Şu dandik saçma sapan hatalar yapan Yunanistana yenildik yazık...
hidayet sıçtı maça hakemler yanlış karar verdi belki çok büyük birşey ama hidayet cidden rezil gibi kullandı pozisyonu off off.
Maalesef maçtan önce ne söylendiyse başımıza geldi.Hakem dedik mallıklarını yaptılar Spanoulis yine uzay basketbolunu oynadı 2 adet ultra uzak üçlüğüyle yine kötü faul attık yine kazanabilirdik ama olmadı.
HİDAYET GİTSİN REKLAM ÇEKSİN HAKEMİNDE HİDAYETİNDE ALLAH BELASINI VERSİN..
Bizi mahfeden unsurlar: 1-Hidayet'in bencilliği. 2-Ömer Aşık'ın kaçırdığı serbest atışlar. 3-Ömer Onan
Hakemler yaktı bizi. Hido'nun katkılarınıda es geçmemek lazım. Kaç tane hücumumuzu yaktı
hepsi hidayetin yüzünden
yahu bu ömer aşık neye yarıyor. o kadar serbest atışı kaçırıyor. yazık değil mi o kadar emeğe. 10 tane serbest atıştan 1 tanesini sokamıyor ne işi var bu adamın milli takımda ya. hiç mi serbest atış antremanı yapmıyor bu adam. bir tane sokamıyor ben çıldırıyorum ekranın başında.
yazıp yazıp siliyorum, ne yazsam boş, yenildik, gitti herşey.,
hakkımızı yediler.hakemin verdiği kararın nedeni nedir?benim gözümde bu takım şampiyondur kim ne derse desin.
yunan lobisi ne zaman bitecek şu fiba'da ya! lanet olsun bunların basketbol üzerindeki kirli ellerine. o 4 saniye saçmalığı nedir arkadaş? ispanya bunları 20 sayıyı koysun da rahatlasınlar..
buna rağmen maç 3 kez elimize gelmişken vermemiz de bizim beceriksizliğimiz. adamlar sadece serbest atıştan skor bulurken devamlı çizgiye yollamamız. tek şutöre kaldıklarında ondan sürekli maçta tutan üçlükleri yememiz bize yakışmadı..
bu turnuva bizim için büyük şanstı, herkesin eksikleri vardı, yine olmadı..