Şimdi Ara

2008 kırmızı jazz elite cvt 10700km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sol çamurlukta ve sol kapıda çizik var göçme yok yaptırmadım(max 200 lira civarına hallolur diye düşünüyorum). Bunun haricinde tertemiz. Bu haliyle 27500 lira. 6 yıl garanti. Artı olarak orjinal kol dayama ve park sensörü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpp007 -- 9 Haziran 2010; 10:50:46 >

• hayırlı satışlar güzel araba
  • kardeş yenisi kaç para bilmem sıfırı şu para diye söylemicem ama son yapılan indirimlerle sıfırlarının fiyatlarına bir gözat istersen hemde 2009 modellere
  • Teşekkürler.

Sıfırına denk gelen modeli şu anda 34500 lira. Benim ki eski kasa. Eski kasa bitene kadar 31300 den satılıyordu. Yeni kasanın otomatik vitesi cvt değil ve eleştiriliyor. Ayrıca honda sıfır araç alırken pek pazarlık şansı tanımıyor. 2 hafta önce bir kişi 27bin verebileceğini söyledi, vermedim. Hata mı ettim bilmiyorum ?
  • Pm attım ama arabanın sunroof u var mı? yoksa nasıl elite oluyor.
  • sunroof yok demedim ki :)
    elite ve otomatik modeli.

sunroof,
    digital klima.
    cd çalar ve aux girişi,
    ortada kol dayamak için konsol (ekstra 650ytl ye alınıyor.)
    kadife koltuklar.
    arka park sensörü.
    4 cam otomatik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpp007

Teşekkürler.

Sıfırına denk gelen modeli şu anda 34500 lira. Benim ki eski kasa. Eski kasa bitene kadar 31300 den satılıyordu. Yeni kasanın otomatik vitesi cvt değil ve eleştiriliyor. Ayrıca honda sıfır araç alırken pek pazarlık şansı tanımıyor. 2 hafta önce bir kişi 27bin verebileceğini söyledi, vermedim. Hata mı ettim bilmiyorum ?

mutlaka bir alıcı çıkar merak etme rengi bile iş yapar belki sanırım 2009 modellerde o renk seçeneği yok hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırdır07 -- 29 Aralık 2008; 7:13:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir hafta sonra zam yapacağım çünki insanlarda pazarlıksız alamama duygusu var. Hem ben pazarlığa imkan tanımış olacağım hemde onlar kendilerini iyi hissedecekler. :))
  • Jazz'da Elite CVT mutlaka tercih edilmesi gereken bir model

Yalnız sıfır araçlar bile acaip ucuzlamışken, piyasa bu kadar durgunken araç satmak çok zor, kolay gelsin.
  • 26 ocağa kadar vergide alıcıya kalmak üzere 26500
  • Araç güzel, yeterince de temiz. Sakıncası yoksa bu kadar yeni, az kullanılmış ve donanımlı aracınızı satma nedeninizi paylaşır mısınız?
  • Bu sene içinde askere gideceğim artı olarak eşime çalıştığı banka tarafından araba tahsis edildi sürekli onu kullanıyoruz. Bu kapıda yatıyor. Sattıktan sonra tekrar araba almayı planlamıyorum. Parayı başka şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum. Araba durduğu yerde masraf çünki kaskosuydu vergisiydi bakımıydı derken senede 2000 tl en az. İsterseniz size verebilirim aracı :)
  • bu gece saat 12 itibariyle fiyatı 28500 lira yapıyorum.
  • bence 27 verene sat arabayı.parayıda eşinin çalıştığı bankaya faize koy.
  • quote:

bu gece saat 12 itibariyle fiyatı 28500 lira yapıyorum.

Bu kadar temiz, hasarsız ve sorunsuz olduğu söylenen bir araca ELBETTE kelepir fiyat beklenmez!
    ANCAK YENİ JAZZ JOY+
    manuel vitesi 28.000TL ye (23.000peşin + 5 x 1.000TL/ay)
    i-shift vitesi 29.880TL'ye (24.880peşin + 5 x 1000TL/ay)
    alabiliyorum.

Tabii bunlar BANA ÖZEL FİYAT ve ÖDEME KOŞULLARI.
    HONDA yetkili bayi sahibi sınıf arkadaşım ve kendisinden alacağım 2. honda olacağı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 27 Ocak 2009; 8:38:02 >
  • Verdiğiniz örnek aynı donanım seviyesinde değilken bile daha pahalı. Bu indirimi fun olan için alsanız 34550 - 2000 = 32550 eder ben 26500 istemiştim, hala arada 6000 tl fark var demek ki normal bir fiyat koymuşum. Ayrıca aldığınız fiyat size özel, bir honda bayisinden normal bir vatandaşın indirim alması çok zor. Ayrıca jazzın yeni otomatiği easytronik olarakta bilinen yarı otomatik şanzuman. Benim aracımda vites geçişleri zerre hissedilmezken (devir 2000 de sabitken sürekli hızlanabiliyorsunuz) yeni jazzın otomatiğini test etmeden almamak gerekir.

Bütün bunları fiyatı düşürmem için söylediyseniz size bir miktar daha indirim yapacağım gelin görün aracı alın binin gidin :)
  • quote:

Bütün bunları fiyatı düşürmem için söylediyseniz size bir miktar daha indirim yapacağım gelin görün aracı alın binin gidin :)

ASLA böyle bir niyetim söz konus değil. Yine de öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın.

Kırmızı tercih ettiğim bir renk değil. Beyaz, metalik buz mavisi veya metalik gri olsa düşünebilirdim.
    Son 1 soru:
    Hangi yıldan sonraki modellerin Elite versiyonu var ve Elite'lerde VSA (ESP, yani virajlarda savrulmayı önleyen sistem) var mı?
  • 2004 ten sonra ki modellerde elite versiyonu var zannediyorum. ESP yok aracımda.
  • Bildiğim kadarıyla Jazz'larda VSA (Araç denge kontrol sistemi) yok. Ama EPS (Elektronik kontrollü direksiyon sistemi) var.
  • Yeni kasa Jazz'larda VSA varmış, internetten pdf dosyasına baktım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.