Şimdi Ara

2009 volvo s40. Arkadan gelen demir sesi.Tıpkı çan sesi gibi şıngırtı yapması ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düz yolda giderken ses gelmiyor.Fakat kasisden yada cukurdan gecerken arkadan kaşık çatal vurur gibi çıngırtı bi ses geliyor.Hafif bozuk yolda giderken bile cam acıkken duyuyorum.yine ses var.Cam kapalıyken duymuyorum.Arkadan geldiğine eminim.3-4 Aydır bu var ben başta önemsemiyordum stepneden geliyor sandım gevşekti.Bu hafta düzelttim yine aynı ses geliyor.

• Merhaba, Geçen Bendede olmuştu 2011 s40, Arka teker balatalarını yakın zamanda değiştirdinmi, balataları kontrol ettir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarikBursa

Merhaba, Geçen Bendede olmuştu 2011 s40, Arka teker balatalarını yakın zamanda değiştirdinmi, balataları kontrol ettir,

Yok değiştirmedim balataları.Ama servis de bakımları yaptıgım zaman balataların durumu iyidi bakmışlardı. Bi arkadaşım reno nun yan firmasında makina müh.Amartisör kısmında çalışıyor. o geldi aklıma ona söyledim.Amartisörde bi plastik var dedi takozla birlikte 0nlar gitmiştir değişmesi lazımdır.muhtemnelen ordaki demir vuruyordur dedi bana . Ben de buraya yazdım fikir alışverirşi için,belki aynı sorunu yaşayan vardır diye.Sorunu netleştirmeden servise gitmek istemiyorum çünkü başka abuk subuk şeylerde çıkarıyorlar.Onların tek derdi para
  • ordanda olabilir, ama ilk önce frenciye balataları baktırmanız,servis en son care bu zamanda, dediğim gibi aynı ses benimde basıma gelmişti hafif cukurlu yoldan gecerken millet bana bakıyordu sesten dolayı, balataları takarken yayları takmamıslar o yüzden boşluk varmış, bende ilk bastan cok aradım ses nerden geliyor diye, ilk aklıma gelen stepneydi , hiç aklıma gelmezdi balataların bu kadar ses cıkaracağı, çok sinir edici bir ses,
  • quote:

ordanda olabilir, ama ilk önce frenciye balataları baktırmanız,servis en son care bu zamanda, dediğim gibi aynı ses benimde basıma gelmişti hafif cukurlu yoldan gecerken millet bana bakıyordu sesten dolayı, balataları takarken yayları takmamıslar o yüzden boşluk varmış, bende ilk bastan cok aradım ses nerden geliyor diye, ilk aklıma gelen stepneydi , hiç aklıma gelmezdi balataların bu kadar ses cıkaracağı, çok sinir edici bir ses,

hmm çok sağol hocam.Balataları da göstercem o zaman.Ama balata da ne vardır ki bi yere vuracak ben onu anlamadım.
  • quote:

ordanda olabilir, ama ilk önce frenciye balataları baktırmanız,servis en son care bu zamanda, dediğim gibi aynı ses benimde basıma gelmişti hafif cukurlu yoldan gecerken millet bana bakıyordu sesten dolayı, balataları takarken yayları takmamıslar o yüzden boşluk varmış, bende ilk bastan cok aradım ses nerden geliyor diye, ilk aklıma gelen stepneydi , hiç aklıma gelmezdi balataların bu kadar ses cıkaracağı, çok sinir edici bir ses,

Merhaba tarık. Aracı bugun özel servise gçtürdüm. Amartisörde problem yok gibi dedi.SEnin bahsettiğin gibi fren kısmına felan detaylı bakıcaklar bazen ordan da aynı sesi yapıyormuş.Aracı bıraktım kendimi eksik hissediyorum :) Yarına kadar haber verceklermiş bende cok merak ettim sorun nerde acaba.
  • quote:

dostum seni tebrik ediyorum.Balatalardaki boşluktan kaynaklanıyormuş. Sorun çözüldü,ama şimdi de, sanki balata arabayı biraz tutuyor gibi geliyor bana,araç cok serbest değil gibi.nasıl halletti bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.