Bildirim
2008 Sedan Astra 1.3 cdti cosmo fiyatı
Lee Bisiklet Yaka T-shirt L241576 T-shirt Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D4V4S7NX
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Var mı arkadaşlar fikri olan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 -
Ağzından bal damlıyor ama bu fiyatlarda bulamıyorum. Genelde 33-38 arası yazıyor ilanlarda ama gerçek satış fiyatını bulmaya çalışıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: il eri
Ağzından bal damlıyor ama bu fiyatlarda bulamıyorum. Genelde 33-38 arası yazıyor ilanlarda ama gerçek satış fiyatını bulmaya çalışıyorum.
0 fiyatları 60 olunca -
Bugün Ankara Ostim pazarında kaç tane 2008 essentia dizel vardı km 100 binlerde maşallah 30 dan aşağı ağzını açan yok ... -
0 kilometre Astra Classic 3 1.6 benzinli 34bin tl'den satılıyor. Buna 2 bin tl'de lpg eklesek 36 bin tl'ye aynı aracın 0 kilometre 5 yaş genç ve 1.6 modelini alıyorsunuz.
Dediğiniz aracın piyasasını bilmem umrumdada olmaz o paraları 5 yaşında 100bin km civarı araca vereceğime gider sıfır hatchback alırım varsın bagajı ufak olsun. Hem sıfır araca binerim hem yoldaki performansı üzmez. -
en son 35'e bırakılıyor 34e indiremedim ben -
34 e hic dusunmeden alirdim bence bu kasa yeni kasadan cok daha guzel
Cosmo olduğu için fiyatlar yüksek. :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
32-34 bin tl arasi cosmo hatasiz ise alinabilir.
Boyasız,düşük km'li,kralı gelse en fazla 32 eder alma madem.Git Titanium X Focus al daha iyi.Motor eşşek eşşek.Balıkesir eşşeği hem de. -
Etmez abicim etmez o araba para etmez , 1.6 motor hantal kalıyordu 2012 model hemde 2008 1.3 motor düşünemiyorum ne olursa olsun , araba hiç güven vermiyor kullanıcıya. -
Enjoy 80-90 bin kmdekilere bile 35-36 dan aşşa yazan yok. Ama ilanlar sürekli duruyor. Bayramdan sonrayı bekleyın hocam. Ben sabırla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X