Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Pejonun sitesindeki 206+ aksesuar kataloğundaki ürünlere en ucuz nasıl ulaşabiliriz ?
  • Krom pedal takımı taktırmak istiyorum. Hiç biryerde bulamadım. Kullanan varsa yada nerden bulabilirim? (Orjinal pedal takımı arıyorum. Piyasadakiler için pedalları deldirmek gerekiyormuş.)
  • aracim daha 11bin km de ama bakım işareti varya ingiliz anahtari sembolu o çıkıyor devamli.bakıma kalan miktar geçtigi yaziyor - düştü öyle gidiyor.araçlarin bakımı 15.000 yada 1 yıl değil mi ?
    böyle olmasi bir sorun yapar mi?
  • benim araçtata her kontağa bastığım bakıma kalan kilometreyi gösteriyor normalde gösterge 20.000'den düşüyor ama servis dizel araçlar için bakımın 15.000de bir olduğu söylüyor
  • Arkadaşlar buda benim yakışıklı

2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım
  • powergamer arac çok şık duruyor, hayırlı olsun
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

Arkadaşlar buda benim yakışıklı

gayet güzel güle güle kazasiz belaszi kullanin.bu spoiler nerden aldiniz ücreti ne kadar ?
    bu RC spoiler mi yoksa sportium spoileri mi
  • @birtan206
    Allah razı olsun kardeşim. Spoileri serviste taktırdır. Sportiumun spoileri. Boyama dahil 350 tl ödedim.
  • bende alcam ama RC spoiler ile bunun arasinda nasıl bir fark vardir acaba ? bu gayet güzel duruyor.
    çünkü servise gittigimde hem bunu hem arka kafalıklari birde RC depo kapagi alıcam hepsini bir anda çıkartim işten.
  • quote:

Power Gamer çok soruldu biliyorum ama camların filmleri sorun çıkartıyormu? Simsiyah gözüküyorda buradan, bir de aynalı film mi nedir öyle bir film çeşidi varmış bilen duyan önerebilecek olan varmı?

• Şuana kadar çıkarmadı çok şükür
  • 206+ dizel araçlarda 15bn bakıma giren oldumu ?servis kaç para alıyor ?
  • daha araba 5000 de
  • @osman_goksel
    +1
  • Henüz 10.600 km.de.
  • 10680 km benimkide.
    Bu arada bu araçla ikinci kez uzun yola çıktım. cumartesi Ankara gidip geldim, evden çıkarken depoyu fulledim (155 TL) gidiş ortalama 90-100 km, dönüş 130-150 km. istanbula geldiğimde toplam 950 km yol yaptım ve çevrek depo yakıt kaldı ışık yanmadı. Giderken yorgun ve uykusuzdum boluda gözlerim kapanmaya başladı hiç riske atmadım dinlenme tesisinde 1 saat kadar uyudum, dışarısı -8 derece mecburen motoru çalıştırıp uyumak zorunda kaldım. tüm bunları hesaplarsak kısacası araba kokluyor arkadaşlar :)
  • Arkadaşlar bugun ABC servise gittim. 2500 km bakımı varmış onu yaptılar. Bakım dediğim lastik havası lamba ve sıvılar. Yarımlitre yağ eksiltmiş onu tamamlattım.Castrol Magnetech 10-40 lık dizel yağı koydular.
    Aracımda RDS yi açtırdım bugun de derece için söledim fakat usta ekranın değişmesi ve sağ aynadaki termometreden hat çekilmesi gerekiyo fln dedi. Oda 400e fln maal oluyo serviste. Anlamadım ben bu nasıl iş. Ankara içinde dereceyi açtıranlar bunu nasıl becerdi ? Anlatırlarsa bende servise gidecem söyleyecem şöyle böyle yapın diye.

Hoparlor olayını sordum. 100tl dediler ama ben hem önü hem arkayı değiştireceğim için dışarda yaptırmak istedim. Yalnız servis arka hoparlorun açık yada kapalı durumun bilmiyor şaşırdı adam ben öle deyince. Sesi almanız lazım 4 çıkış var dedi.

Aksesuar olarak da fiyatlar çok uçuk serviste sportiumun vites topuzuna baktım bizimkinin dikişi elimi acıtıyo. Metal olanı gösterdi oda 50tl. Direksiyon simidi deri olan =800Tl,
    katalogdaki 16" jant (daha gelmemiş) 4ü takribi =1400TL
    Kafalığın tanesi = 110TL.

