görüştüm fakat henüz gidip görmedim kafamı karıştıran bir konu var araba 2007 model seat cordoba ve 1.6 motor dizel.. fakat seatın sitesinde dizel seçneklerde 1.6 motor yok hep 1.4 internettede pek bir bilgi bulamadım bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim yakıt tüketimini merak ediyorum çünkü 1.6 dizelin yakıt tüketimi nedir ve bu seçenek de var dizelde ama ben mi bulamadım acaba sitede??? bilen kullanan varsa araba hakkındaki görüşünüde yazarsa sevinirim...

• evet 1,4 tdı sı var...yanlış yazmışlar siteye.. :):):)

Motor: Önde enlemesine yerleştirilmişsıralı dört silindirli motor
    Motor Hacmi: 1422 cc
    Motor Gücü: 4000 d/d'de 80 HP
    Max. Tork: 2200 d/d'de 195 Nm

Test tüketimi: 4.7 lt/100 km ORTALAMA BÖYLE YAKAR..ş.içi birazdaha artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Temmuz 2008; 13:17:46 >
  • 1.6 değildir.ya da benzinlidir bence.tdi motorlar 1.4 yanılmıyorsam
  • öyle bir motor tarihlerinde yok 1.4 tdi ve 1.9tdi ları var oda cupra ser,s,nde sana 1.4tdi 75hp satacaklar çok dertli nalet 3 silindir bir motor sen git 1.4 signo al 100hp veya 1.4 86hp al 45 litre ile şehirlerarası 850-900kmrahat yaptırır eğer lpg takarsan bedavaya kullsnırsdın-1.4tdi dizelşehir içinde biraz mantıklı ama şehirlerarasında çok yakıor herhalde son vştes oranından .
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

öyle bir motor tarihlerinde yok 1.4 tdi ve 1.9tdi ları var oda cupra ser,s,nde sana 1.4tdi 75hp satacaklar çok dertli nalet 3 silindir bir motor sen git 1.4 signo al 100hp veya 1.4 86hp al 45 litre ile şehirlerarası 850-900kmrahat yaptırır eğer lpg takarsan bedavaya kullsnırsdın-1.4tdi dizelşehir içinde biraz mantıklı ama şehirlerarasında çok yakıor herhalde son vştes oranından .

Yanlış bilgilendirme yapmayalım daha geçen sene 1 depo ile Antalya'ya gittim tam 1070km. yol yaptım 45lt. mazotla.Üstelik aracım 2004 model 75hp. Tdi olan eski Cordoba'lardan.Şehir içinde ise İstanbul trafiğinde 6-6.5 litre yakıyorum halen.
  • iyide motor sesi traktörünkinden farksız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojana

iyide motor sesi traktörünkinden farksız.

Eee, her güzelin bi kusuru olurmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

öyle bir motor tarihlerinde yok 1.4 tdi ve 1.9tdi ları var oda cupra ser,s,nde sana 1.4tdi 75hp satacaklar çok dertli nalet 3 silindir bir motor sen git 1.4 signo al 100hp veya 1.4 86hp al 45 litre ile şehirlerarası 850-900kmrahat yaptırır eğer lpg takarsan bedavaya kullsnırsdın-1.4tdi dizelşehir içinde biraz mantıklı ama şehirlerarasında çok yakıor herhalde son vştes oranından .

Bu arkadaşın TDI motorlar ile ne alıp veremediği var anlayamadım...
  • perperek

Sen ne anlarsınki zaten tdi den cordoba 3 silindir test ettim süper araba megane,fiesta,albea,corsa kalkışta bu arabaları silip atıyor 3 silindir olmasına rağmen birçok dizelden daha iyi kaçıor yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.