derece olayinda kavga çıkart abi.yok öyle şey.aktif ettin mi tıkır ttıkır çalişiyor uğraşmamak için öyle diyorlar.yada bilmiyorlar.üzerinde dur baskı yap. 16''jant katalogdaki hangileri merak ettim.1400 pahali ama güzel bir şeyler alınabilir.kafalıklar orjinal olanlari 800 tl yan sanayi olanlari türk mali birebir ayniymiş 450 tl diyorlar ama geçen kampaya vardi servislerde 300 tl veriyorlardi.
Önceki araçimda 2 numara ön camda film kullandim 3 sene boyunca biraz farlarin etkisi azaldigini görüyorsunuz başka bir sorun yok
Hocam ısrar etmesine edecem de adam bana bin dereden su getirtiyo yok şurdan kablo çekcez yok ekranı değiştircez. Sizde bunlar oldu mu ? Olana nasıl olduysa bana anlatırsa bende servise söyleyecem. Sırf onun için servis girişi yaptırdım ama sonuç alamadım. Eğer sadece bilgisayarla halledilebiliyorsa söleyim onu denesinler. Arabaya termometre koymuşlar çok merak ettim ne işe yarıyo göstergede de göstermiyor.
Jantların resimleri aşağıda benim çok hoşuma gitti. Biraz ford focus un jantlarna benziyor ama yakışıyor. Pahalı olması gerçek çelik jant ondan dolayı pahalı. Saç jant değil.
jantlar güzelmiş. derece olayini banad aservis öyle yaptı 3 defa gittim.en son bu forumdan bir arkadaş ile konuştum o benm için resim koydu foruma ben o resim ile gittim bak kardeşim millet yapıyor merkezi aradim onlarda yapıldıgını söyledi araçda her şey var dedim.sonra biraz uğraştilar sonra biraz ben yardim ettim öylece aktif ettik :) yani kablo falan hikaye on dk iş.
quote:
Orijinalden alıntı: birtan206
jantlar güzelmiş. derece olayini banad aservis öyle yaptı 3 defa gittim.en son bu forumdan bir arkadaş ile konuştum o benm için resim koydu foruma ben o resim ile gittim bak kardeşim millet yapıyor merkezi aradim onlarda yapıldıgını söyledi araçda her şey var dedim.sonra biraz uğraştilar sonra biraz ben yardim ettim öylece aktif ettik :) yani kablo falan hikaye on dk iş.
Fotoyla bide ben gidiyim o zaman saolun hocam .
@mpal624 Filmlerden yana bi sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Anteni servisten aldım, 10tl. Radyo kullanmıyorum zaten.
Arkadaşlar bizim bu 206+ için inanın ne servisler ne de aracı yapan fransa tam olarak ne ürettiklerini bilmiyorlar :) Derece olayını ilk ben bahsetmiştim serviste gençten bi arkadaş elinde laptopla geldi bağlayıp aktif yaptı, kontağı kapatıp açtığımda ekrana derece geldi. Forumda yol bilgisayarı yükleyen arkadaşlar dahi var ancak onda 3 satırlı ekran ve com2000(silecek kolu) değişmesi gerekiyor. Cruise Control içinde araştırmalar devam ediyor şuan türkiyeye gönderilen yazılımlarda olmuyor, bsi kabul etmiyor bu konunun peşinde olanlar var takipteyim bende. ön Cam Filminde gece çok fazla görüş kaybı yaşamıyosun ancak güneşli havalarda inan çok faydası oluyor güneş yakmıyor
Benim bir sorum olacak.
Bizim arabaların crash test i var mı?Kapı içlerinde çelik barlar mevcut mu?
arkadaşlar bu servistekiler ya bizimle dalga geçiyorlar yada gerçekten işi bilmiyorlar ama komik olan aynı yerde yani abc servisdee ben dereceyi açtırıp rds yi açtıramadım rds yok dediler başka bi arakdaşada tam tersi rds açılmış derece açılmamış bu ne saçmalaık ya insanı sinir ediyorlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: caneryendi
arkadaşlar bu servistekiler ya bizimle dalga geçiyorlar yada gerçekten işi bilmiyorlar ama komik olan aynı yerde yani abc servisdee ben dereceyi açtırıp rds yi açtıramadım rds yok dediler başka bi arakdaşada tam tersi rds açılmış derece açılmamış bu ne saçmalaık ya insanı sinir ediyorlar ...
