arkadaşlar merhaba. çok kısa zaman içinde aracımın lastiklerini değiştirmem lazim. üzerindeki michelin lastiklerden biri baloncuk yaptı. içeriden onarım yaptırdım ama güvenilir değil. bildiğiniz gibi 225/45/17 lastiklerin orijinali ve suspansiyonlar sert oldugu icin çok sert bir lastik istemiyorum. michelin gibi çok yumusakta istemiyorum. çok cabuk zarar goruyor. kafama takılan lastik dunlop sport maxx tt modeli. 225/45/17 segmentindeki testlerin hepsinde ilk 3'e girmis bir lastik ama sertligi ve yol sesi hakkında en ufak bir fikrim yok. yol sesini içeri çok almasın istiyorum zaten biliyorsunuz hondalarin içeriye çok ses aldığını. bu lastiği kullananlarin fikirlerini ve başka lastik önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkurler...
kimseden cevap yok mu :(
Konfor ve sessizlik istiyorsan, yokohama c drive lara bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla ac02 kodlu yeni bir deseni çıkmıştı. A drive da olabilir ama o biraz daha konfor odaklıdır ve bahsettiğin ebatlarda varmı bilmiyorum. Araştır pişman olmazsın. Mişlen konforu bridgestone dayanıklılığı bir arada gibi birşey bu lastikler. Yada Nokian V lerede bakabilirsin.
Nokian İncelemenizi tavsiye ederim.
Yokohama ,,,, Nokian,,,,Sumitomo,,,,
Pirelli Cinturato P7
Cevaplariniz icin cok tesekkurler. Sanirim pirelli cinturato p7 alicak gibiyim. 1 ay icinde alicam. Pirelli p7 cinturato kullanan arkadaslar daha fazla bilgi verebilir mi? Ornegin virajlardaki performansi ve yol tutusu nasil? En onemlisi de islak yoldaki performansi nasil?
Pirelli yi her türlü şartta öneririm, kesinlikle mükemmel bir lastik. Hem yol tutuşu mükemmel, hem de sessiz ve konforlu. Fiyatı da diğer lastiklere göre daha uygundur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme