Ömer Aşık'a laf yok. Adam işini doğru yaptı. Tek eksiği faulleri atamadı. Adını tam hatırlamıyorum siyah yunan çam yarmasını oyundan kopardı attı adam.
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
beyler bela okuduğunuz adamlar kendi oyuncularınız. sene içinde helal olsun diye coştuğunuz insanlar. iyi gün dostu olacaksanız hiç olmayın..
Sene içi bile değil ki fuat , geçen maç süper olan isimler bu maç kellesi isteniyor. Tam bir komedi bu durum
geçen maçların ne önemi var.bu adamlar 2 maç kazanırsın en önemli maçta kaybedersin.madem oynatmayacan barış hersek i neden alırsın kadroya.hüseyin ve kaya varken şartmı 3 tane kazık alman.serkanı alsana.başlarım takım ruhuna.
quote:
Orijinalden alıntı: swashbucker
quote:
Ender uzatmaya götrürüken iyi Hidayet son çeyrekte 2 üçlük atarken iyi ama sokamadığı zaman kötü demek.. İyiymiş..
Hidayet benceil falan demeyin..Hidayetin 3 yıl önceki maçlarını bilmiyorsunuz demek ki..O zamanki Hido ya göre bu Hido lokum gibi maşallah.
Burada durum hido nun attığı sayılar değil.Yanlış zamanda yanlış şekilde bencilce harcadığı pozisyonlar.Böyle durumlarda oyuncunun sorumluluğundadaır herşey.Sen iyi giden durumda bencilce ve adına yakışmayan şekilde pozisyonu harcayan salakça şutlar atarsan o kişi hakkında ne dense haklıdır.
Orada asıl suç Tanjevic'te dir aslında. Hem öyle bile olsa Hidayet'in sorumluluk alacak isim olmasından dolayı normalde kullanması ama yine de bu berbat kullandığı gerçeğini değiştirmez.. Yine yazdığım gibi önceki Hido zamanına göre bu Hidayet lokum lokum
İlk maçtan beri hakemler düşmandı bize..Son periyotta ne güzel ribaundları aldık ama sayı yapamadık.Ömer'e ne desek boş 15 yaşında çocugu koysan 2 tane serbest atış atardı ordan.Hidayet zaten ayrı bir dert ne yaptığını kimse çözemedi.Yazıklar olsun diyorum, başka bir şey demiyorum.
Resmen kendi salaklığımızdan maçı verdik.Hidayet içine etti maçın.Ömer aşık desen ayrı bi dert zaten.Adamlar ezberlemişler artık top ömer aşıka geldimi basıyolar faulü.Yahu bi insan hiçmi geliştiremez kendini.Attığı serbest atışlardan birini soksa maç uzatmaya gitmeden alıyoduk maçı.Ömer onanda tam bi kazma.Bomboş 2-3 tane 3' lük şut buldu atamadı.Zaten şut atışı ofsayt bikere.Öyle bi şut atıyoki top ya çembere değmiyo yada kısa kalıyo.Bide spaunulise bakıyorum adam el üstünden, çizgiden 2 m geriden şakır şakır sokuyor.O kenardan 4 sn kararıda ne biçim bi karardı anlamak mümkün değil.Hakemlerin verdiği o kararda yaktı bizi.Bana göre bu maçın en kötüleri, başta hidayet olmak üzere, ömer onan ve ömer aşıktır.Enderde son hücumda berbat bi seçim yaptı.
büyük oyuncu büyük maçlarda kendini gösterir, yada büyüklüğünü gösterir. bakınız spounilis. tebrik ederim adamı. tek başına 12 dev adamı mezara gömdü. yunanlılar bu maçı bizden daha çok istediler ve aldılar.
bogdan ve ekibi ve oyuncular için hiçbirşey söylemeyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: ax
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
beyler bela okuduğunuz adamlar kendi oyuncularınız. sene içinde helal olsun diye coştuğunuz insanlar. iyi gün dostu olacaksanız hiç olmayın..
Sene içi bile değil ki fuat , geçen maç süper olan isimler bu maç kellesi isteniyor. Tam bir komedi bu durum
geçen maçların ne önemi var.bu adamlar 2 maç kazanırsın en önemli maçta kaybedersin.madem oynatmayacan barış hersek i neden alırsın kadroya.hüseyin ve kaya varken şartmı 3 tane kazık alman.serkanı alsana.başlarım takım ruhuna.
