Bildirim
2009 1.5 getz vgt aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
km si çok iyi dizel araç için uzun süre binebilirsin bir sıkıntı yaşamadan.Fiyatta arabanın temizliğine göre normal hiç bir kazası boyası yoksa,km side düşük olduğu için normal.Güle Güle kullan allah kaza bela vermesin. -
quote:
Orijinalden alıntı: camdaliburak
km si çok iyi dizel araç için uzun süre binebilirsin bir sıkıntı yaşamadan.Fiyatta arabanın temizliğine göre normal hiç bir kazası boyası yoksa,km side düşük olduğu için normal.Güle Güle kullan allah kaza bela vermesin.
amin teşekkür ederim kardeşim -
hayırlı olsun
bendede 2006 vgt si var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun ama fiyat fazla bence 8000 daha ekleseydin 0 km polo alsaydın bence daha iyi. yinede hayırlı olsun -
8000 ekleyen 8 daha ekler neler neler alır.. demesi kolay. -
hatta bence senin dediğine bi 8000 daha eklesin daha da güzel bir araba alsın 40.000 e baya güzel bir araba alınır ama bence 40.000 e de bir 8000 daha eklesin :)) sadece öneri kardeş kimse uymak zorunda değil tabii. bende aynı durumdayım o 8000 i bende ekleyemiyorum. ama eklesek süper olur :))) -
hayırlı olsun
diğer yorumlara da hak veriyorum ama limitler 21 de kaldı ise ne diyelim genede iyi derim bu kilometrede dizel seni çok uzun götürür konforuda var arabanın hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X