Şimdi Ara

2008 Bmw 1.18 mi, 2010 Insignia 1.6 Turbo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üst limit 50 bin lira bütçe ile ablam için araç bakıyorum. 2012 model 1.0 Toyota Yaris'i yol tutuş ve diğer güvenlik sıkıntıları nedeniyle satıyoruz.

2008 Bmw 1.18 mi, 2010 Insignia 1.6 Turbo mu? Ya da sadece Alman olması şartıyla başka tavsiyeleriniz var mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ikisi arasindan insignia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw yol tutusunda daha iyidir gibi bir his var icimde yeni kasa 116 incelemesini izledgmde mükemmeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 29 Haziran 2014; 12:08:56 >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt
    %50 %50 ağırlık dağılımı var. Yol tutuşu, o yüzden, ben de çok iyi diye biliyorum. Gel gelelim dijital klima bile çok nadir bulunuyor.

Ama diğer tarafta da cosmo kocaman bir Insignia.

Bir tarafta BMW'nin en kötü arabası, diğer tarafta Opel'in en iyi arabası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATTALS -- 29 Haziran 2014; 12:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATTALS

%50 %50 ağırlık dağılımı var. Yol tutuşu, o yüzden, ben de çok iyi diye biliyorum. Gel gelelim dijital klima bile çok nadir bulunuyor.

Ama diğer tarafta da cosmo kocaman bir Insignia.

Bir tarafta BMW'nin en kötü arabası, diğer tarafta Opel'in en iyi arabası :)
    ben alıcak olsam 2 si arasından acık ara insignia ..
  • insignia

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

insignia
    Peki neden? İki araca da sahip olan ya da kullanan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E87 tavsiye etmiyorum bmw kalitesi goremiyorum bu aracta. Ha f20 olsa kesinlik alin derdim. Ama su durumda opel mantikli duruyor. E87 alinicaksa idrive olmali yoksa bosverin e87yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

E87 tavsiye etmiyorum bmw kalitesi goremiyorum bu aracta. Ha f20 olsa kesinlik alin derdim. Ama su durumda opel mantikli duruyor. E87 alinicaksa idrive olmali yoksa bosverin e87yi.

BMW kötü araba yapmaz diyorum ama bana da öyle geliyor nedense.

Bende 2001 3.20ci var. Sonuna kadar BMW kalitesini hissettiriyor. Hala 2014 model birçok araçla kıyas bile yapmam.
  • quote:

quote:

E87 tavsiye etmiyorum bmw kalitesi goremiyorum bu aracta. Ha f20 olsa kesinlik alin derdim. Ama su durumda opel mantikli duruyor. E87 alinicaksa idrive olmali yoksa bosverin e87yi.

Bende 2001 3.20ci var. Sonuna kadar BMW kalitesini hissettiriyor. Hala 2014 model birçok araçla kıyas bile yapmam.

Alıntıları Göster
    insigna

• quote:

quote:

Tabiki dostum e46 e90dan kaliteli bir arabadir

• BATTALS B kullanıcısına yanıt
    Bu paralara alinan bir arac bence oncelikle kendine baktirmali. Insignia yi ozellikle beyaz ve sunrooflu yolda gorupte ikinci kez bakmayan arkadasim olmadi, hatta beraber bakiyoruz boyle ailecek cok seviyoruz acun bey :D
    Saka bir yana, bmw elbette yabana atilmaz 3.16-3.20 deseydiniz kiyaslama daha adil olurdu fakat bu ikisi arasindan kesinlikle insignia. Ic tasarimi, dis tasarimi yeterde artar bile.
    Not; benzini icer :D

• Tabiki insignia. Burdan forumdaki arkadaslara tavsiyem sirf mercedes'e,bmv'ye bineyim diye bu firmalarin ruhunu tasimayan dandik arabalarina binmeyin. Gidin insignia,passat,mondeo gibi arabalara binin. Mesela ornek bmv ye mi bineceksin 3 serisi ve yukarisi, mercedes mi istiyorsun artik sinif diye tabir edilen c180 bin. Gecenlerde onunde mercedes amblemi olan ama soyle bi inceledigimde sembolden farki olmayan bir arac gordum. Araci tam hatirlamiyorum ama A 100 lu biseydi.(A180 diye bir araba varsa oyle bir seydi. Mercedesten baska her seye benziyordu.) Not:araci arastirdim A160 mis.A180 saglam araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yws -- 29 Haziran 2014; 17:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yws

Tabiki insignia. Burdan forumdaki arkadaslara tavsiyem sirf mercedes'e,bmv'ye bineyim diye bu firmalarin ruhunu tasimayan dandik arabalarina binmeyin. Gidin insignia,passat,mondeo gibi arabalara binin. Mesela ornek bmv ye mi bineceksin 3 serisi ve yukarisi, mercedes mi istiyorsun artik sinif diye tabir edilen c180 bin. Gecenlerde onunde mercedes amblemi olan ama soyle bi inceledigimde sembolden farki olmayan bir arac gordum. Araci tam hatirlamiyorum ama A 100 lu biseydi.(A180 diye bir araba varsa oyle bir seydi. Mercedesten baska her seye benziyordu.) Not:araci arastirdim A160 mis.A180 saglam araba.
    öncelikle ablam için yazmışsınız insignia sanki bayanlar için biraz büyük bir araç, ama yinede tercih sizin. 2008 bmw 1 serisi çok temiz ise ve yakıt sorun değil ise tercih edilebilir. daha ferah daha yeni olması nedeniyle insignia tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hfguler

öncelikle ablam için yazmışsınız insignia sanki bayanlar için biraz büyük bir araç, ama yinede tercih sizin. 2008 bmw 1 serisi çok temiz ise ve yakıt sorun değil ise tercih edilebilir. daha ferah daha yeni olması nedeniyle insignia tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    Herkese teşekkür ediyorum yorumlar için. BMW 1 serisinden vazgeçtik.

Peki Insignia'ya bir seçenek daha eklesek?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-tertermiz-audi-a4-169792331/detay/

• 2010 insignia sahibi olarak söylüyorum. Insıgnia tavsiye ederim yol tutuş performans vs müthiş araçta. Kedi gibi araba. Cosmo donanım bir insignia alın keyifinize bakın

• BATTALS B kullanıcısına yanıt
    Bence de insignia yalnız yakıt aşırı dert oluyor şehir içi 11-12 lerde geziyor araç TSI 160 daha mantıklı
  • 160 lık TSI'da çok ekonomik bir ünite değil açıkçası o da içiyor benzini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbobenzina

160 lık TSI'da çok ekonomik bir ünite değil açıkçası o da içiyor benzini.
    İNSİGNİA.
  • Çok eski kasa a4 ün...
    Yine insignia derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.