Bu nokta da katılıyorum..Zaten benim de en çok eleştirdiğim nokta bu..10 kişi ile oynadı turnuva boyunca.2 ölü tercih bu zamanda ne demek yahu..İbrahim'i Serkan'ı alsaydın kadroya sakat Hidayet'e zorunlu olacakmıydın kritik anlarda ??
ne oldu mac sonucu nedir
Birde bizi yakan slovenya maçıydı. Maça çok vurdum duymaz başlamasak o maçı kazanıp şimdi Hırvatlarla oynuyor olurduk.
Klasman maçında rakibiz Fransa bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: LSG
Murat Murathanoğlu tam çingene... 825 tane hücum ribaund'u vermiş takım, ömer aşık dingili ft'de airball atar, ondan sonra hakemler çok korkakta falan filan...Her yenilgide mutlaka hakeme bi sallar, kafana yedin daha konuşma...
bunların hiçbiri hakemin alakasız bir karar vermesine bahane değil. biz o hatalarla maçı son ana kadar getirdiysek görevimizi yapmışızdır. yanlış yapan hakeme aferin diyen kaç kişi çıkar ki?
quote:
Orijinalden alıntı: LSG
Murat Murathanoğlu tam çingene... 825 tane hücum ribaund'u vermiş takım, ömer aşık dingili ft'de airball atar, ondan sonra hakemler çok korkakta falan filan...Her yenilgide mutlaka hakeme bi sallar, kafana yedin daha konuşma...
Tamam Murathanoğlu hakemlere fazla takıyor ama bu pozisyonda kesinlikle haklıydı..
Hidayete diyecek birşey bulamıyorum.NBA'de iyi bir sezon geçirdi diye havalara girmiş resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: B@cuk
Bu hakemi fedarasyona şikayet edelim. Bu 4 saniye nerden çıktı. İlk defa böyle bir şey gördüm. Hidayete iyi çamur atıyorsanızda mehmet okur neden takımda yok. Ömer aşık gibi birini uzun diye takımda tutyorlarken mehmet okur gibi bir uzun neden gelmiyor.
Kendi tercihi.
Bence MEHMET OKUR'U mail yağmuruna tutalım. Bu takımın ona çok ihtiyacı var. Hidayet ile yürüyecek iş değil.
Milli takımda son dakikada topu teslim edeceğin tek adam Hidayet, o da rezil edince başka yapacak bişey yok.
Takımda bariz bir skorer şutör eksikliği var. Ömer onan la olmaz bu iş mutlaka birini bulmak lazım.
O 4 sn olayında Tanjevic neden itiraz etmedi anlamadım doğrusu ? Hiç baskı uygulamadı bile ...
Şimdi herkes mücadele de mücadele diyecek..Helal olsun diyecek..Ama oysa bizim madalya almamız gerekirdi..Bu çabayla bu oyunla.Ama işte hücumda sırtımızı dayacağımız isim de yok..Sırf hücum yüüznden kaybettik turnuvayı..
quote:
Ömer Aşık bu turnuvada kullandığı 27 serbest atışta yalnızca 5 sayı bulabildi.
Lanet olsun böyle basketbolcuya
Tanjevic' inde zaten kadro konusunda çok büyük yanlışları vardı bunu baştan beri konuşuyorum zaten.Semih erden, bekir ve barışın yerlerine, mehmet okur, kaya peker ve leblebi gibi 3' lük atan serkan erdoğan alınmalıydı.Ayrıca şuna adım gibi eminim, ömer onana verilen süreyi sinan gülere verseydi tanjevic efendi belkide bu şekilde olmayacaktı sonuç.Sinan gibi bi adam bu kadar kenarda oturtulurmu soruyorum sizlerede?
Hakemin o 4 sn'yi fazladan vermesinin nedeni yanlış sıfırlanan 24 sn'den kaynaklandı. Ersan topu kontrol etmeden 24 sn'yi sıfırlayınca masadakiler hakem o son 4 sn'yi baştan oynatmayı düşündü. Yanlış karar o ayrı ama. Çünkü adamlar o 4 sn'yi kullanmışlardı. Baştan kullandırmak hediye oldu onlara. Spanoulis de kabul etti hediyeyi.
Son sn şutunu Ender'in kullanması hadi neyse de niye 1 metre geriden saçmasapan şekilde atıyor ki.
Beyler Mehmet OKUR un gelmeyiş sebebi nedir biri beni bilgilendirebilir mi???