Şimdi Ara

200sx s13 dusunuyorum acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 200sx düşünüyorum trafikten çekilmiş forget motorlu var 26bin isteniyor kaportoda sorun yok otoru forget tabi bi gosterılmesı lazım size sormak istediğim ben bu aracı trafigın fazla olmadıgı bır ılcede gunluk 20 30 km yol yapmak için kullanacagım oyle pistte dirifle fazla işimm olmaz yani aracı pek yormayacagım bu durumları goz onune alırsak bakım mallıyetlerı parca fıyatları nasıldır 26 bın lıra fıyat sızce nasıll bilgılı bır arkadasımız cevaplandırırsa cok makbule geçer

• Pistle driftle işin yoksa bu arabayle ne işin var? Bu araçlar daily drive yani günlük kullanımlık araçlar değil Türkiye sınırları içerisinde. Bu araç hobi aracı, alırsın, kapalı garajında saklarsın, haftasonu kullanırsın piste gidersin track day kasarsın.

Kendinize bela çıkartmayın, başınızı ağrıtmayın. Arabaya da yazık size de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça problemi çok olur maalesef bildiğim kadarıyla Türkiye'de ortak modül kullandigi araç yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Aracın üretiliş amacı bayanlar için komforlu coupe zaten

• S13 ben de düşünüyorum.

Fakat motoru kim yapmış nasıl yapmış belli mi rodaj bitmiş mi.

Kazası var mı?

Elektronik aksam nasıl?

Gerisi önemli degil.

Motor olarak n var?

Ca18 sr20

Araç üzmez 10-13lt kullanıma bağlı parça olarak fazla var olmasa bile yurtdışı hemen geliyor.

Bunun yerine s14 alın daha rahat edilir parça konusun da.

• hayalleriniz yıkmayalım ama gerçekler bu araçların işletim maliyetlerinin can yaktığı..
    parçaları çok pahalı ve bulunmuyor her usta anlamaz servisleri çok pahalı..

çok canınız acır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ikinci el model secimi yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış foruma soruyorsun Burada nissan 200sx'ten anlayan çok çıkmaz. Jetta, fluence, clio falan sorsaydın belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 6 Ağustos 2017; 11:10:20 >
  • dolandırıcı olmayan ustan varsa al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Aracın üretiliş amacı bayanlar için komforlu coupe zaten

200sx mi komforlu

Ayrıca söylediğinin geçerli olabileceği tek yer amerikan pazarıdır. Türkiye'de amerikan pazarından çıkma 200sx bulsana bana. Aracın gerçek üretiliş amacı Nissan'ın coupe geleneğini devam ettirmek ve sürüş zevki sunmaktır. Bu araç 240z ve 280z'nin felsefesini bir alt klasmanda taşımak için üretildi ve sürücü otomobili olarak tasarlandı

• Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    While the all-new '95 Nissan 240SX still has been designed as a sports-oriented automobile, with performance to match, Nissan is placing a little less emphasis on the racer characteristics of the coupe and is adopting a more generalized middle-of-the-road stance.

With the increase of women buyers gravitating toward sport coupes, Nissan is downplaying raw horsepower and is doting more on styling, comfort and convenience as integral partners to the speed aspect of the car.

"I'd say about 75 percent of our (240SX) sales are to single, better-educated women," said Jeff Drake, executive manager of Collins Nissan. "They like the styling, and it fits their needs better. It's not too big."

https://www.cars.com/reviews/indystarcoms-view-1420689121819/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.