Sanki ilk defa araç test ediyoruz fren mesafesi durma mesafesine bakılırmış vay be bir şey daha öğrendim sağolun
Test yapmamın amacı belki alırım diye hatta eski kasasından alacaktım biri o sırada doblo 1.3 mjet combi dynamic 18000km de yeni doblo için sordu 18000tl verdiler arabası çok temizdi razı olsa onu alacaktım işte.
Frenleri zayıf motor da devir istiyor.Alacak olsam 1.6mjet i alırım.
Eski dobloya nazaran baya ilerleme var yani alakaları yok ama sınıf birincisi olacak iyilikte diil.
Bununla beraber bu sınıfta eski yenilenmemiş araç kalmadı.Rekabet sıkı olsun ki üreticilerin teknolojilerinden biz yararlanalım.
Yerli olduğu için doblo ya başarılar..
ARKADAŞLAR 2006 MODEL CADDY VARDI SATTIM 2009 MODEL FİORİNO ALDIM GİTTİM YENİ DOBLOYU TEST ETTİM 106 105 HP PREMİO MODELİ ARAÇ HER ŞEYİ İLE SINIF LİDERLİĞİNE HAKİM BENCE ŞU ANKİ 2010 CADDY DEN DAHİ İYİ DİYEBİLİRİM AMA BENDE FRENDEN ŞİKAYETÇİYİM FREN MESAFESİ UZUN 4 DİSK OLMADIĞI İÇİN NE KADAR TEST YAPILIRSA YAPILSIN FRENDE TIKANIR KALIR BENCE FİORİNONUN FRENLERİ DAHİ YENİ DOBLODAN ÇOK ÜSTÜN DİĞER HİÇ BİR YERİNDE BİR HATA GÖREMEDİM AYRICA BUNLARI DA OKUYUNCA BRAVODAN SONRA FİAT IN LİNEA VE FİORİNO VE ÜSTÜNEDE YENİ DOBLOYLA KARŞILATILINCA AŞAĞIDA Kİ LİNKTE DE GÖRÜLECEĞİ GİBİ KENSİNİ ARTK AŞTIĞINI KABULLENMEK LAZIM DİYORUM
ARKADAŞLAR 2006 MODEL CADDY VARDI SATTIM 2009 MODEL FİORİNO ALDIM GİTTİM YENİ DOBLOYU TEST ETTİM 106 105 HP PREMİO MODELİ ARAÇ HER ŞEYİ İLE SINIF LİDERLİĞİNE HAKİM BENCE ŞU ANKİ 2010 CADDY DEN DAHİ İYİ DİYEBİLİRİM AMA BENDE FRENDEN ŞİKAYETÇİYİM FREN MESAFESİ UZUN 4 DİSK OLMADIĞI İÇİN NE KADAR TEST YAPILIRSA YAPILSIN FRENDE TIKANIR KALIR BENCE FİORİNONUN FRENLERİ DAHİ YENİ DOBLODAN ÇOK ÜSTÜN DİĞER HİÇ BİR YERİNDE BİR HATA GÖREMEDİM AYRICA BUNLARI DA OKUYUNCA BRAVODAN SONRA FİAT IN LİNEA VE FİORİNO VE ÜSTÜNEDE YENİ DOBLOYLA KARŞILATILINCA AŞAĞIDA Kİ LİNKTE DE GÖRÜLECEĞİ GİBİ KENSİNİ ARTK AŞTIĞINI KABULLENMEK LAZIM DİYORUM
nasıol yani yeni dobloların fernleri ii degilmi öle isse bence araba hem agır hemdee araçta esp asb gibi parcalar var o yuzden frenleri öledir diye bilirim
bu arada kayserilimisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: asaslann
quote:
Orijinalden alıntı: 38kral38
nasıol yani yeni dobloların fernleri ii degilmi öle isse bence araba hem agır hemdee araçta esp asb gibi parcalar var o yuzden frenleri öledir diye bilirim
bu arada kayserilimisiniz
EVET FRENLERİ ZAYIF CADDY VE FİORİNOYA BAKARAK AMA ARAÇ YAKLAŞIK 1,5 TON BİRİNCİSİ AĞIR 2. İSE ARKA FRENLER KAMPANA ONUN HARİCİ ARAÇTA Kİ KONFOR NE CADDY DE NE FİORİNODA VAR VE YOLTUTUŞ O DA AYNI FRENLERİ HARİÇ DEDİĞİM GİBİ CADDY YE BİLE BAKILMAZ BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BU AMA 4 DİSK FREN OLSA ONDA DA İDDİA EDECEĞİME EMİNİM Kİ ARKALAR KAMPANA EVET KAYSERİ'LİYİM SİZDE Mİ?
