Şimdi Ara

2008 model '0' sıfır kilometre Honda City...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir çekilişten kazandığım 2008 model sıfır kilometre Honda City i aracım olduğundan dolayı satıyorum..
    Araç tamamen sıfırdır hiç kullanılmadı. Faturası, herşeyi içinde... Honda dan full garantili...
    HONDA CITY COMFORT 1.4 Bej renginde Düz Vites... Motorlu taşıtlar vergisi ödendi...

http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/city/teknik.htm

Fiyat 25.500 YTL

• Arkadaşım lütfen yanlış anlama inşallah istediğin fiyata satarsın ama bayiiler bu aracı 25.000 ytlye bırakıyorlar.
    Üstelik park sensörü ve birkaç ufak tefek aksesuar ve boya koruma hediyeleride veriyorlar.
    Senden almaya kalksam birde alım satım için yapılacak masraf ile 26.000 i bulur fiyat.
  • Dogrudur bilmiyorum hiç sormadım, ama sorarım tabiiki de öyle bir olay varsa bizde ona göre düşeriz elbette...

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Arkadaşım lütfen yanlış anlama inşallah istediğin fiyata satarsın ama bayiiler bu aracı 25.000 ytlye bırakıyorlar.
    Üstelik park sensörü ve birkaç ufak tefek aksesuar ve boya koruma hediyeleride veriyorlar.
    Senden almaya kalksam birde alım satım için yapılacak masraf ile 26.000 i bulur fiyat.

• hoş bi diyalog.
  • whiteee_shadow çok şanslıymışsın, hayırlı satışlar
  • gerçekden cazip bi rakam söylersen alırım.ama ilk önce bayiye gidip gerçek alıcıymışsın gibi fiyat araşdır.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeSLoRD -- 14 Nisan 2012; 19:27:52 >
  • Hediye araç diye bedavaya da verememki kusura bakma :)
    Araç yerinde duruyor daha milim oynamadı :)
    Bu arada arkadaşlar araç Comfort değil Elite miş yani full modeli, yani nerden baksanız 1000 ytl daha fark ediyor. Bayi fiyatı 28600 birazdan sorucam kaça bırakıyolar en son ona göre bişi yazarım. Üstelik MTV side ödendi tarafımdan. Normalde bunu bayii ödemiyor biliyosunuz...
    Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

Selam arkadaşım,
    Aracına 18.000 YTL nakit veririm. Saygılar.

Burhan AKYOL
    05552227835

• Sağolasın, benden ziyade biraderin şansı oldu aslında :)

quote:

Orjinalden alıntı: VoLKaN067

whiteee_shadow çok şanslıymışsın, hayırlı satışlar
  • İnşallah forumdan birine kısmet olur.HEr 2 tarafında mutlu olacağı bir noktada buluşulurda,
    hayırlı olur taraflara...
    Kısmetse bana nasip olur,bende alıcıyım arkadaşım....
  • şansa bak
  • Ciddi alıcıysan abicim konuşalım seninle de...

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

İnşallah forumdan birine kısmet olur.HEr 2 tarafında mutlu olacağı bir noktada buluşulurda,
    hayırlı olur taraflara...
    Kısmetse bana nasip olur,bende alıcıyım arkadaşım....
  • açıkm artırmaya git Alt sınır da 21000 olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.