Şimdi Ara

2010 focus 1.6 trend x almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabam olacak 30bin lira maximum bütçem var bu araba nasıl dizel olarak yakıtı memur olduğum için önemli sizden yardım istiyorum bu miktara önerebileceginiz başka araç var mi teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba güzelde, düşük kilometre ve temizini bulması zor. Yakıt olarak makul yakar. Öyle çok yakmaz. Şehir içinde250 300 arası yakar.
  • yeni kasa 2. el focus alacağım

43 bin tl trend,
    44.5 bin tl trend x
    47 bin Style
    50 bin titanium.

43 bin liralık trendi düşünüyorum ama tek kafama takılan 95 beygirlik moturu sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRAMER25

Arkadaşlar ilk arabam olacak 30bin lira maximum bütçem var bu araba nasıl dizel olarak yakıtı memur olduğum için önemli sizden yardım istiyorum bu miktara önerebileceginiz başka araç var mi teşekkürler şimdiden

Aslında biraz araştırılırsa titanium modelide bulunabilir. Benim fikrim donanım olarak biraz daha üst seviye bi araç bakın derim.. Almışken biraz iyisi olsun.

Bir de şunu sormak istiyorum. Senede kaç bin km yapıyorsunuz? 10 bin km den az ise toyota sol önerebilirim hem ful hem de bir miktar daha ucuz. ayrıca piyasası trend e göre daha hareketli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRAMER25

Arkadaşlar ilk arabam olacak 30bin lira maximum bütçem var bu araba nasıl dizel olarak yakıtı memur olduğum için önemli sizden yardım istiyorum bu miktara önerebileceginiz başka araç var mi teşekkürler şimdiden

bahsettiğiniz arabanın dizeli ben de var çok da memnunum tereddütsüz alın fakat 30000 e temiz yada düşük kilometreli dizel bulmanız zor benzinli düşünüyorsanız bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.