Bildirim
200w lık sisteme akü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anfi nin markası servo ama ne kullanıldığını bilmiyorum -
200w (son seste) 215-220watt harcasa.220x4'den 880w yapar.880/12=Kenakord hocamın dediği gibi en az 70-75Ah şart 90Ah'lık araba,kamyon aküleri var onlara bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 20 Şubat 2013; 16:25:12 > -
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
birde şöyle bir durum var aküyü ayrıca invertör ile kullanmak istiyorum invertörlerin geri şarj edenleri varmış araştırdım ama satan bulamadım bu ürünle ilgili tavsiyesi olan var mı. -
Geri şarj edenleri vardır.Ama Eğer ses sisteminin içinde trafo varsa.O trafoyu söküp ve eğer 12v beslemeli ise doğrudan akü ile çalıştıabilirsiniz.Ses sistemlerinde modifiye sinüs invertör zırıltı yapar yada bozabilir.Tam sinus kullanmanız gerekecektir büyük ihtimalle buda.Sanırım 200watlık 12v bir amfi Den daha pahalı ya gelir ama Sonuçta elinizde tam sinüs kaliteli bir invertörünüz olur. -
mesajım bulunmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X