Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: STII

merhaba bende bu hafta 1.4 envy benzinli satın aldım. Spoiler taktırmak istiyorum fakat servis tavan delinecek falan dedi bende vazgeçtim. Dışarda yapan bir yerle konuştum yapıştırıyoruz dedi. Nedir arkadaşlar tam olarak spoilerin bağlantı yöntemi ?

yeni arac alan arkadaslarin araclari hayirli olsun. iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim.

bahsettiginiz vidali montaj islemi nasil oluyor acaba? nereyi deliyorlar? ben ankarada bir kac kiisi ile konustum genelde slikonla cama yapistiriyorlar. cok saglam oluyor. cikarmak isteddiginizde biraz zorlukk cekiyorsunuz fakat guzelce temizlendiginde iz fln kalmmiyor. sanirsam 206 ile yapilari ayni 206bazli arastirirsaniz daha iyi netice alirsiniz.
  • Ben bugüne kadar çok hiçbir servisin shell tavsiye etiiğini görmedim fakat yakıtlarınada kimsede kötü demiyor, mecburda kalmadıkça shellden almıyorum

@stii servisten spoiler için fiyat aldım 300 lira artı işçilik ve boya dediler, dışarda 120 liraya herşey dahil yaptırdım ve farkı yok sayfa 6 resimleri var inceleyebilirsiniz, silikon ve extra bir yapıştırıcıyla yapıştırdılar
  • arkadaşlar spoilerı bende aldığım gün taktıracaktım 250 tl boya dahil işcilik parası almayacaklardı ama dediğim gibi tavanı deliyoruz dedi bende vazgeçtim yarın sanayiye gidecem bakalım nasıl yapıyorlar. Sizi bilgilendiririm.

Bu arada bir arkadaş 206+ cama bir kere basınca tamamen inmiyor demişti bugun baktım iniyor.

Benzini bende shellden alıyorum siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ?
  • bnm araçta da açma kapama düğmesine bir kez basınca cam otomatik olarak açılmıyor, sürekli
    basmak gerekiyor, sizin araçta nasıl tek basmada açılıyor anlamadım :S

arabaya yakıt konusunda dizeli hangi benzinlikten alıcam bnde henüz tam karar vermiş değilim :S
  • @mercilless envy modeli var bende belki değişik olabilir onu bir öğrenmek lazım.

Bu arada bu kapı açılmaması bendede oldu sağ arka kapı içerden hiçbir şekilde açılmıyor merkezi kilidi açıyorum kapatıyorum yine olmuyor tamamen devreden çıkarırsam düzelir mi arkadaşlar ne yapmam gerekir sinir oldum bu işe...
  • quote:

@mercilless envy modeli var bende belki değişik olabilir onu bir öğrenmek lazım.

Bu arada bu kapı açılmaması bendede oldu sağ arka kapı içerden hiçbir şekilde açılmıyor merkezi kilidi açıyorum kapatıyorum yine olmuyor tamamen devreden çıkarırsam düzelir mi arkadaşlar ne yapmam gerekir sinir oldum bu işe...

Bu kronik bir sorun gibi sanki. benim sol arka hiç yapmadı ama sağ arka kapı iki kere kendiliğinden çocuk kilidine geçti. ben otomatik merkezi kilitlemeye devreden çıkardım ondan sonra bir daha olmadı.
  • Bu arada, İzmir Gaziemir Arkas serviste spoiler işçilik montaj boya dahil 160 tl. Özellikle almadan önce montajı yapıştırma mı yoksa delerek mi yapacaklarını sordum. kesinlikle delme yapmadıklarını yapıştıracaklarını söylediler. boyası bitti, salı günü montaj için randevu aldım. bakalım nasıl olacak.
  • @mmasat bu sabah baktım çocuk kilidi devreye girmiş. Merkezi kilit mekanik sistemi çocuk kilidi anahtarına bir şekilde temas ediyor olabilir başka türlü devreye girmesi zor. Ayrıca spoilerı taktırdıktan sonra resimlerini paylaşırsan sevinirim.
  • bende serviste spoiler için sordum 260tl artı boya montaj ucreti falan dediler.delme değil kesinlıkle yapıştırma olucak denildi.

ben yakıtımı full marka istasyonlardan alıyorum.
  • ankarada uygun fiyata 206+ için arka koltuk başlıklarını nereden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercilless

ankarada uygun fiyata 206+ için arka koltuk başlıklarını nereden alabilirim?

