Bildirim
2008 dizel extreme symbol hakkında düsünceleriniz ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiyatlar sıfır zamları ve mevsim yüzünden şişti. bencebayram sonrası nı bekleyin. 22 civarı istenir o arabaya şu piyasada. temizse 1-2 fazla veririm ben olsam. ağır bakımı 120 bin hherhalde masraf ister biraz triger değişimi çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatlar sıfır zamları ve mevsim yüzünden şişti. bencebayram sonrası nı bekleyin. 22 civarı istenir o arabaya şu piyasada. temizse 1-2 fazla veririm ben olsam. ağır bakımı 120 bin hherhalde masraf ister biraz triger değişimi çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmm sağolun düşünceniz için lakin 18.000e anlaşmıştım 22 versem 2005-2006 megane yada yeni kasa 2009-2010 symbol alırım ancak araba hoşuma gitmedi motorda turbosunda üfleme vardı birde boyanan yerlerinde renk uyuşmazlığı çok vardı.Neyse geçti gitti hala araç bakmaktayım hala beklemedeyim :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X