Şimdi Ara

2008 Ford Focus 1.6 TDCI Collection???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2004 model 1.9 dizel Doblo aracımı 2 hafta öncesinde satmış olup binek arabaya geçmeye karar verdim 2. araba sitelerinde gezerken 2008 model Ford Focus 1.6 TDCI Collection HatchBack model ile denk geldim. Araç 124 bin km de dizel motor. Araç gözüme temiz geldi gidip inceledim bugün fiyatı da 31 bin lirada anlaştık pazartesi günü gidip sanayide araca ilk başta ustama baktırtıcam ardından da expertize sokucam. Aracın 2 parça lokal boyası var park halindeyken sol çamurluktan sürtmüşler çamurluğun bir bölümü ile kapının bir kısmı boyanmış herhangi bir sökülme takılma ve değişme işlemi yok tramer kaydı da temiz aracın. 2. sahibiymiş şuanki şahıs. Araç Collection paket olduğundan araçta ESP olmaması biraz üzdü fakat Ghia'lara da gidip en aşağı 34-35 bin bayılmaya niyetim yok açıkcası. Aracı haftaiçi sabahları oğlanı okula bırakmak için kullanacağız onun dışında fazla yol yapmayacak gün içinde maksimum 10-15 km civarı yani. Şimdi sormak istediğim sorular şunlar;

1-) Araç uzun yolda içeriye çok ses alıyor diyorlar doğru mudur?
    2-) 31 bin lira gibi bir fiyat bu araç için uygun mudur?
    3-) Bu aracın konforu ne durumdadır?
    4-) Bu araçta ESP bulunmaması o kadar fark eder mi?
    5-) Aracın yol tutuşu emsallerine göre nasıldır?(Punto-Astra-Auris vb...)
    6-) Bu araçta AUX kablo bağlantısı ile müzik dinleyebilir miyim?
    7-) Aracın bakımlarının maliyeti nedir?
    8-) Aracın parçası rahat bulunur mu? Bu parçalar pahalı mıdır?
    9-) Araç şehir içi km'de kaç kuruş yakıyor?
    10-) Aracın performansı nasıldır? (Hantal mıdır seri midir?
    11-) Aracın yol tutuşu nasıldır? (Benim için en önemli olan soru bu. Şehirler arası yolda 90 km ile gidiyorum genelde bu hızda savrulma yapar mı ve virajlarda nasıldır?)
    12-) Bu aracın piyasası nasıldır? Paraya ihtiyacım olduğunda kolayca elden çıkartabilir miyim?

13-) Bu aracı almak mantıklı mıdır yoksa başka modellere bakmalı mıyım?

Sorularıma zahmet edip de cevaplıyacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkes -- 25 Mayıs 2014; 0:08:36 >

• Hiç yok mu ya araç hakkında bilgisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.