Şimdi Ara

## 2009 TOYOTA AVENSiS - ANA BAŞLIK ## (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.303
Cevap
17
Favori
292.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat konusundaki eleştirilerinizi acımasız buluyorum arkadaşlar, yeni çıkmış bir aracın fiyatı düşük olmaz ki.

peki corolla 1.6 elegant'ın fiyatı 43.200, yeni avensis'in fiyatı sizce ne olmalı ? 45 mi?
  • tabiki hayır ama corolla elegantta olan cruise control ve anahtarsız giriş-çalıştırma olmazsa ben eleştirirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 27 Ocak 2009; 22:49:44 >
  • ben fiyatı eleştirmiyorum araba tam bir FACİA...... Toyata çok fena çuvallayacak bu araçtan. Fiyat konusu gelirsem; iddia ediyorum ve bu yazdığım satırda şahidimdir en geç Temmuz ayında avensisin fiyatı bayağı bir düşer eeee o düşüncede corollayıda düşürmek zorunda kalırlar.
  • araba tam bir facia demek fazla iddialı, netiecede avensis hiç bir zaman gençlerin zevklerini göz önünde bulunduran bir araba olmadı. yine kemikleşmiş müşterisinin gönlünü cezbedecektir. ancak yeni bir müşteri kitlesi kazanması bana pek olası gelmiyor.

fiyat konusunda aynı şeyi düşünüyorum. zaten toyotanın kampanya yapmadığı ay oldukça az. muhtemelen ilk furya geçince bir kaç aya avensisin de fiyatı düşecektir.ama euro yükselirse fiyat indirimi beklemek hayalcilik olur.

bu arabayla ilgili benim öngörüm 2. elinin mevcut kasa kadar kötü olacağı zira dediğim gibi kemikleşmiş toyota müşterisi dışında bir kitle kazanması oldukça zor ve buda fiyatının 2. elde düşük olma sebebi olacaktır.
  • d sınıfı toyota kalitesi ve sorunsuzluğunu arayanlar yeni avensisi tercih edecektir.
  • Ayriyeten kimse kusura bakmasın 79.800 2.0 da motor'un fiyatı bundan en fazla 1.800 düşerler oda gelir 78.000 tl'ye ben 78.000 tl'ye çok rahat bir şekilde 2007-2008 BMW 3.20d alabilirim hatta şansımda yaver giderse paraya sıkışmış birinden bile 5.20d düşürebilirim(2005-2007 model) tutupta okadar parayı avensise hayatta vermem. Sizlere referans olsun mondeo ve insignia'nın dizellerinin fiyatlarına bir bakın bakalım kaç para ?
  • üslubuna dikkat edersen sevinirim, farkındaysan eleştiri değil yorum yazıyorum. karşılıklı edepsizlik yapılacaksa yapalım ancak saygısızlık ne sana ne bana bi şey kazandırmaz.

kaç yaşında olduğunuz da çok önemli değil benim yazdıklarımı anlamak istemiyorsunuz anlaşılan. neyse insanların keyfini kaçırmaya niyetim yok. ancak yazdıklarımı bir kez daha okuyu ve yanlış anladığınızı idrak edin lütfen
  • ayrıca onun sıfırı yerine şunun ikinci elini alırım fikrilerinin sonu gelmez, kimi insan için arabay ilk binen olmak çok önemliyken kimi insan için gerçek değerini bulduğunu düşündüğü 2. elini beklemek önemli oluyor. ben 2. sınıfa girmeyi tercih ediyorum ancak bir aracın 2. ele düşmesi için bir başkasının sıfır olarak onu almış olması gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

tabiki hayır ama corolla elegantta olan cruise control ve anahtarsız giriş-çalıştırma olmazsa ben eleştirirm.

var ama corolla da vsc ve trc yok, 132 hp valvematic motor yok....

quote:

Orjinalden alıntı: aya027

Ayriyeten kimse kusura bakmasın 79.800 2.0 da motor'un fiyatı bundan en fazla 1.800 düşerler oda gelir 78.000 tl'ye ben 78.000 tl'ye çok rahat bir şekilde 2007-2008 BMW 3.20d alabilirim hatta şansımda yaver giderse paraya sıkışmış birinden bile 5.20d düşürebilirim(2005-2007 model) tutupta okadar parayı avensise hayatta vermem. Sizlere referans olsun mondeo ve insignia'nın dizellerinin fiyatlarına bir bakın bakalım kaç para ?

x fiyata sıfır şunu alacağıma bunun 2. elini alırdım muhabbeti bitmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 27 Ocak 2009; 23:15:34 >

• yeni corollada vsc+trc var.

• tabiki avensiste olan bir çok özellik corollada yok, zaten 50 bin lira verip mercedes s320 ayarında araba almayı beklememk lazım ama yinede artık standartlaşan cruise controlün olmayışı mantıklı bir durum değil. anahtarsız giriş sistemi bir nebze kabul edilebilir ama corolla classa bile takılan cc avensiste de muhakkak olmalıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

yeni corollada vsc+trc var.

düz vites corollada yok....
  • Furkan kardeşim sende yazdıklarına dikkat et ben uslubu senden öğrenecek halim yok. Yazmış olduğum cümleyi aynen yazıyorum bir daha oku ve kullanmış olduğun kelimelerede dikkat et ("edepsizlik");

"FACİA" kelimesi kesinlikle benim şahsi düşüncem eleştirmek haddine değil. ayrıca gençlerin derken yaşını bilmediğin insanlar hakkında da yorum yapma istersen. Benim fikrim: TOYOTA Çuvalladı.
  • Umarım artık idrak etmişsindir.
  • benim yazdıklarım gayet normal şeyler farkındaysanız 5 sayfadır bu aracı tartışıyoruz ve birimizin beğendiğini diğeri, diğerinin beğendiğiniz öteki beğenmeyip eleştiriyoruz ancak kimse çıkıpta bunu yazmak senin haddin değil çeklinde birbirine saygsızca ithamlarda bulunmuyor. yaşla ilgili bu kadar yazdığınıza göre muhtemelen yaşça benden büyüksünüz ancak bu ne size bu şekilde yaz yazma hakkı tanır ne bana. haliyle daha fazla uzatmaya niyetim yok siz yadıklarınızın kanun olarak görülmesini düşünüyor ve kimsenin karşıt bir yazı yazmamasını diliyorsanız belirtin o durumda zaten sizin yazdıklarınıza cevaben tek satır cevap yazmam.
  • Mümkünse bir tek sen benim yazdıklarıma cevap veya yorum adı altında birşeyler yazma çok yerinde bir karar almışsın saolasın.
  • rica ederim, aynı saygıyı karşılıklı olarak bekliyorum
  • hiç merak etme . Kaygısız ol
  • avensisin ilerde fiyatının düşmesi corollaninkininde düşmesine neden olucaksa kesinlikle düşmeli..çünkü corollanında fiyatının yüksek olduğu ve eski kasaya oranla kalite sorunlarının olduğu kanısındayım..corolla elegantın kapı tutamaçlarına ve cam açma düğme paneline göz atın plastik!; eski kasasında bile kromaj....(zaten corollanın civic kasa değiştirdiği ve cok sattığı için daha kasası eskimeden apar topar kasa değiştirdiği inancındayım....)

avensis alıcılarının genelinin orta yaş ve üstü olduğu için...bi takım teknik özelliklerini ve donanımlarını çokda detaylı incelemeyeceklerini ve avensisin satış hedeflerinin çok da altında kalmayacağı kanısındayım
  • özür dilerim ama arkadaşlar değmez lütfen herkes birbirine saygı duysun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.