Şimdi Ara

2010 Lancer 1.8 Lpg montajı yaptıranlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi bayramlar değerli forumdaşlar..

2010 model Lancer 1.8motor, 143bg olan aracıma İzmir' de lpg montajı yaptırmak istiyorum. Yaygın servis ağı açısından BRC diye düşünüyorum ama sizlere sormak, önerilerinize, tecrübelerinize göre bir yol izlemek istiyorum. Markadan, firmaya/ustaya, enjektörden diğer konulara bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İyi günler..

• Oncelikle merhabalar izmir de uzun yillardir izmir basta olmak uzere turkiye nin the bir cok sehirlerinden Montana ve teknik destek vernekteyim bana ulasabilir herturlu teknik destek icin bana uladsbilirsiniz 05355595572 yusuf koparan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip...1.8 lancerların motorlarında lpg uyumu ve dayanımı ne seviyede???çok güzel araçlar..
  • Merhaba
    Brc tarafından dönüşüm uygulandı. "vsr" özelliği sayesinde sübapların aşırı ısınarak zamanla özelliğini kaybetmesinin önüne geçiliyor, benzin püskürterek soğutuluyor. 1 ayda şehir içinde iş-ev arası 1.500km' ye yakın yol yaptım. 27-28 kuruş yakıyor. 50-TL de benzin aldım, gayet normal bence, Şehirlerarası 100km/h cruise ile 7,5lt geçmiyor, 6,5un da altına düşmüyor. En önemlisi, eğer ilk kalkışta araçta bir tıkanma sezerseniz Konfor menüsünden "Tinp-in" ayarlaması yapılması gerekiyor, başıma geldi, belki faydalanan olur. Diğer taraftan araçtan son derece memnunum, kullanması çok keyifli ve son derece konforlu. "Son sahibi" olursun, satamazsın densede iyi ki almışım. Düz vitesli 150.000de manuel klimalı eski kasa 140lık jetta veya muadili bi araç alacağıma, F1 vitesli, bluetooth, orjinal Rockford Fosgate 8+1 sublı ses sistemli, dijital klimalı, cruise kontrollü, 10 airbag vs..vs .. böyle bir araç alırım senelerce kullanırım, geç satarım daha iyi... Neyse temizini bulursanız gönül rahatlığıyla alın, binin, gezin..
    İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocinoglu -- 30 Kasım 2015; 22:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ocinoglu

Merhaba
    Brc tarafından dönüşüm uygulandı. "vsr" özelliği sayesinde sübapların aşırı ısınarak zamanla özelliğini kaybetmesinin önüne geçiliyor, benzin püskürterek soğutuluyor. 1 ayda şehir içinde iş-ev arası 1.500km' ye yakın yol yaptım. 27-28 kuruş yakıyor. 50-TL de benzin aldım, gayet normal bence, Şehirlerarası 100km/h cruise ile 7,5lt geçmiyor, 6,5un da altına düşmüyor. En önemlisi, eğer ilk kalkışta araçta bir tıkanma sezerseniz Konfor menüsünden "Tinp-in" ayarlaması yapmanız gerekiyor, başıma geldi, belki faydalanan olur. Diğer taraftan araçtan son derece memnunum, kullanması çok keyifli ve son derece konforlu. "Son sahibi" olursun, satamazsın densede iyi ki almışım. Düz vitesli 150.000de manuel klimalı eski kasa 140lık jetta veya muadili bi araç alacağıma, F1 vitesli, bluetooth, orjinal Rockford Fosgate 8+1 sublı ses sistemli, dijital klimalı, cruise kontrollü, 10 airbag vs..vs .. böyle bir araç alırım senelerce kullanırım, geç satarım daha iyi... Neyse temizini bulursanız gönül rahatlığıyla alın, binin, gezin..
    İyi günler...

Hayırlı olsun. Tinp-in nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

quote:

Orijinalden alıntı: ocinoglu

Merhaba
    Brc tarafından dönüşüm uygulandı. "vsr" özelliği sayesinde sübapların aşırı ısınarak zamanla özelliğini kaybetmesinin önüne geçiliyor, benzin püskürterek soğutuluyor. 1 ayda şehir içinde iş-ev arası 1.500km' ye yakın yol yaptım. 27-28 kuruş yakıyor. 50-TL de benzin aldım, gayet normal bence, Şehirlerarası 100km/h cruise ile 7,5lt geçmiyor, 6,5un da altına düşmüyor. En önemlisi, eğer ilk kalkışta araçta bir tıkanma sezerseniz Konfor menüsünden "Tinp-in" ayarlaması yapmanız gerekiyor, başıma geldi, belki faydalanan olur. Diğer taraftan araçtan son derece memnunum, kullanması çok keyifli ve son derece konforlu. "Son sahibi" olursun, satamazsın densede iyi ki almışım. Düz vitesli 150.000de manuel klimalı eski kasa 140lık jetta veya muadili bi araç alacağıma, F1 vitesli, bluetooth, orjinal Rockford Fosgate 8+1 sublı ses sistemli, dijital klimalı, cruise kontrollü, 10 airbag vs..vs .. böyle bir araç alırım senelerce kullanırım, geç satarım daha iyi... Neyse temizini bulursanız gönül rahatlığıyla alın, binin, gezin..
    İyi günler...

Hayırlı olsun. Tinp-in nedir?

Dönüşümden sonra bir süre bu sorunla uğraştık, oysa ki çözüm basitmiş, Türkiyede bildiğim kadarıyla 155 adet satılmış olan bu modelde karşılaşılabilecek Lpg problemine belki hızlı yoldan birileri çözüm bulur diye bir "kayıt izi" bırakmak istedim. Bizim değil ustanın yapacağı bir ayar anlayacağınız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.