Evet hemserim bende kayseriliim tabi yaa
quote:
Orijinalden alıntı: asaslann
Evet hemserim bende kayseriliim tabi yaa
VARRROOOOOOOOLLLLLLLLLLL
otomatiklerden hala bi ses yok ne zaman çıkacak acaba....
quote:
Orijinalden alıntı: ronin67777
otomatiklerden hala bi ses yok ne zaman çıkacak acaba....
GEÇEN ÇARŞAMBA TEST SÜRÜŞÜ ESNASINDA SATIŞ TEMSİLCİSİNE SORDUM ABİ TALEP YOĞUN MAKSİMUM 6 AY SÜRER DEDİ BENDE ERTESİ GÜN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM 4442255 İ ONLARDA 4 AY İÇERİSİNDE OLACAĞINI OLACAĞINI SÖYLEDİ ASLINDA ALMAYI DÜŞÜNENLER BENİM GİBİ OTOMATİK BEKLEYENLER SÜREKLİ YUKARIDAKİ NUMARADAN TALEP ETSEK DAHA HIZLI OLURMU DİYE DÜŞÜNMÜYORDA DEĞİLİM
@38kral38 Siz nerde test sürüşü yaptınız. Kayseri de fiat bayisi yok görünüyor fiat ın internet sitesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: alfa-x
Sanki ilk defa araç test ediyoruz fren mesafesi durma mesafesine bakılırmış vay be bir şey daha öğrendim sağolun
Test yapmamın amacı belki alırım diye hatta eski kasasından alacaktım biri o sırada doblo 1.3 mjet combi dynamic 18000km de yeni doblo için sordu 18000tl verdiler arabası çok temizdi razı olsa onu alacaktım işte.
Frenleri zayıf motor da devir istiyor.Alacak olsam 1.6mjet i alırım.
Eski dobloya nazaran baya ilerleme var yani alakaları yok ama sınıf birincisi olacak iyilikte diil.
Bununla beraber bu sınıfta eski yenilenmemiş araç kalmadı.Rekabet sıkı olsun ki üreticilerin teknolojilerinden biz yararlanalım.
Yerli olduğu için doblo ya başarılar..
İşin açıkcası daha sana neler öğretirimde forum kuralları ve forum edebi adabı müsait etmiyor arkadaş.Araçların frenleri, fren dozajına göre değil 100-0 a bakılarak değerlendirilir bu kafanda yer etsin
O kısa test süresince frenleri hangi kriterlere göre ve nasıl test ettiğinizi anlatsanızda biz de öğrensek..
frenlerin dozajı ile fren mesafesini birbirine karıştırmayın..
arabam.com testlerinde fren testi yapıyor. ama her araca aynı kriterlerde uyguluyorlarmı bilmiyorum. arabam.com dan test edilmiş araçları inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz. genelde birkaç defa üst üste test ediyorlar.böylece frenlerin devamlı kullanımından kaynaklanan ısınmanın da duruş mesafesine etkisini görüyorlar.
alfa-x verdiği cevap krakterini ortaya koyuyor. biz kendisine insan gibi cevap yazarken kendi dalga geçer gibi cevap yazmayı tercih ediyor. siz herşeyin en iyisini bilirsiniz. çünkü sizin gibilere laf anlatmak çok zordur. birdaha söyleyeyim belki anlarsınız bir umut. ben frenleri iidir demedim. aksine ii yada kötüde olabilir. siz 100km hızla giderken tam fren yapıp duruş mesafesi ölçtünüzdemi burda bize laf atıyorsunuz. kötüyse kötüdür. iyiyse iyidir. sanki aracı ben ürettim ben satıp para kazanacağım.
