Bildirim
2010 fiesta kalorifer ve stop etme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun aracınız devirdaim yapmıyor gibi görünüyor aracınızda su kalmışmı.bir.bakın veya su eksiltiyor mu? Birde radyatöre giden iki tane büyük hortum olacak elinizi vurun (araba çalıştıktan 5 10 dk Sonra) ikisininde sıcak olması lazım eğer biri buz gibiyse veya biri soğuksa aracınız devirdaim yapmıyordur. İnşallah contası yanık değildir arabanızın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tşk bugün bakayım araç conta yaksa çalışmaz ama değilmi ben 1 dk bekledim sonra devam ettim yola sorun olmadan
Sorunu hallettim radyatöre giren hortum çıkmış yerinden su hiç kalmamış yardım için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: igny
Tşk bugün bakayım araç conta yaksa çalışmaz ama değilmi ben 1 dk bekledim sonra devam ettim yola sorun olmadan
Güç çalışır ve de tekleme yapar araç. Her zaman conta yakacak diye bir şey yok ama contanın dayanıklılığı gidiyor. -
Arkadaşlar bu araçlarda hararet ile ilgili bi sensör varmı hararet yapmadan motoru durdurma özelliği
Hararet olayı ibreli değilde ışıklı ise herkese dijital hararet göstergesi takmalarını öneririm. Metal alıcılı dijital termometre internette birçok yerde bulunabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X