Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

Pluscılar Pejo bölümüne klüp açsak daha güzel olmaz mı?

iyi olur
  • PEUGEOT 206 PLUS BEYAZ RENK ARACIMDAN COK MEMNUNUNM . KM DE 180 KURUS YAKMAKTADIR. BIR DEPOYLA 900 KUSUR KM YOL YAPAKTAYIM SEHIR ICI HER ARKADASA TAVSIYE EDIYORUM YALNIZCA CAM FILMI CEKTIRMENIZ TAVIYE ETMEM ANKARA ULUSTA HEYKELIN ONUNDE POLIS CEZ YAZDI VE CAM FILMINI DIREK SOKTURDUMM 206 PLUS ALICAK ARKAASLARIN BU KONUDA BILGILENDIRMEK ISTEDIM
  • ARKADASLARRR 206 PLUS ARACIMI ILERLIYEN ZAMANLARDA SATABILIRIM BILGINIZ OLSUN ALMAK ISTERYEN OLURSA TEKLIF VERBILIR TESEKKURLER
  • satmayı düşünmemin tek nedenide ev almayı düşünmemdir ... ilgilenen olursa özelden yazabilir ...
  • ARKADAŞLAR BİR SORUM OLMUŞTU AMA!!!

BİZİM ARABALARIN GÜVENLİK KONUSUNDAKİ ZAAFLARI NELERDİR?

KAPI İÇLERİNDE ÇELİK KORUMA BARLARI MEVCUTMUDUR?

LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...
  • merhaba arkadaşlar,
    şu an 206+ comfort dizel araç için bayilerden güncel fiyat alan oldu mu acaba?
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scratt

ARKADAŞLAR BİR SORUM OLMUŞTU AMA!!!

Hocam çok detaylı bilgi sahibi değilim yakın zamanda kolon taktırmak için kapı içlerini söktüreceğim. O zaman daha fazla bilgi verebilirim. 2004 corsa ve 2000 fiesta var tabi çok ayrı araçlar ama 206+ın kapısı çok hafif. Bunu diyebilirim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scratt

ARKADAŞLAR BİR SORUM OLMUŞTU AMA!!!

sınıfında güvenligi en basit en kötü araçlardan biri.206+ larda .euroncap testi yok ama eski modellerinde var onlardada 3 yıldız aldi diye biliyorum.
  • Arkadaşlar benzin ışığı yandığı andan itibaren tahmini kaç km daha yapar bizim arac??
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

Arkadaşlar benzin ışığı yandığı andan itibaren tahmini kaç km daha yapar bizim arac??

kullanımdan kullanıma göre değişiyor benim araçım dizel ışık yandıktan sonra sakin kullanımda 80 km yaptım daha giderdi ben zorlamadım

benim aracımda yan ve arka camlarda film var ön camda hoş duruyor ama allah korusun bir kaza anında ön cam güvenlik payı olarak kalsın ben dereceyi göralda açtırdım aynı şekilde atölye şefi yok bunlarda falan açılmıyor dedi ben ısrarcı bulundum bakmak zorunda kaldılar açıldı atölye şefini bulsaydım soracaktım rds sinyal zayıf olunca kanal değişiyor falan dedi bende gerek duymadım açmadım. Her servisten sonra bir kaç gün içersinde pejodan arıyorlar anket için hepsini olumsuz cevaplıyorum

• quote:

Arkadaşlar benzin ışığı yandığı andan itibaren tahmini kaç km daha yapar bizim arac??

uzun yolda 50 km garanti, daha fazla da gidebilir ancak risk almaya gelmez
  • @guven.m, @heycan
    Benimkide dizel bakalım ne kadar gidecek, teşekkürler arkadaşlar...
  • quote:

@guven.m, @heycan
    Benimkide dizel bakalım ne kadar gidecek, teşekkürler arkadaşlar...

