Şimdi Ara

2010 focus dizel almak istiyorum bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 2010 focus dizel 90 bg 150 bin km civarında buldum, bunun olması gereken fiyat nedir? Bakımlı olduğunu söylüyorlar, ufak tefek boya var. Kronik arızası vs. varmıdır bu kasanın?
    Kullananlar veya bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok iyi olur...

• Kilometresi tdci motor için biraz sıkıntılı ağır Bakım yaptırman gerekebilir aracı inceleyerek al fiyat konusunda ise aynı model aynı Donanım aynı km li Araçlara 2.el ilan sitelerinden bak ona göre fiyatını çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetfbtr kullanıcısına yanıt
    Yani iyi bakılsa bile sorun çıkarabilecek bir motor mudur ?
  • aynı kasa aynı araba bizde var 160 bin civarında kronik sıkıntı yok sağlam güzel arabadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfbtr

Kilometresi tdci motor için biraz sıkıntılı ağır Bakım yaptırman gerekebilir aracı inceleyerek al fiyat konusunda ise aynı model aynı Donanım aynı km li Araçlara 2.el ilan sitelerinden bak ona göre fiyatını çıkar

sıkıntılı mı? bakımları zamanında yapılmış, düzgün kullanılmışsa tdci motor için 150bin km hiçbirşey rahatlıkla bir o kadar daha gider... temizse ona göre fiyat biçilip alınır.
  • Motor sağlam ama normalde dizeller 120 km den ağır bakıma girer enjektör vs gibi üzecek Parçalar için diyorum 150 km deki arabayada baktırmak gerekir detaylıca doğal olarak dizel sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: Roadstar

Yani iyi bakılsa bile sorun çıkarabilecek bir motor mudur ?

İyi bakılırsa birşey olmaz 2.el olduğu için dedim dizel motorlar genel olarak Öyledir yüksek basınçla ve çalışma şekilleri farklı olduğu için bakımlarına daha dikkat edilmeli ve daha dikkatli kullanmak gerekir güzel kullanılırsa 200 bin km yi rahatlıkla görür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar, 2010 focus dizel 90 bg 150 bin km civarında buldum, bunun olması gereken fiyat nedir? Bakımlı olduğunu söylüyorlar, ufak tefek boya var. Kronik arızası vs. varmıdır bu kasanın?
    Kullananlar veya bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok iyi olur...

2011 Collection HB modelini geçen hafta sattım 42.500 TL, 88 000km de.

Kronik arızası makyajlı kasada yok (eski kasa olsa turbo borusu kaçakları), tüketimi ortalama 5 civarı olması lazım. Performans fena değil, 0-100 meraklısı değilseniz sizi tatmin eder. Muhtemel 180 binde triger değişimi masrafı var (umarım 90binde değiştirmiştir satıcı).
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    Hocam araç sanırım şirket aracıymış düzenli olarak servisinde yapılmış bakımları ama şirket diyince soğumadım değil alınır mı sizce?
  • quote:

Hocam araç sanırım şirket aracıymış düzenli olarak servisinde yapılmış bakımları ama şirket diyince soğumadım değil alınır mı sizce?

Hocam bakımı düzenlidir de, kullanan şirket aracı olduğu için dikkat eder mi orasını bilemem...

Ben olsam almam ama.
  • Bende 2009 var. 110 bg. Gayet memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yol sesi çok alan bir model başka bir kusuru yok bence.
  • 1-2-3. vitesle kısa ama 4e attın mı devir çok düşüyor, tork ve güç artısından dolayı 109luk almaya bakın, 2010lar dpf li diye biliyorum 109luklarda, yani dpf sizler bi tık daha atak olabilir
    ayrıca 109luklar kısa süreli olarak 260nm tork verebilmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Ekim 2015; 17:56:45 >
  • Ederinden fazla istiyorlar. Bu modellerdeki dizel focuslara

• Roadstar kullanıcısına yanıt
    Aynı kasa Aracın 2008 1.6 tdci trend sahibiyim sorularınız varsa sorabilirsiniz

• Kiralik olarak cok kullandim , yaklasik 5000 km kadar.Ferahlikta bence focus 3 ten cok cok iyi,ayni sekilde bagajda gayet yeterli.Tek sorunu yol sesi,motor sesi ne varsa icerde

• serdar_ibrahim eymen. kullanıcısına yanıt
    hocam 109 luklar zaten pahalı olan piyasada dahada pahalı oluyor ben 90 lık bakıyorum ama ilerde yazılım falan düşünüyorum yani motor sınırları içerisinde bir şeyler yaptırcam, motor ne kadar dayanıklıdır iyi bakılmış bulsam uzun yıllar idare eder mi beni ? arabanın kırılganlığı nasıldır genel aksam olarak?
  • Roadstar kullanıcısına yanıt
    Benim araç trend ama 109 hp olan versiyondan genel olarak şöyle söyliyeyim araç gerçekten dayanıklı özellikle yürüyen aksam cidden sağlam Trabzon Rize'de ne yaylalara Dağlara vurdum babamısın demedi araç kesinlikle kırılgan narin bir araç değil(arıza verme olasılığı olarak) şu var ki Aracın turbo hortumları dayanıksız aracı bu sene Mayıs'ta aldım 2 kere turbo hortumu yırtıldı maliyetli bir Parça değil yalnız 100 tl Parça fiyatı idi

• aynı kasa ise 2009 almanızı tavsiye ederim.2009 hazirandan itibaren (olması lazım) DPF'li araçlar geldi.DPF tüketimi biraz arttırıyor ve bozulma riski var.dpfsiz her zaman iyidir türkiye şartında.zaten emisyonu sallayan yok.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    hocam dpf tıkandığında falan ne kadar masraf çıkarabilir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.