derece olayini hallettim servis yaptı sonunda. gerçi onlar halen yok diyordu ama benim israrlarim üzerine hallettik. şimdi araca terkrr isinmaya çalişicam.biraz masraf yapalım artık :) bu yeni çikan envy modeli gerçekten güzel olmuş hem donanim hem sportif aklımda kaldi ama şuan araç yokmuş.şubatta geliyormuş. takasami girsem diye düşünüyorum :S
derece olayını halletmene sevindim :) Envy modelindeki en büyük özellik yol bilgisayarı, onun dışındakileri sende yaptırabilirsin bu yüzden araçtan soğuma bence :) ben buna bikaç sene binip 308 112 hp lik dizel Auto6R almayı düşnüyorum.
envy modelini bugün abc de inceledim valla içim yandı :( bilsem bekler bunu alırdım içi tam istediğim gibi olmuş eksik yok ... başka bir araba gibi duruyor valla sinirim bozuldu gerçi okadar parada ona veriirmiydim tabiki hayır 207 alırdım ya bu bayiler beni delirtecek kardeşim aynı anda getirsenize bütün modelleri ona göre hangisini istersek onu allalım hayret birşey yaaa... insanları üzüyorlar... 2.3 yıl binip başka markaya yöneleceğim... pejodan marka olarak soğudum...
ewy ya sayende derece işini hallettik.onlara kalsa hala yoktu :) envy modeli ama görmedim ama satiş elemanlarina sordum gerçekten çok farklı dediler.foto çeken varsa koyabilirse sevinirim.bu olayin aynisini önceki aracim olan ford fiesta'dada gördüm 6 ayda bi makraj yaptılar.bu sorunda bence en iyisi vw.
Arkadaşlar iyi akşamlar,resimlere baktım da arabalar canavar walla hepinizin,Allah kaza-bela vermesin... Bende comfort baz modeli var , yeni aldım... jant v.s değilde arka tampona park sensörü düşünüyorum sonradan taktıranınız oldumu? Garantisi ve orjinalliği bozmadan hangi serviste (İstanbul) yaptırabilirim? Önerilerinizi bekliyorum...
Sana da hayırlı olsun gül güle kullan aramıza hoşgeldin :) Park sensörü bu araçta standart donanım olmadığı için hepsi sonradan takılmıştır,çoğumuz aracı alırken hediye olarak servis tarafından takıldı. herhangi bir herye de takdırsan garanti dışı olmaz. benim araçta gelen sadece ses ikazlı eğer göstergeli(kameralı değil) istersen cenmax önerebilirim, fiyatlarını tam bilmiyoruım ama aynı ürün servisteki fiyatı dışarda yaptıracağından pahalıya geliyor güvendiğin bildiğin bir yer varsa ya da öneren birisi orda takdır yok ben sadece serviste işlem yaptırırım dersen Avcılar Mepa.
quote:
Orijinalden alıntı: caneryendi
envy modelini bugün abc de inceledim valla içim yandı :( bilsem bekler bunu alırdım içi tam istediğim gibi olmuş eksik yok ... başka bir araba gibi duruyor valla sinirim bozuldu gerçi okadar parada ona veriirmiydim tabiki hayır 207 alırdım ya bu bayiler beni delirtecek kardeşim aynı anda getirsenize bütün modelleri ona göre hangisini istersek onu allalım hayret birşey yaaa... insanları üzüyorlar... 2.3 yıl binip başka markaya yöneleceğim... pejodan marka olarak soğudum...
Arkadaşlar otomobil piyayası tüm markalarda hemen hemen aynı ilk çıkan modellerdeki eksikler sonradan gelenlerde gideriliyor geç alanlar biraz daha avantajlı olabiliyor e tabi fiyatı bazen fazla bazen de düşük oluyor. Ben artık 206+ sıfırını takip etmiyorum :) moral bozmamak için gereksiz yere araçtan soğumama neden olabiliyor. örneğin ben 7. ayın 13 de 2010 model aldım 26500 e 1 ay sonra 2011 fiyatları düştü. Sonuç olarak aracımdan memnunum seviyorum :)
arkadaşlar sonunda arka hoparlör işini serviste hallettim 93 tl karşılığında 2 hoparlör ve işçilik parası karşılığında takıldı istediğim gibide oldu merak eden olursa ankara abc de yaptırdım...
yanlız şikayet edeceğim bir konu var hoparlör taktırmadan 3.4 gün önce servise bakım için gittiğimde herşeyin tam olduğunu bakımların yapılıp yollandığını söylediler ne hikmetse hoparlör taktırmaya gittiğimde yağ eksildiğini 22 tl karşılığında tamamlanacağını söylediler tabiki tamamlatmadım 3günde yağ eksildi sanki, birazdan pejonun merkezine şikayet edeceğim... abc yi...