Bugun ısrarla uğraştım ve sonunda yaptılar. ABC servis ilk defa açmış dereceyi. Sisteme girdi ordan 206+ ı açtı. gösterge panelinde sıcaklık göstergesi ni aktif yaptı res attı ve çalıştı. RDS için avrupa modu dedi yapan adam ama ne yaptı tam göremedim. Belki bunlar yardımcı olabilir. 2011 Stil paket araçta eğer sağ aynanın altında siyah damla gibi bir parça varsa derece oluyor. RDS zaten radyonun üstünde bile yazıyo. Yok demeleri ileri derecede saçmalık. iki satır ekran sadece yol bilgisayarı için . Yaptırmaya gidecek arkadaşlar biraz ısrar ederlerse herşey oluyor
Bende Antalyada ilk gittiğim servis ne dereceyi ne de rds yi yapabildi. Bu özellikleri desteklemiyor dedi. Allah için baya uğraştı ama yapamadı. Geçende başka bir servise gittim ve orda dereceyi hallettiler. Ama rds yine olmadı. Bu ne tutarsızlık anlamadım gitti
Benim ABC servisinde gördüğüm tek şey çok baştan savma iş yapıyorlar. Satış kısmında çok yardımcılar çok güler yüzlüler ama alıp servis kısmına geçince işler değişiyor. Dereceyi ilk başta bilmiyordum RDS için gittim. Elektronik servis şefi bunlarda RDS yok dedi. Adam ekranı gösterdim hem ekranda hem teybin üstünde RDS eşşek gibi yazıyor. Adam tabi sallamadı yok olmuyor fabrika çıkışı böyle dedi. Kaporta şefi saolsun memleketli çıktı yazılımcı bi adamı getirdi. Adam pc yi arabaya bağladı bi kaç bişi yaptı çok bakamadım. Sonra tmm bak oldu mu dedi. Baktm gerçekten RDS açık hatta şimdi kapatamıyorum bile. Başka bişi var mı diye sordum hani açılacak fln. Yok dedi avrupaya göre ayarladım donanımı RDS açık dedi. Sonra bi hışımla geçti gitti. RDS olayında ısrarcı olun ve deneme yapsınlar olmadı merkezi arasınlar. Teypte ve ekranda eşşek gibi RDS yazıyo nasıl olmaz derler
Derece olayını gittiğim servis cidden bilmiyor. Adam ilk gittiğimde ekran değişecek birde termometreden(sağ ayna altında) hat çekilecek dedi. Bu hat çekme olayını anlamadım. Pejo neden oraya bağımsız bir termometre koysunki muhakkak sisteme bağlamıştır onu. Hat çekme istemesi benim aklımı karıştırdı. Bana 400tl gibi maaliyet çıkardı. Kalsın dedim. Sonra bu başlığı biraz inceledim resmi çıktı aldım götürdüm usta şefi ile görüştüm adamda şaşırdı resmi görüünce. Nasıl olur diye. Sonra çek arabayı bakalım dedi yaklaşık 2dk da pcye bağlayıp açıp denedi ve oldu sadece 2 dk da. Çok komikti yani.
Servisleri çokta suçlamamak gerek aslnda adamlar ay başında para almak için iş yapıyolar arabalarda ne var ne yok bilmiyorlar. Bu eksikler Fabrika çıkışı pejonun tam teslim etmesi lazımdı. Çünkü maaliyeti olmayan işler. Derece ve rds nin bildiğim kadarı ile yasak olma gibi bir durumuda yok. Bmw-opel-ford kullandım uzun zamandan beri ama böyle şeyler görmedim. pejo çok şaşırttı açıkçası. Fransızlar dedikleri gibi çok cimri bencil ve pis olyolar. arabalarıdna çok belli olyor.
Varmı böyle bişey ya aracın özelliklerini servisten değilde forumlardan öğreniyoruz. Serviste bunu yaptırmaksa ikna kabiliyetinize kalıyo :). Neyse yine de seviyorum aracımı ama markaya yabancı olanlar kişiler için ciddi bi soğuma nedenir bu
BU ARADA CAM FİLMİ YAPTIRACAK ARKADAŞLAR UZAK DURSUN SABAH SABAH 140 TL CEZA YEDİM SİNİRDEN HEMEN SÖKTÜRDÜM !!!
Geçmiş olsun kardeşim. Ön camdan mı yedin yoksa arka camlardan mı?
quote:
BU ARADA CAM FİLMİ YAPTIRACAK ARKADAŞLAR UZAK DURSUN SABAH SABAH 140 TL CEZA YEDİM SİNİRDEN HEMEN SÖKTÜRDÜM !!!
Geçmiş olsun hocam, nerde çevirmeye girdiniz ?
quote:
Geçmiş olsun.bende 2 defa çevirmeye girdim ama henüz ön cama dikkat eden olmadı hatta ilkinde genç bi polis "Arkadaşım ışığını yaksana yüzünü göremiyorum" dedi ama camda neden film var diye sormadı yada farketmedi film olduğunu. ikincisinde kimlik kontrolü yapıyorlardı aracın içini aradılar gbt ye baktılar filmlere yine birşey demediler.ceza yiyine kadar söktürmeyi düşünmüyorum. Şöyle bi durumda var benim ön cama taktırdığım film arka camlara taktırdığım filmlerden farklı, 1 numaradan daha ince bir film. ön cam için özelmiş taktırdığım yer öyle dedi görüntüyü engellemiyor güneş ışıklarından koruyor. Ama yine de yasak işte :(
Yasaklar zaten öldürecek adamı. Bu orjinalci zihniyet nedir anlamıyorum. Arabanın camını sanki carbon fiber kaplıyoz. Orjinalinde olmayan herşey yasak. Pejo ile görüşüp fabrika çıkışı filmli araç seçeneği sunacaklar o zaman ne diyecekler merak ediyorum. Birde çevirme eskisi gibi kalmadı artık yunuslar kimlik kontrolü yapıyor sadece . Ankarda kızılaydan fln durakta beklerseniz ehliyet ruhsat bakıyorlar. 2-3 kere öyle durdurdular. Mobese yaygınlaşırsa çevirme hiç olmacak alterlere girişlerde olursa o kadar.
arkadaslarr benden sıze tavsıye ceza yemeden once polısle mutlaka gorusu polısı beklersenız cezayı yazıp getırır:)
ankara ulusta heykelin orada duran polis amcalardan :) ön haric diğer camlar 1 numara filmdi bu yüzden yedim cezayı...