Şaşmaz da film ve folyoya baktım. Boyacı bi tanıdık birine yönlendirdi.
    Kaput koruma + arma çevresi far altına kadar = 150 TL
    Tavan siyah folyo * = 150 TL
    4 cam + bagaj film = 200 TL
    *ince karbon fiber folyoda vardı o daha kaliteli dedi ama oda hoş olur mu bilmiyorum.
    Boyacıya ızgarayı sordum sportiumdaki gibi boyanır mı diye. Boyarım ama ilk yıkamada eski haline döner dedi.
    Karlıkçı halile uğramayı unuttum spoiler için ona üzüldüm. Onada kısa zaman içinde gideceğim.

Bunun yanı sıra Proshop a BlowOff valfi sordum montaj dahil orjinal HKS 950Tl replika HKS 750 dedi.

Dönüşte depoyu doldurdum. Aracı çeyrek deponun altına düşürmüyorum Aldığımda benzin pompasının ömrü için çeyrek deponun altına düşürmeyin dedi. Depo 118e doldu 37LT aldı (EuroDizel Lt si 3.21) 550Km yapmışım. Sabahları 5-10dk rölantide çalıştırıyorum ve klima 2. seviyede hep açık ankara trafiği Bana iyi gibi geldi.

• quote:

Hocam,
    Aracınızı iyi günlerde kullanın. Güzel olmuş. Anteni beğendim nasıl bişi yaptınız ? Radyoya etkisi oldu mu?

Birde Ön cama film çektiren arkadaşlar gece problem yaşıyorlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

Arkadaşlar bugun ABC servise gittim. 2500 km bakımı varmış onu yaptılar. Bakım dediğim lastik havası lamba ve sıvılar. Yarımlitre yağ eksiltmiş onu tamamlattım.Castrol Magnetech 10-40 lık dizel yağı koydular.
    Aracımda RDS yi açtırdım bugun de derece için söledim fakat usta ekranın değişmesi ve sağ aynadaki termometreden hat çekilmesi gerekiyo fln dedi. Oda 400e fln maal oluyo serviste. Anlamadım ben bu nasıl iş. Ankara içinde dereceyi açtıranlar bunu nasıl becerdi ? Anlatırlarsa bende servise gidecem söyleyecem şöyle böyle yapın diye.

Hoparlor olayını sordum. 100tl dediler ama ben hem önü hem arkayı değiştireceğim için dışarda yaptırmak istedim. Yalnız servis arka hoparlorun açık yada kapalı durumun bilmiyor şaşırdı adam ben öle deyince. Sesi almanız lazım 4 çıkış var dedi.

Aksesuar olarak da fiyatlar çok uçuk serviste sportiumun vites topuzuna baktım bizimkinin dikişi elimi acıtıyo. Metal olanı gösterdi oda 50tl. Direksiyon simidi deri olan =800Tl,
    katalogdaki 16" jant (daha gelmemiş) 4ü takribi =1400TL
    Kafalığın tanesi = 110TL.

Şaşmaz da film ve folyoya baktım. Boyacı bi tanıdık birine yönlendirdi.
    Kaput koruma + arma çevresi far altına kadar = 150 TL
    Tavan siyah folyo * = 150 TL
    4 cam + bagaj film = 200 TL
    *ince karbon fiber folyoda vardı o daha kaliteli dedi ama oda hoş olur mu bilmiyorum.
    Boyacıya ızgarayı sordum sportiumdaki gibi boyanır mı diye. Boyarım ama ilk yıkamada eski haline döner dedi.
    Karlıkçı halile uğramayı unuttum spoiler için ona üzüldüm. Onada kısa zaman içinde gideceğim.

Bunun yanı sıra Proshop a BlowOff valfi sordum montaj dahil orjinal HKS 950Tl replika HKS 750 dedi.

Dönüşte depoyu doldurdum. Aracı çeyrek deponun altına düşürmüyorum Aldığımda benzin pompasının ömrü için çeyrek deponun altına düşürmeyin dedi. Depo 118e doldu 37LT aldı (EuroDizel Lt si 3.21) 550Km yapmışım. Sabahları 5-10dk rölantide çalıştırıyorum ve klima 2. seviyede hep açık ankara trafiği Bana iyi gibi geldi.

derece olayinda kavga çıkart abi.yok öyle şey.aktif ettin mi tıkır ttıkır çalişiyor uğraşmamak için öyle diyorlar.yada bilmiyorlar.üzerinde dur baskı yap.
    16''jant katalogdaki hangileri merak ettim.1400 pahali ama güzel bir şeyler alınabilir.kafalıklar orjinal olanlari 800 tl yan sanayi olanlari türk mali birebir ayniymiş 450 tl diyorlar ama geçen kampaya vardi servislerde 300 tl veriyorlardi.

Önceki araçimda 2 numara ön camda film kullandim 3 sene boyunca biraz farlarin etkisi azaldigini görüyorsunuz başka bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok206 -- 8 Şubat 2011; 19:11:31 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.