Şimdi Ara

2009 Laguna 3 Tavsiye Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde 40-45 bin arası bir bütçe mevcut. Çok sevdiğim bir araba olan Renault Laguna serisi için araştırma yapıyorum ve laguna 3 bu bütçemle alabileceğim bir araba gibi görünüyor. 1.6 Expression modeli bir laguna almayı düşünüyorum 2009 model. Bu araçlarla ilgili bilgisi olan var mı? Değerli fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

• hiç kullanmadım laguna 3 fakat sağlam ve kaliteli olduğunu okudum.100.000 km dayanıklılık testi vardı hatırladığım kadarıyla onlarda bu kasa için çok olumlu yazmışlardı.
    bunun haricinde laguna 2 de 1.6 motor kasa ağırlığından ve klasik atmosferik tepkilerinden dolayı ağır hissettiriyordu.
    muhtemelen 3 tede aynıdır.devrini buldurmadığın her vakit hantal hissettirir.devrini buldurdunmuda gitmem demez türkiye şartlarında yeter düşüncesindeyim.
    motor bildiğim kadarıyla hala kullanıyor renault tarafından.sağlam olduğu belli lpg ile uyumlu.
    donanım olarak privelage falan bulunsa daha güzel olur ama expressionda iş görür.
    bütçeye göre alınabilir.
  • Çok teşekkür ederim. Devrini buldurmadığın zaman hantal kalabileceğini okumuştum başka yerlerde de. Ben bu aracı haftada 2-3 gün kullanıcam. o 2-3 günde de keyif aldığım hoşuma giden bir araç olsun altımda istiyorum. Sonraları sattığımda bana yüksek karlar getirsin falan derdinde değilim. Yılda yapacağım 6-8bin km arası bir şey olacak zaten.
  • Sadece motordan falan çok anlamam. Bir arıza verse araba çok ayyuka bir problem olmadıkça anlamam o yüzden kronik problemleri var mı başımı çok derde sokar mı sanayi kapılarında sürünür müyüm o konu beni biraz tereddüte sokuyor. Yoksa D segmenti bir araç olduğu için keyif vereceğinden eminim
  • gyce G kullanıcısına yanıt
    anladım.her araç gibi bununda temiz diri yıpratılmamış olanını bulmak lazım.sorunların başlıcaları bakımsızlık hor kullanma. bunu da işinin ehli bir usta anlar.araba ezilmişse belli eder kendini.almadan önce güvenilir birine iyice baktırmak seni muhtemel sanayi kapılarından kurtarır.illa ki sorun çıkar arabanın yaşı olacak fakat ufak tefek olduğu müddetçe sıkıntı etmemek lazım.

d segment elbette keyif verir.memnun eder.ama performans tutkun varsa o konuda eksikliğini çekersin.
    fakat fiyat aralığınıda bakınca d segmentte çok bir seçenek yok.vectralar falanda var onlarda güzeldir fakat bildiğim kadarıyla onlarada baya para çekiyor sahipleri.
  • laguna 3'ün ön konsolu renault latitude ile çok benziyor. hatta birebir aynısıydı sanki. latitude'den çok daha kaliteli bir araç orası başka tabi..
  • Dış trim parcalarî epey tuzlu ve zor bunuyor. Bunun haricinde sağlam konforludur. 1.6 motor haftada 2,3 gün kullanımda iş görür. Şahsi görüşüm 200.000 km'nin altında 1.5 dCi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2009 1.5 dci dynamique paketini kullanıyorum 3 senedir. 1.5 için konuşmam gerekirse kalkışta biraz ağır ancak devrini bulunca turbo sayesinde aracı taşıyor. Kasa olarak ağır bi araç 1.6 atmosferik motorun yeteceğini sanmıyorum ben pek ancak kullanmadım yorum yapamam benzinli motoru için. paket olarak imkanınız varsa dynamique ya da privalage almaya çalışın. Expression modeli boş bi paket hatta bazıları o kadar boş ki esp bile yok. Dynamique ve privalage ; Anahtarsız giriş çalıştırma, elektronik park sensörü gibi özellikleriyle yeteri kadar dolu tavsiyem bu paketler olur. Başka sorularınız da olursa seve seve cevaplayabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.