Şimdi Ara

2008 1.4 Polo mu 2008 1.3 Corsa mı yoksa 2005 1.5 Megane mı? (25000 TL civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kısa bir süre önce ilk arabamı almaya karar verdim.
    Az yakan, modeli pek eski olmayan kısacası üzmeyecek birşeyler ararken seçeneklerimi bu iki araca kadar indirdim.

Aracı en çok 2-3 yıl kullanıp satarım diye düşünüyorum.
    Çok fazla yol yapmayacağım haftasonları istanbul içinde ayda bir kere de yakın yerlere şehir dışına gidilebilir
    Dizellere baktım ama benzinli almak da iyi bi tercih olur mu sizce?

Sahibinden e baktığımda Corsa nın daha yeni modellerini aradığım fiyata bulabiliyorum ama Polo da aklımın bi köşesinde duruyo

Tercih için yardımınıza ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkürler

edit :

arkadaşlar tekrar merhaba,

öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    Birkaç hafta önce Corsa da karar kıldım hatta sahibindende gördüğüm 2 aracı sanayiye götürdüm ancak anlaşamadık.
    Ayrıca eydek parçacı birkaç arkadaşım var hepsi piyasanın düşmesi için bayramın geçmesini önerdi.
    Yani bayramdan sonra bir Corsa alıyor(du)m.

Bu arada şirketten bi arkadaşın aracını sattığğını öğrendim
    2005 Megane hatchback 67000 de 22000 lira istiyo.
    Araç aksesuar olarak şu ilandakiyle aynı ayarda (tesisat ve cam filmi yok)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-meraklisina-en-iyisini-arayana-megane-2-hb-dci-dynamique-57468268/detay/

aracın önden kazası var, yeni oldu
    sol çamurluğu değişti
    sanırım tek sıkıntısı o
    zaten niyet edersem sanayiye götürüp baktırıcam

Bu gelişmeye ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airgop -- 26 Ağustos 2011; 22:28:39 >

• 2006 yılından beri 1.4 75hp polo 2004 basicline kullanıcısıyız araç sadece hafta sonları kullanıldığı için lpg taktırmadık çekişi 1.4 bir motora göre harika bi çok 1.4 benzinliyi rahatlıkla geçiyor yakıt açısından 8lt civarı karma yakıyor ve kullanması çok zevkli bir araç bir de megane var hafta içileri kullanıyoruz polodan inip megane'a binmek istemiyorum ayrıca 2006 yılında 18.000'e aldık şimdi satsam 18 den aşağıya kesinlikle vermem 2-3 bin sene zarar etmeden satarsın kesinlikle polo derim başka araçları düşünme bile ve mutlaka bi kullan bana hak vereceksin
  • Şimdi yukarıdaki arkadaşın yorumu benim tüylerimi diken diken etti,nedenini konunun ilerleyen mesajlarında göreceksiniz.

Yorumum Polo'dan kesinlikle uzak durun,güncel kasa Corsa alın elinizdeki paraya.1.4 75hp Polo yakıt canavarıdır,adamın ocağına incir ağacı diker.Corsa'dan daha kötü bir araçtır bana göre...
  • bence garantisi bitmemiş yüksek model araç bakın. corsa ve poloda kalmayın. Bu sınıftaki çoğu araç birbirine yakın özelliklerdeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Şimdi yukarıdaki arkadaşın yorumu benim tüylerimi diken diken etti,nedenini konunun ilerleyen mesajlarında göreceksiniz.

Yorumum Polo'dan kesinlikle uzak durun,güncel kasa Corsa alın elinizdeki paraya.1.4 75hp Polo yakıt canavarıdır,adamın ocağına incir ağacı diker.Corsa'dan daha kötü bir araçtır bana göre...

corsa sanki daha mı az yakıyor. Benzinli motorlarda ikisi de sınıfına göre çok fazla yakıyorlar. Az yakan istiyorsanız colt ya da jazz öneririm.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-orjinal-kazasiz-2011-colt-54780640/detay/

• hangisinin tipi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al. 2side üzmez seni
  • arkadaşlar tekrar merhaba,

öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    Birkaç hafta önce Corsa da karar kıldım hatta sahibindende gördüğüm 2 aracı sanayiye götürdüm ancak anlaşamadık.
    Ayrıca eydek parçacı birkaç arkadaşım var hepsi piyasanın düşmesi için bayramın geçmesini önerdi.
    Yani bayramdan sonra bir Corsa alıyor(du)m.

Bu arada şirketten bi arkadaşın aracını sattığğını öğrendim
    2005 Megane hatchback 67000 de 22000 lira istiyo.
    Araç aksesuar olarak şu ilandakiyle aynı ayarda (tesisat ve cam filmi yok)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-meraklisina-en-iyisini-arayana-megane-2-hb-dci-dynamique-57468268/detay/

aracın önden kazası var, yeni oldu
    sol çamurluğu değişti
    sanırım tek sıkıntısı o
    zaten niyet edersem sanayiye götürüp baktırıcam

Bu gelişmeye ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airgop -- 26 Ağustos 2011; 22:11:47 >

• güncel
  • segment farkından ve daha bi ağır durması (sedan) nedeniyle meganeII derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.