göralda 250lira ama ben fazla olduğunu düşünüyorum bulabilirsen haberleşelim bende taktırdam iki tane alırsak daha ucuza mal edebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

quote:

göralda 250lira ama ben fazla olduğunu düşünüyorum bulabilirsen haberleşelim bende taktırdam iki tane alırsak daha ucuza mal edebiliriz

ben henüz bir fiyat araştırması yapmadım ama 250 tl dediğiniz adet fiyatı mıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heycan

quote:

ben henüz bir fiyat araştırması yapmadım ama 250 tl dediğiniz adet fiyatı mıdır?

toplam fiyatı
  • 250 mi çok iyi rakam ya istanbulda 450 diyorlar :(:(
  • aslında 3 başlık için iyi bir fiyat sayılabilir ama daha ucuzu da bulunabilir bencede araştırmak lzm.

arkadaşlar sizin arabada yolcu veya sürücü emniyet kemeri takılı olmadığında ışıklı, sesli ya da hem ışıklı hem sesli uyarı veriyıor mu?
  • quote:

aslında 3 başlık için iyi bir fiyat sayılabilir ama daha ucuzu da bulunabilir bencede araştırmak lzm.

arkadaşlar sizin arabada yolcu veya sürücü emniyet kemeri takılı olmadığında ışıklı, sesli ya da hem ışıklı hem sesli uyarı veriyıor mu?

Ben de sadece yolcu airbagini kapatırsam ışık yanık kalıyor. Onun dşında herhangi bir uyarı olmuyor.

Başlık olarak da fiyat sıfır için için iyi ama tabiki 3 başlığa o kadar para vermek gereksiz. 207 ve ya 206ların ki oluyor mu acaba çıkma bulsak ?
  • quote:

@mmasat bu sabah baktım çocuk kilidi devreye girmiş. Merkezi kilit mekanik sistemi çocuk kilidi anahtarına bir şekilde temas ediyor olabilir başka türlü devreye girmesi zor. Ayrıca spoilerı taktırdıktan sonra resimlerini paylaşırsan sevinirim.

Üstad spoiler tamam. isteğin üzerine resimleri çektim.

2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

• @mmasat

araç güzel olmuş. ABC servisi de bana bu spoileri gösterdi ama benim hoşuma gitmedi. üstteki pençe gibi olan tutaçlar bence pek hoş durmuyor.
    Ama aracın görünümünü baya değiştirmiş güle güle kullanın.

Sanırsam aracınız hangi donanımlara sahip? stil paket yok sanırsam. göğüs, kapı kolları ve havalandırma çerçeveleri gri görünüyor nasıl yaptırdınz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

@mmasat

araç güzel olmuş. ABC servisi de bana bu spoileri gösterdi ama benim hoşuma gitmedi. üstteki pençe gibi olan tutaçlar bence pek hoş durmuyor.
    Ama aracın görünümünü baya değiştirmiş güle güle kullanın.

Sanırsam aracınız hangi donanımlara sahip? stil paket yok sanırsam. göğüs, kapı kolları ve havalandırma çerçeveleri gri görünüyor nasıl yaptırdınz acaba ?

Stil paket yok üstad. kapı kolları, sinyal çerçeveleri, ön ve arka kapı eşikleri, ayna üstü krom kaplamaları ve kol dayamayı hepsi buradadan aldım. gögüs meselesine gelince, kapı açma(ön ve arka kapı) çerçeveleri, orta kısımdaki çerçeve, sağ ve sol havalandırmalar ve cam açma düğmesinin çerçevelerine kendim çıkartarak sprey boya ile boyadım. renk gümüş değil. çelik rengi diyorlar gerçekten bana göre stil paketteki renkten çok daha güzel görünüyor. bugün servistaki elemanda aynı şeyi söyledi. yarın ayrıntılı resimlerini çekerim.

• arkadaşlar peugeot 206+ plus arabalar sanırsam brezilyada 207 olarak geçiyor.türkiyede satılan pluslardan daha donanımlı. zenon farlar; sunroflar filan mevcut.youtube dan peugeot 207 compact yazarsanız videolarını görürsünüz.ayrıca çarpışma testinide izleyebilirsiniz. saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.