Şimdi Ara

2007 yeni kasa honda cıvıc 1.6 premium

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni kasa 2007 honda cıvıc 1.6 otomatik premium full

Aracı geçenlerde araba pazarından 37 bin tl'ye aldık, adam ısrarla 39 dedi galericiler geldi aletle ölçüm yaptılar 36.500 verdiler adam son fiyat olarak 37.500 çekti 37'ye zar zor ben aldım...
    Anlaştık tanıdık ustaya gösterdim motor çok iyi hiç kaçırma al dedi.Alete bağladık herşey %100 çıktı.
    Tramer sorgusunda 300Tl'lik 1 adet hasar kaydı var onun dışında bir şey göremedim.
    ilk defa honda marka arabam oldu...

bir süredir kullanıyorum ilk kez otomatik arabaya bindim gayet kullanışlı ve rahat tüpsüz 8-9 litre yakıt tüketim oranı var ...zaten pek kullanmıyorum haftada 1-2 sefer anca her şey gayet güzel maşallahı var tek sevmediğim olay sert süspansiyon oda bu arabanın özelliği nazını çekecez artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 7 Mayıs 2015; 15:26:27 >

• hayirli olsun, alinmis alinmistir güle güle kullanin
  • caucass kullanıcısına yanıt
    çok sagolun :)

hani bu kadar mı yorumlar nerde bu hondacılar :D
  • hocam hayırlı olsun iyi almışssın.

yalnız aynı arabadan bende var. Arka sağ tekerin kamber ayarı bozuk çıkıyor kronik olarak. bunu nasıl düzeltebiliriz.

sol arka kamber 0,5
    sağ arka kamber 3,0

çektirme ile düzeliyo dediler ama sonradan bilyayı bozuyormuş. bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • AdemK06 A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..

sorun ile alakalı bilgim olmadıgı için birşey diyemiyorum kusura bakmayın.
  • Hocam Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle.

Bende Ankara'da ikamet etmekteyim aynı şekilde 2008 Elegance düşünüyorum bende. Araba pazarı neredekine gittiniz acaba ?
  • güle güle bin Allah hayrılı etsin aracı iyi almışsın bence fiyat olarak... pişman olmazsın merak etme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemK06

hocam hayırlı olsun iyi almışssın.

yalnız aynı arabadan bende var. Arka sağ tekerin kamber ayarı bozuk çıkıyor kronik olarak. bunu nasıl düzeltebiliriz.

sol arka kamber 0,5
    sağ arka kamber 3,0

çektirme ile düzeliyo dediler ama sonradan bilyayı bozuyormuş. bilen varsa yardımcı olsun lütfen

hondalarda kamber ayarı tutmuyormuş bir türlü
  • Hayırlı olsun. Honda Civic süper bir arabadır. 4-5 senedir kullanıyordum, yere yakın olması Türkiye standartları için bazen sorun oluyor, arabanın altı yere vurabiliyor. Bunun haricinde çok iyi araba. Reklamlarda sürüş zevkini anlatan ifadeler olur ya, aynen onu yaşatıyor. Babam daha önce araba alım satım işi yaptığı için farklı arabalara da bindim, hiçbirinde civic konforu yoktu.

Fiyat olarak bence otomatik için iyi fiyat. Bizde de 2008 manuel elegance var, onu satmayı planlıyoruz. Hasar kaydı yok, kmsi biraz yüksek o yüzden yakın fiyatlara geleceğini tahmin ediyorum. Galericinin verdiği fiyat genelde piyasanın 2000-4000 lira aşağısında oluyor, sonuçta adam da satıp para kazanacak, ona göre hesap yapıyor. bence o anlamda galeri fiyatına göre de iyi almışsınız.

tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız günler dilerim
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    wolkien yorumun için teşekkürler

arabayı birkaç aydır kullanıyorum maşallahı var çoğu arabadan rahat ve sürüş keyfi güzel bu arada araba 2008 modelmiş :)

haftada 1-2 defa oda haftasonları kullandıgım için tüp taktırmadım düşünmüyorumda açıkcası aşırı çok oraya buraya gezmessen yakıt gideri makul...

yalnız arabanın tek hosuma gitmeyen tarafı sert süspansiyon çukurlarda dikkat etmek gerek o kadarda kusuru varsın olsun artık
  • gursel1984 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler gürsel

pişman etmedi sağolsun çok güzel araba tek problem süspansiyonlarının sert olması
  • teşekkür ederim darısı başına :)

ostim'de olması lazım anadolu bulvarı üzerindeydi yanlıs hatırlamıyorsam

aracı almadıysan 2 önerim olacak 1. bulabilirsen beyaz renk al bu arabada çok güzel duruyor.. 2. sunroof için elegance düşünüyosan bir kez daha düşün derim sunroofun lastikleri yüzünden çok kişi pişman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

wolkien yorumun için teşekkürler

arabayı birkaç aydır kullanıyorum maşallahı var çoğu arabadan rahat ve sürüş keyfi güzel bu arada araba 2008 modelmiş :)

haftada 1-2 defa oda haftasonları kullandıgım için tüp taktırmadım düşünmüyorumda açıkcası aşırı çok oraya buraya gezmessen yakıt gideri makul...

yalnız arabanın tek hosuma gitmeyen tarafı sert süspansiyon çukurlarda dikkat etmek gerek o kadarda kusuru varsın olsun artık

Hocam hangi araa pazarından aldın bende bu aralar düşünüyorum bi araba pazarlarını gezeyim diye
  • ostimdeki araba pazarına baktık biz arabalar pahalı ya sırf gelmeden önce arabayı yıkayıp cilaladım diye 1.000 lira fazla fiyat söyleyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

ostimdeki araba pazarına baktık biz arabalar pahalı ya sırf gelmeden önce arabayı yıkayıp cilaladım diye 1.000 lira fazla fiyat söyleyenler var

Ya varya su annhic etmeyecek arabalar 8-10 bin daha pahali. Milletin ulkesinde otomobil fiyatlari hep duser bizde artiyor lanet olsun bu ekonomiyi bu hale getirenlere. Euro 3 tl olmuş şimdi gel araba al bulabilirsen hep bana mi denk gelir arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.