Bildirim
2009 OPEL ASTRA İÇİN SIRALI GAZ HANGİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@cgdm55
BRC ye bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
www.2a-lpg.com -
Ne olursa olsun garanti kapsamında hepsine ayrı bahane bulacaklardır.Servise montajı yaptırdığınız takdirde ellerinden imzalı,kaşeli lpg sisteminden ve normal sistemden dolayı gelebilecek tüm hasarlar için garantilidir diye bir evrak taleb edin. -
Teşekürler okifi,tavsiyelerini gittiğimizde söyleyeceğiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Okifi
Ne olursa olsun garanti kapsamında hepsine ayrı bahane bulacaklardır.Servise montajı yaptırdığınız takdirde ellerinden imzalı,kaşeli lpg sisteminden ve normal sistemden dolayı gelebilecek tüm hasarlar için garantilidir diye bir evrak taleb edin.
-
Bende yazın 2007 easytronic aracıma lpg dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum.
Hangisi derseniz size söyleyebileceğim tek marka teleflex dir.2000 lira civarındadır.Ayar gerektirmez.Standalone dediğimiz şekilde aracın beyinini devre dışı bırakmadan çalışır ve diğerlerine göre dikkate alınmayacak kadar da az yakar.Ancak yazılımı gereği diğerlerinden çok farklıdır.
dönüşüm kiti kriterlerim arasında bulunduğunuz ildeli bayii oranı da var.Bunu da dikkate almanızı tavsiye ederim.Mesela Erzurumda ikamet ediyorsanız montaj ve servisleri için Ankaraua gelmeniz gerekecek. -
Teleflex'i sadece Ankara'da bir firma getiriyor sanırım. Tek montaj yapanda onlar diye biliyorum. Firma ismini şimdi tam hatırlamıyorum.
Servis garanti bozulmadan takarız diyorlarsa yaptıkları işin arkasındadır demektir. -
Merhabalar ;
Lnadi renzo yetkili servisleri ile görüştüm ,2 modelinın olduğunu söylediler ,blue ve omega ,bu ürünleri tercih ettiğimizde aracımızın motor garantisinin devam edeceğini söylediler,fakat biri diğerinden çok pahalı.Farklı bir servis de sadece pahalı olanı tercih ettiğimizde garantinin devam edeceğini söyledi.Kafamız karıştı ,bu konuda bilgisi olan var mı? -
Tavsiyen için teşekürler fakat bulunduğum ilde kimse bu markadan bahsetmedi.Ankaraya da montaj için gidemem ,ya ilerde bı arıza çıksa naparız?
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
Bende yazın 2007 easytronic aracıma lpg dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum.
Hangisi derseniz size söyleyebileceğim tek marka teleflex dir.2000 lira civarındadır.Ayar gerektirmez.Standalone dediğimiz şekilde aracın beyinini devre dışı bırakmadan çalışır ve diğerlerine göre dikkate alınmayacak kadar da az yakar.Ancak yazılımı gereği diğerlerinden çok farklıdır.
dönüşüm kiti kriterlerim arasında bulunduğunuz ildeli bayii oranı da var.Bunu da dikkate almanızı tavsiye ederim.Mesela Erzurumda ikamet ediyorsanız montaj ve servisleri için Ankaraua gelmeniz gerekecek.
-
ankara dışında teleflex montajı yapan bayiler var diye biliyorum.forumdan teleflex sayfasına bakarsanız orada yardımcı olabilirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X