Şimdi Ara

2010-2011 YGS-LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2010-2011 YGS-LYS tayfasına katılmayı planlıyorum. TMden girmeyi planlıyorum. Yazdan biraz başlayayım ve tekrar yapayım dedim. Gittim video anlatımlı matematik1-2 geometri dvdsi aldım. Birkaçda test kitabı aldım.

Geometri çözümlü Palme yayınları
    Matematik Ygs Güvender
    Matematik 2 Lys Fem ilk adım
    Cografya Ygs+Lys Fem konu anlatımlı
    Edebiyat Lys Güvender konu anlatımlı

Kitaplar uygunmudur? Müfredat vs açısından soruyorum.

Birde ben Edebiyatdan hiç anlamıyorum bunu nasıl aşıcam çalışma taktikleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensskkada043 -- 24 Haziran 2010; 12:11:43 >

• Teşekkürler. Özür dilerim görmemişim aynı yazıyı oraya yazıyorum yönetici arkadaşlarda burdan silerse iyi olur heralde. İyi forumlar.
  • Ben de bu sene tm'den girdim aslında pek korkulucak bişey yok edebiyatta matematikten geometriden soğudukça edebiyatta yönelceksin zaten Ama gercekten başarılı olmak istiyorsan düzenli çalış genel olrak edebiyat dersi için değil... Fakat edebiyat zevklidir.Bence ön yargılı olmamalısın.Ben çalışırken bi kere okuyup yazardım 4 5 kez öle öle oturdu.Belki senin daha fazla okuyup 1 2 kez yazman yeterli olabilir.Yani bu kişinin kapasitesine bağlı biraz önce bi dene çünkü daha zamanbol ama böyle düşünüpte ihmal etme cok cabuk unutulan bi ders
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.