Şimdi Ara

2008 Audi A6 3.0 TDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle herkese iyi akşamlar. Size bir sorum olacak yakın arkadaşım araba bakıyor ve bana "Senin takıldığın foruma sorsana şu arabayı." dedi. Bende istek üzerine buraya geldim. Aracın modeli başlıkta belirttiğim gibi 2008 Audi A6 3.0 TDİ. Kullananlardan yorumlarını almak istiyoruz ve şu soruları cevaplarsanız sevinirim.

1 - Araba rahat mı uzun süreli kullanımlarda bir sıkıntı çıkar mı?,
    2 - 100 km'de ne kadar yakar ortalama hız 160 - 180 km/h desek?
    3 - Otomatik 250 bin km'de nasıldır?
    4 - Aracı aldıktan 2 3 yıl sonra satmaya kalksak satılır mı?
    5 - 80 - 95 bin TL'ye başka bir araç önerir misiniz?

Arkadaşım büyük motorlu araçlardan almak istiyor öyle mıy mıy gitsin istemiyor . Basınca gidecek yani 220'ye kadar rahat çıksın istiyor. Konforlu bir araç istiyor.

Şimdiden teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. İyi akşamlar.

• Benim merak ettiğim 3.0 motorlu araç 2008 model de olsa vergisi çok yüksek olmaz mı? Neden 3.0 motoru tercih ediyorsunuz. Artık düşük hacimli motorlara yüksek beygirler sığdırılabiliyor. Yüksek motor sadece yüksek devirde fazla bağırmaz bu yüzden sesi güzeldir.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Araçlarla aram pek iyi değildir benim arkadaş alacağı için pek bilgim yok siz bize küçük motor büyük beygirli bir öneride bulunabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A6 bakan biri 2.0cclik accord,laguna vb. turevlerini begenmez herhalde,
    Jaguar xf bakabilirsiniz,gecenlerde gordum harika bir seydi.
    E270 cdi kullandim birkac gun,yasi buyuk olmasina ragmen seceneklerinizde dusunebilirsiniz.
    Deger kaybini goz onunde bulundurursaniz hyundai genesis dusunebilirsiniz,zamaninda cok odul toplamisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alacağınız aracın motoru 2.0 ı geçmesin ki 2.0 motor hız arayan birisi için gayet yeterli. Gidip pistte kullanacak haliniz yok sonuçta. Bence yine o yaşlarda E250 ve 520 lere bakabilirsiniz. Tabi 2.0 motor a6 da olabilir.
  • BlackMamba001 kullanıcısına yanıt
    Eğer 2 yıldan fazla binmeyi düşünüyorsanız 2.0 tdi daha az km li bir a6 düşünün gayet yeterli olacaktır uzun yol için

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba001

Beyler öncelikle herkese iyi akşamlar. Size bir sorum olacak yakın arkadaşım araba bakıyor ve bana "Senin takıldığın foruma sorsana şu arabayı." dedi. Bende istek üzerine buraya geldim. Aracın modeli başlıkta belirttiğim gibi 2008 Audi A6 3.0 TDİ. Kullananlardan yorumlarını almak istiyoruz ve şu soruları cevaplarsanız sevinirim.

1 - Araba rahat mı uzun süreli kullanımlarda bir sıkıntı çıkar mı?,
    2 - 100 km'de ne kadar yakar ortalama hız 160 - 180 km/h desek?
    3 - Otomatik 250 bin km'de nasıldır?
    4 - Aracı aldıktan 2 3 yıl sonra satmaya kalksak satılır mı?
    5 - 80 - 95 bin TL'ye başka bir araç önerir misiniz?

Arkadaşım büyük motorlu araçlardan almak istiyor öyle mıy mıy gitsin istemiyor . Basınca gidecek yani 220'ye kadar rahat çıksın istiyor. Konforlu bir araç istiyor.

Şimdiden teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. İyi akşamlar.

Araba quattro mu ? Değilse bence hiç almasın. O kadar beygiri önden çeker bir araçta bir yerden sonra tehlikeli olabilir. Ama 4 ceker ise bence alınacak en iyi araçtır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.