bunu test etmeni açıkcası tavsiye etmem deponun dibindeki yakıtı kullanmak pek iyi değil yakıt pompasına zarar verebilir benzinli araçlarda sorun olmaz ama dizelde yakıt pompası daha hassas.
  • ışık yandıktan sonra 50 km ondan sonra bir 50 km daha gidersiniz.ibre tam sıfırlandigi zaman depoda 5 litre yakıt kalmiş oluyor. yani fazla fazla kalıyor.100 km şehit içi sorun olmaz.
  • Dizel kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. özellikle motor soğukken 2000 devir civarı başlayan hafiften bir ıslık veya inleme sesine benzer bir ses geliyor. motor ısındıktan sonra ses tamamen gitmiyor ama azalıyor. Benim ustam turbodan geldiğini ve normal olduğunu söyledi fakat daha önce kullandığım 2004 model 206 tımda böyle bir ses yoktu veya vardıda ben duymuyordum. sizin araçlardada geliyormu böyle bir ses yoksa servise gidip baktıracağım.
  • @güven.m
    Haklısın onu bende duymustum zaten doldurdum depoyu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER GAMER -- 15 Şubat 2011; 1:41:29 >
  • ben aracı haftaçi sabah 8 akşam 7 çalıştırıyorum haliyle motor soğuk oluyor, bahsettiğin gibi bir ses gelmiyor ancak soğukken daha vuruntulu ve sesli çalışıyor ancak ısındıktan sonra normale dönüyor daha önceki 307 dizel aracımda da bu şekildeydi. senin aracındaki ses kesilmiyor ise servise bi göstermende fayda var. Aracı uzun yıllar sorunsuzca kullanmak için motor soğukken yüksek devirlere çıkmadan sakin kullanmak daha faydalı olacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven.m

ben aracı haftaçi sabah 8 akşam 7 çalıştırıyorum haliyle motor soğuk oluyor, bahsettiğin gibi bir ses gelmiyor ancak soğukken daha vuruntulu ve sesli çalışıyor ancak ısındıktan sonra normale dönüyor daha önceki 307 dizel aracımda da bu şekildeydi. senin aracındaki ses kesilmiyor ise servise bi göstermende fayda var. Aracı uzun yıllar sorunsuzca kullanmak için motor soğukken yüksek devirlere çıkmadan sakin kullanmak daha faydalı olacağını düşünüyorum

Düşüncelerinde tamamen haklısın üstad. yalnız belirtmiş olduğum ses 1800 ile 2200 devirlerde iken duyuluyor. yani yüksek devirlerde değil. gerçi benim gibi cins birisi dışında aracıma binenlerden hiç kimse söylemeden farketmiyor. neyse yarın için servisten randevu aldım hem ilk bakım hemde ses için lakin ne diyeceklerini iyi biliyorum NORMAL

• quote:

Orijinalden alıntı: guven.m

ben aracı haftaçi sabah 8 akşam 7 çalıştırıyorum haliyle motor soğuk oluyor, bahsettiğin gibi bir ses gelmiyor ancak soğukken daha vuruntulu ve sesli çalışıyor ancak ısındıktan sonra normale dönüyor daha önceki 307 dizel aracımda da bu şekildeydi. senin aracındaki ses kesilmiyor ise servise bi göstermende fayda var. Aracı uzun yıllar sorunsuzca kullanmak için motor soğukken yüksek devirlere çıkmadan sakin kullanmak daha faydalı olacağını düşünüyorum

bu sırf pejoya has bir durum değil tüm dizel araçlar motor soğukken sesli çalışır motor ısındıkça bu ses azalır
    kış aylarında 2000 devirden sonra motordan gelen ıslık sesi aslında turbodan gelmektedir, buda soğuk iken normaldir yağın ısınması uzun sürer buda turboda ıslık sesine yol açar çözümü daha ince bir yağ koymaktır benim daha önceki aracım corsada ıslık sesi aldığım günden 200bine kadar vardı turbodada herhangi bir sıkıntısı çıkarmadı

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.