Şimdi Ara

2009 golf 6 1.6 düz motor lpg yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kafam çok karıstı 31 bin kmde 2009 golf aldım düz 1.6 motor ( hitler motor ) bütçem 1400-1500 max. kafamda lovato vardı gittim bir yere ( iskenderunda) lovatoda var ama illa aldesa taktır deyip durdu anlattıda anlattı.. nakit olarak , aldesaya 1000 tl lovatoya 1200 tl dedi ne yapacağımı şaşırdım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. ( lovatonun cok sık map hatası yaptıgını istersem yinede onu takacagını da söyledi ayrıca lovatonun artık italyadan gelemdigini çogu yan sanayi cin malı oldugunu belirtti )

• iskenderunda hangi bayi bu efendim? Çin malı da nerden çıktı, map hatası da neymiş. İşi bilen bir usta değil anlaşılan. Lovatodan anlamıyor, yanlış bilgi veriyor, aldesa ucuz ve işçilik payı 80 100 lira daha iyi diye, hem malzemeye hemde piyasaya yanlış bilgiler paylaşmasın... Aldesa daha basit ve pasif bir mekanizmaya sahip, bende bayisiyim hem aldesa hem lovato, saçmalamış efendim, daha fazla gerilmeyelim lütfen...
    Bayi adı nedir müsaitseniz öğrenebilirmiyim?
  • bende güvenmediğimden çıktım birşey demeden zaten taktırmadımda lovato yada brc taktıracağım. bayi ismi konusunda inanın dikkat etmedim karanlıktı girdğmde ve yeni açılıyordu sanırım yer sanayide..neyse bilgi için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    1.6 Düz motor Golf 5 ESP
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.