Şimdi Ara

2009 Premium Sedan ? VSA Varmı ? Acil Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-imamdan-full-plusfull-sanrufsuz-civic-187864364/detay

bu araçta vsa varmı arkadaşlar ?
    VSA yoksa ona benzer bir teknoloji varmı hondalarda ?

ESP tarzında ? bu konu hakkında birisi bilgi verebilir mi

ve ayrıca 2009 premium ile elegance arasındaki fark nedir ? sunroof haricinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçan Aşık -- 23 Kasım 2014; 10:36:28 >

• Vsa yok sanirim. Sol taraftaki far ayar dugmesinin orada VSA of düğmesi olması lazim ancak görünmüyor. Bu araç makyajsiz kasa. Elegance premium farki sunroof dişinda fark Yikama ve zenon far. Onun dişinda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkneasy1903

Vsa yok sanirim. Sol taraftaki far ayar dugmesinin orada VSA of düğmesi olması lazim ancak görünmüyor. Bu araç makyajsiz kasa. Elegance premium farki sunroof dişinda fark Yikama ve zenon far. Onun dişinda yok.

anladım hocam ,
    o zaman 2009 premium da vsa yok bunun yerine bir teknoloji varmı onuda bilmiyorum ,
    araba alma arifesindeyim bugun bu araca bakıcam ,
    acıkcası kafama takıldıda ondan konu açmak istedim cevabınız icin cok sagolun.
  • Benimki 2009 makyajli kasa. Vsa bir ara ek paket olarak satildi. Dediğim gibi sol tarafta vsa of tuşu görmeniz lazim. Dikdörtgen bir sşey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Orijinalden alıntı: bjkneasy1903

Vsa yok sanirim. Sol taraftaki far ayar dugmesinin orada VSA of düğmesi olması lazim ancak görünmüyor. Bu araç makyajsiz kasa. Elegance premium farki sunroof dişinda fark Yikama ve zenon far. Onun dişinda yok.

anladım hocam ,
    o zaman 2009 premium da vsa yok bunun yerine bir teknoloji varmı onuda bilmiyorum ,
    araba alma arifesindeyim bugun bu araca bakıcam ,
    acıkcası kafama takıldıda ondan konu açmak istedim cevabınız icin cok sagolun.

2009 da makyajlanan kasalarda VSA var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.