Şimdi Ara

2008 Honda Jazz Resimleri Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı tanıtım öncesi honda jazz fotoğrafları internete düştü. işte yeni honda jazz:

diğer resimler için:http://carfreaksblog.blogspot.com/2007/08/redesigned-honda-jazzfit-pictures.html

• Jazz gerçekten çok güsel olmuş,araç kendine gelmiş civic hachtback'e baya bi benziyor

TEBRİKLER HONDA....THE POWER OF DREAMS (HONDA)HAYAT ONDA!!!!!
  • daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum
  • Bencede ama eski kasanını yani şu anda satışta olan kasadan esintiler taşıyacakmış onun için bu duruma göre iyi
  • toyota nın yariste yaptığı gibi temel hatlar korunup güncelleme gibi bir şey yapılmış
  • Asıl değişiklik motorda..Eğer söylenildiği gibi olursa 1.3 Vtec 100 hb ve güncel jazz'dan çok daha ekonomik bir motor (55 mpg, şu anki jazz'ın ortalama tüketimi 47.9 mpg, yaklaşık %15 daha ekonomik)...Ayrıca CVT şanzımanda yeni bir tork konvektörü kullanılarak daha seri aktarma söz konusu olabilecekmiş..Tüm bunlar doğru çıkarsa ve resimlerde fazla oynama olmazsa jazz aboneliğimiz devam edecek gibi gözüküyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum

ewet biraz daha çekici olabilirdi
  • Ben bir renault kullanıcısı olarak hondayı tebrik ederim sevdiğim tarz bir araba yapmış şişik kasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: anf125

quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum

ewet biraz daha çekici olabilirdi

BENCEDEEEE
  • yeni fotoğraflar da var. buradan bakabilirsiniz:http://carfreaksblog.blogspot.com/2007/09/more-honda-jazzfit-pictures.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 20 Eylül 2007; 21:04:24 >
  • euro ncap 5 yıldız alır umarım...
  • hb. civic havasında önden görünüşü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.