Şimdi Ara

2009 1.5 getz vgt aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2009 1.5 getz vgt start aldım 21.000 tl 35.000 km de tanıdık bir abimizden.oda sıfır almıştı.hatasız boya darbe yok fiyat nasıl.önceki aracım 2006 dacia logan dı daciadan sonra getzi çok beğendim.yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• km si çok iyi dizel araç için uzun süre binebilirsin bir sıkıntı yaşamadan.Fiyatta arabanın temizliğine göre normal hiç bir kazası boyası yoksa,km side düşük olduğu için normal.Güle Güle kullan allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camdaliburak

km si çok iyi dizel araç için uzun süre binebilirsin bir sıkıntı yaşamadan.Fiyatta arabanın temizliğine göre normal hiç bir kazası boyası yoksa,km side düşük olduğu için normal.Güle Güle kullan allah kaza bela vermesin.

amin teşekkür ederim kardeşim
  • hayırlı olsun
    bendede 2006 vgt si var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun ama fiyat fazla bence 8000 daha ekleseydin 0 km polo alsaydın bence daha iyi. yinede hayırlı olsun
  • 8000 ekleyen 8 daha ekler neler neler alır.. demesi kolay.
  • hatta bence senin dediğine bi 8000 daha eklesin daha da güzel bir araba alsın 40.000 e baya güzel bir araba alınır ama bence 40.000 e de bir 8000 daha eklesin :)) sadece öneri kardeş kimse uymak zorunda değil tabii. bende aynı durumdayım o 8000 i bende ekleyemiyorum. ama eklesek süper olur :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
    diğer yorumlara da hak veriyorum ama limitler 21 de kaldı ise ne diyelim genede iyi derim bu kilometrede dizel seni çok uzun götürür konforuda var arabanın hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.