Şimdi Ara

2008 ford focus TDCİ collection 31.000 ytl edermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır 30.000 ytl civarı 1,6 diesel araç araştırıyorum.

Çok arada kaldım:
    Muhtemel araştırdıklarımda. Auris , 308 hdi, astra 1,3 cdti, birde focus tdci var.

Fakat bir türlü karar veremedim.

En son bir tanıdığım 31.000 ytl ye Focus 2008 tdci collection bırakıyor. Sizce pahalımı yada diğer saydığım modellere mi bakmalıyım.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar

• Kaç binde araç? Değişen parçası falan var mı?
  • Otokoç indirimini bir araştırın derim.Koç holding bünyesindeki şirletlerde(neredeyse memleketin yarısı)çalışanların indirimi var.Şu anda oran nedir bilmiyorum ama bir ara %15 civarındaydı.Belkide yaklaşık aynı fiyata sıfır bile alabilirsiniz.Tanıdığın üstüne alıp hemen kendi üzerinize alıyorsunuz.
    Fiyat konusundaysa ford 2.elde çok fiyat kaybediyor collection için bence değmez o kadar paraya,ghia olsa alın derdim.Uzun süre bineceğim diyorsanız ben olsam 308 e bir bakardım.Yalıtım ve donanımı collectiondan çok çok iyi bence.
  • araç kaç bin km de ve herhangi bir kazası varmı o önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestat82

Merhaba :

uzun zamandır 30.000 ytl civarı 1,6 diesel araç araştırıyorum.

Çok arada kaldım:
    Muhtemel araştırdıklarımda. Auris , 308 hdi, astra 1,3 cdti, birde focus tdci var.

Fakat bir türlü karar veremedim.

En son bir tanıdığım 31.000 ytl ye Focus 2008 tdci collection bırakıyor. Sizce pahalımı yada diğer saydığım modellere mi bakmalıyım.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar

Hasar ve Km durumunu yazsaydın veya plakayı PM atarsan servisten baktırmaya çalışayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.