Fiat tüm modellerde indirim yapmış. Doblo'nunda fiyatlarında indirim yapılmış.
Aracı yakından incelemedim. İç mekan, sürüş dinamikleri, motor konusunda herhangi bir yorum yapamam. Ama tasarım olarak ne yazık ki çok kaba olduğunu belirtmek isterim. Bugün gördüm gümüş renklisini. Gerçekten bu kadar mühendisliğe bu kadar kötü tasarım yakışmıyor. Halbuki Fiorino'lar ne kadar estetik..
quote:
Orijinalden alıntı: autoshow
Fiat tüm modellerde indirim yapmış. Doblo'nunda fiyatlarında indirim yapılmış.
nerden öğrendiniz sitesinde fiyatlar hala aynı
quote:
Orijinalden alıntı: chaquall
@38kral38 Siz nerde test sürüşü yaptınız. Kayseri de fiat bayisi yok görünüyor fiat ın internet sitesinde.
KAYSERİ İNCİROĞLU OTOMOTİV FİAT BAYİİ ANKARA YOLU 23. KM SANIRIM KM BİLGİSİNİ TAM HATIRLAMIYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: gendarme
O kısa test süresince frenleri hangi kriterlere göre ve nasıl test ettiğinizi anlatsanızda biz de öğrensek..
frenlerin dozajı ile fren mesafesini birbirine karıştırmayın..
ARKADAŞIM BEN CADDY YEDE BİNDİM ŞU ANDA DA FİORİNO KULLANIYORUM HER İKİ İÇİNDE FREN MESAFELERİNİ KARŞILAŞTIRDIM BANA ZAYIF GELDİ 1,6 105 HP TEST ETTİM 170 KM HIZDA ARAÇ İSTENİLEN VEYA GEREKEN MESAFEDE FREN YAPAMADI
YENİ DOBLO COMBI Anahtar Teslim Fiyatı Kredili Anahtar Teslim Peşin İndirimli Anahtar Teslim Fiyatı TL.
YENİ DOBLO COMBI 1.4 95 HP BZ EURO 4 DYNAMIC 27.900 26.400 26.400 YENİ DOBLO COMBI 1.3 90 HP MJET EURO 4 DYNAMIC 31.400 29.900 29.900 YENİ DOBLO COMBI 1.6 105 HP MJET EURO 4 DYNAMIC 33.400 31.900 31.900 YENİ DOBLO COMBI 1.3 90 HP MJET EURO 4 ELEGANCE 33.650 32.150 32.150 YENİ DOBLO COMBI 1.6 105 HP MJET EURO 4 ELEGANCE 35.650 34.150 34.150 YENİ DOBLO COMBI 2.0 135 HP MJET EURO 5 ELEGANCE 37.900 36.400 36.400 YENİ DOBLO COMBI 1.3 90 HP MJET EURO 4 PREMIO 36.150 34.650 34.650 YENİ DOBLO COMBI 1.6 105 HP MJET EURO 4 PREMIO 38.150 36.650 36.650 YENİ DOBLO COMBI 2.0 135 HP MJET EURO 5 PREMIO 40.400 38.900 38.900 YENİ DOBLO COMBI MAXI 1.6 105 HP MJET EURO 4 DYNAMIC 35.150 33.650 33.650 YENİ DOBLO COMBI MAXI 1.6 105 HP MJET EURO 4 ELEGANCE 37.400 35.900 35.900 YENİ DOBLO COMBI MAXI 2.0 135 HP MJET EURO 5 ELEGANCE 39.650 38.150 38.150
YENİ DOBLO PANORAMA (%37 Özel Tüketim Vergisine tabidir) Anahtar Teslim Fiyatı Kredili Anahtar Teslim Peşin İndirimli Anahtar Teslim Fiyatı TL.
DOBLO PANORAMA 95 HP 1.4 EURO 4 38.020 37.020 37.020 DOBLO PANORAMA 90 HP 1.3 MJET EURO 4 41.900 40.900 40.900 DOBLO PANORAMA 1.6 105 HP MJET EURO 5 44.400 43.400 43.400
indirim bunun neresinde ilk çıktığındna berii aynı fiyatlar siz yanlış hatırlıyosunuz galba