Şimdi Ara

2010 Model Clio Symbol aracım pert oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
15.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_312

hocam arabada suç yok .suclu renault mühendisleri ve onu piyasaya sokan genel müdürlerdir. aynı aracın expresion 1.4 2009 modeli var sizlere tek birsey söyleyim adamlar polen filitresinin yerini düsünmüsler inana biliyormusunuz ama icine polen filitresi koymak hiç akıllarına gelmemiş. sırf benimkine deil tüm fabrika cıkıslı arabalara koymuyorlar. artık geriye siz düsünün fabrikaya gelisi 5 tl bile olmayan polen filitresini koymakta acizlik yapan renault kim bilir hangi parcaları da calıyordur. renaulta tavsiyem var opsiyonlara polen filitresi eklesin... : ) söyleyecek cok eksiklikler var gözle görülmeyen ama siz bunu bilip öle düsünün renault markası almak isteyen arkadaslar....

şu polen filtresı bızım araçlarda nerde arkadaşlar yerını bı resımle gösterebılırmısınız.geçenlerde servıse gıttıgımde polen fıltresının takılı oldugu söylendı yınede gözumle gormedıgım için içimde bi şüphe kaldı.

• merhabalar herkesi renault sitesinden şikayet mesajı atmaya davet ediyorum 5 liralık maliyeti olan bir polen filtresini sıfır arabaya takmamak ne kadar doğru!!
  • konu nerden nereye gitmiş = ) polen filtresi zuhhaha. Arkadaş istemiyosanız binmeyin allah allah ya zorlamı. Sanki adam illa bunu alacaksın diyo almayın arkadaş paranız yoksa anca buna yetiyosa almayın zorlamı al diyolar.
  • Gerçekten geçmiş olsun reno'ların genelinde bu sorun var güvenlik %60 ama ayağımızıda yorganımıza göre uzatmamız lazım .S
  • Ncep ten 5 yıldız alan araba bumu demişsiniz ama bu Ncep testinin dışında kalıyor ve dikkatinizi çekerim hızları farklı 60 80 km ile yapıyorlar ve bu araç darbeyi direkten almış o kazadan sağ çıkabilicek araçlar bellidir 5 serisi e class volvo s60 s80 falan tabi bu arabanın tabiri caizise V haline gelmesi kabul edilebilir bir durum değil orda araba doluda olabilirdi renaultlar uçan teneke demek istemiyorum bazı ön yargılar var onlardada haklılık payı var tabi bunlar ekonomik ve ucuz araçlar ama buda parası olmayanın canını alırız felsefesi oluyor

• Eşimin kardeşi opel vectra ile aynı tipte kaza yaptı , yandan direğe çarptı.Araç 'v' oldu.Hava yastıkları açılmadı.Tank gibi araba nasıl o hale gelmiş anlamadık.Önde oturan 2 kişi hayatını kaybetti.Ama senden farkları emniyet kemerleri takılı değildi.Eşimin kardeşi şöför koltuğundaydı.Araç yolcu tarafından direğe çarptıktan sonra çocuk arka camdan fırlamış.
    Eğer kemerin takılı olmasaydı sende ölebilirdin.Şükret.
    Yandan direğe çarpmalarda genelde bütün arabalar v oluyor... Vectra bile olmuş.Yandaki çelik barlar hikaye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcemen -- 15 Mart 2011; 8:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

Eşimin kardeşi opel vectra ile aynı tipte kaza yaptı , yandan direğe çarptı.Araç 'v' oldu.Hava yastıkları açılmadı.Tank gibi araba nasıl o hale gelmiş anlamadık.Önde oturan 2 kişi hayatını kaybetti.Ama senden farkları emniyet kemerleri takılı değildi.Eşimin kardeşi şöför koltuğundaydı.Araç yolcu tarafından direğe çarptıktan sonra çocuk arka camdan fırlamış.
    Eğer kemerin takılı olmasaydı sende ölebilirdin.Şükret.
    Yandan direğe çarpmalarda genelde bütün arabalar v oluyor... Vectra bile olmuş.Yandaki çelik barlar hikaye...

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

Bazen bakıyorum öyle küçük kazalar oluyor ki, üstelik lüks ve sağlam dediğimiz araçlarla, ama küçük kaza ve sağlam araba olmasına rağmen kazalar ölümle sonuçlanabiliyor. Bazen de bakıyoruz en hurda dediğimiz arabalar 3-5 takla atıyor ama içindekiler ufak tefek sıyrıklarla kazayı atlatabiliyor.
    Herşey takdiri ilahi bence, tabi imkanı varsa insanın güvenli araçlara binmesi daha mantıklı, ama benim param symbole yettiği için gittim onu aldım.
    Rabbim kimseye kaza bela vermesin...

• aga devletin bu arabalara izin vermemesi lazım ya gerçekten
  • allah korumuş verilmiş sadakan varmış dostum,büyük geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun kardeşim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun
  • geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
  • Çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun. Neyse ki yanında kimse yokmuş, olsa feci şekilde can verirmiş görünen o ki.
  • Biride çıkıp demiyor ki adam kazayı yapalı 2 yıl olmuş arkadaş...
  • Bu kasalar benimde hiç hoşuma gitmiyor.

Ama Renault'un şimdi ürettiği arabalar bu kadar deforme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

Bu kasalar benimde hiç hoşuma gitmiyor.

Ama Renault'un şimdi ürettiği arabalar bu kadar deforme olmuyor.

• Konu eski. Ancak söz konusu kaza ve güvenlik olunca haberde rastladığım benzer biçimde hasar alan d sınıfı bir aracın resimleri: Ne yazık ki araç kazası ölümle sonuçlanmış.

2010 Model Clio Symbol aracım pert oldu

• http://www.nevhaber50.com/uchisar-da-kaza.html haberde tavanı fotoşoplamışlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.