kablo tessisatini nasıl yaptılar işçilik önemli benim için nasıl nerden çektiler bilgin varmi? hayırlı olsun güle güle kullan ses nasıl oldu ?
serviste yapıldığı için göremedim nasıl yaptıklarını ama güzel oldu zaten iyi yapmışlardır servis sonuçta anlayan kişiler çalışır sesde benim için yeterli memnunum yani şimdi güzel güzel keyifle müzik dinliyebliyorum...
arkadaşlar yeni 206 plus envy modelinin içini gördünüzmü çok güzel olmuş gri çerçeveler harika duruyor bunu nasıl yaptırabiliriz bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz sprey boyalar işe yararmı acaba ?
bu arada sahibinden bi arakdaş arabasını satıyor plus çok güzel olmuş valla :):)[imge][/simage]
güzel olmuş tatlı :) 206+ bende her gün bakıyorum 2. ellere çok adam var direk alıp hemen satan acaba sorun mu var ki hemen elden çıkartiyorlar
Evet benimde dikkatimi çekti 500km de 1000 km de bir çok 206 plus var satılık!
Araçla ilgili bir sıkıntı mı var?Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.
yok arkadaşlar bi sıkıntı bu her markada böyle 2011 modellere bakın her markada 500..1000 km satmaya başlıyorlar araştırın göreceksiniz mesela fiesta opel hep 2011 100km satılık başlıyor.. bunun nedeni sanırım bankadan çekilen kredileri nakite çevirmek...
arkadaşlar bende bu formun takipçisiyim ve yorumlarınız beğenerek okuyorum.benim sizlere bir sorum var. sizce; 206+ benzinli alıp sıralı otogaz taktırıp kullanmak mı daha mantıklı olur,yoksa dizelinimi almak daha mantıklı yada karlı olur.aslında biz dizel almayı düşünüyoruz ama hiç dizel araç kullanmadık.dizel araçlarının masrafları çok olur diyorlar.sizce ne yapmam gerekir önerilerinizi bekliyorum saygılar
Dizel alın düşünmeden.
Performasnsıda benzinliden çok daha iyi.
Şimdiden hayırlı olsun.
dizel tavsiye ederim.daha ekonomik olur.15.000 bakımıda 300 tl civari
arkadaşım hiç düşünmeden dizel al bin keyfini sür... sakın benzinli alıpda tüp taktırmaya kalkma dizel mükemmel birşey ben hayatımda ilk defa dizel aldım ve birdaha ömür boyu yada çok zengin olmadan benzinliye binmem :) benzinli alıp tüp taktıracaksın dizele yakın fiyat çıkacak tüpün sıkıntılarıyla uğraşacaksın uyum sağlamayacak performans düşecek birsürü sıkıntı tüp doldururken benzinde dolduracaksın yani dizele göre daha zararlı çıkarsın dizelide güzel kullan hiçbir masraf felan yapmaz korkma bu motorlar 500.000 km yol ömrü var eşittir senin ömrünle eşdeğer :):)
çok sağolun arkadaşlar yorumlarınız karar vermemi dahada kolaylaştırdı.allah kısmet ederse bende dizel almayı planlıyorum artık.bide size sormak istediğim bir kaç soru daha var.başka form sitelerindede araştırırken okudum bu araçla ilgili şu şikayetler var 1.direksiyonu çok sert normal direksiyon gibi 2.vites geçişleri çok sarsıntılı 3.kapı kapanırken çok gürültü çıkarıyor(aynen renault 11 kapısı gibi) sizler bu aracı kullananlar olarak bu şikayetlere katılıyormusunuz.beni bu konudada aydınlatırsanız çok sevinirim. sizlere arabalarınızda kazasız, belasız sürüşler güle güle kullanın saygılar
arkadaşım herşeyde olduğu gibi arabadada verdiğin paranın karşılığını alırsın daha fazla verecek durumun varsa 207 al yada farklı markalarda üst model arabalar neyse konuya dönelim 3 aydır plus a keyifle biniyorum eksilerini görmezden gelerek çünkü bu paraya bu araba süper... bazı eksikler zaten envy modelinde giderilmiş... sorularına gelince direksiyon malesef ağır bundan bende şikayetçiyim kapılarda öyle sessiz kapanmıyor ama rahatsızda etmiyor viteslerde sorun yok... kardeşim param bukadar sıfır olsun güzel araba olsun diyorsan zaten hiç arama başka dizel bu fiyata bukadar güzel araba yok...