mrb arkadaşlar..Hiç bilgim olmadığı için soruyorum.. 2009 model 1.3 multijet active palio var.. 30 bin km de..kazası değişeni ve lokal boya dahi yok. elektrikli ön camlar - klima var..17 bin isteniyor oda bana ( bayii tanıdık aldığı fiyattan vereceğini söylüyor ) 1.si fiyat nasıl..internette araştırdım fiyat uygun gibi geldi.. 2.si bu modellerde standart fabrika çıkışında yol bilgisayarı var mı ? veya başka standart donanım ne var.?
siz almamı önerirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: omen10
mrb arkadaşlar..Hiç bilgim olmadığı için soruyorum.. 2009 model 1.3 multijet active palio var.. 30 bin km de..kazası değişeni ve lokal boya dahi yok. elektrikli ön camlar - klima var..17 bin isteniyor oda bana ( bayii tanıdık aldığı fiyattan vereceğini söylüyor ) 1.si fiyat nasıl..internette araştırdım fiyat uygun gibi geldi.. 2.si bu modellerde standart fabrika çıkışında yol bilgisayarı var mı ? veya başka standart donanım ne var.?
siz almamı önerirmisiniz ?
1.3 motoru yorumlamaya gerek yok onun başarısı malum...
Fiyat normal denilebilir...Yol bişlgisayarı var ama active olduğu için sadece temel işlevler var(orlama tüketim, anlık tüketi menzil...vb.) Dynamic olursa başka fonksiyonlarıda oluyor yol bilgisayarının(Tarih gösterme, radyo da açık olan frekansı gösterir,dış sıcaklık.....vb.)
Ben olsam Palio değil Albea alırım ama senin ihtiyacın palio ise ısındıysan al derim..Çevrenin çok etkisinde kalan birisiysen biraz daha düşün herkes sana bunu alacağına corsa alsaydı fiesta alsaydın gibi yorumlar yapar...
2.5 yıldır Albea kullanıyorum memnunum..Palio da kullanmışlığım var sürüş karakterleri hemen hemen aynı donanımları aynı kasa farkı var sadece karar senin........