Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de bir iki ay içerisinde araba almak istiyorum. Mazda 6'ların internet fiyatları çok yüksek burada bahsedilen fiyatlardan. 46-48 arasına 2010 model alan ya da fiyat alan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Fakat nette 50-52 civarından başlayıp, 75 e kadar gidiyor, 2010-2011'ler.

Son bir ay içerisinde alan-satan ya da pazarlık yapan var mı? Fiyatlar ne civarlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_monster

Merhabalar,

Ben de bir iki ay içerisinde araba almak istiyorum. Mazda 6'ların internet fiyatları çok yüksek burada bahsedilen fiyatlardan. 46-48 arasına 2010 model alan ya da fiyat alan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Fakat nette 50-52 civarından başlayıp, 75 e kadar gidiyor, 2010-2011'ler.

Son bir ay içerisinde alan-satan ya da pazarlık yapan var mı? Fiyatlar ne civarlarda?

2009-2010 modellerin en boşu 100.000 km ve altı için(kazasız) 37 gibi başlıyor, en dolusu da 48-49 bandında, model 2010 ise biraz daha fazla isteniyor ama kasa aynı. Geçtiğimiz günlerde 30 bin km civarında exclusive 2009 model 48,5 istiyordu, pazarlıkla kaça gitti bilmiyorum ama pırıl pırıl, yanılmıyorsam servis bakımlı bir araçtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Merhabalar,

2009-2010 modellerin en boşu 100.000 km ve altı için(kazasız) 37 gibi başlıyor, en dolusu da 48-49 bandında, model 2010 ise biraz daha fazla isteniyor ama kasa aynı. Geçtiğimiz günlerde 30 bin km civarında exclusive 2009 model 48,5 istiyordu, pazarlıkla kaça gitti bilmiyorum ama pırıl pırıl, yanılmıyorsam servis bakımlı bir araçtı.

Cevap için teşekkür ederim.

Bu durumda 2011 50-55, 2010 dynamic plus için 45 - 48 aralığı normal gibi.

Internette fiyatlar %10 fazla. Düşük teklif verip antipatik bir durumda olmak istemiyorum ama herhalde böyle olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 model mazda 6 mi satiyorum boya kaza yok full nav.dahil
    Sahibinden.com ilan no 158669190
    Iletisim 530 360 20 76

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbcr

2011 model mazda 6 mi satiyorum boya kaza yok full nav.dahil
    Sahibinden.com ilan no 158669190
    Iletisim 530 360 20 76

İlanı kaldırdınız mı?
  • Issemyake_ I kullanıcısına yanıt
    Tekrar yayinda

• Sahibinden de plakası açık araçları sorguladım. Hemen hepsi en fazla 4 ay önce el değiştirmiş. Hatta 26 Mayıs da değiştirip 1 ay sonra koyan bile var. Araç üzerinde rehin de var kredi çekmiş. Onu da geçtim birisi aracı almış plakayı değiştirmiş, ama koyduğu resimler eski plakada, yeni resim çekmeye bile gerek duymamış. Herhalde fiyatlar yükseldiği için herkes 3-5 bin en az kar peşinde, zira 10 gün içerisinde bile sahibinden de fiyatlar yükseldi.
  • En az koyan 10 bin tl koymuş hakkaten araçlara, 45-48 bin liralık arabaya adam 57 bin yazmış. 52-53 bin liralık araca 63-65 bin yazmış. Milletin derdi araba satmak değil keriz bulmak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issemyake_

En az koyan 10 bin tl koymuş hakkaten araçlara, 45-48 bin liralık arabaya adam 57 bin yazmış. 52-53 bin liralık araca 63-65 bin yazmış. Milletin derdi araba satmak değil keriz bulmak..

Acele etmeyin, yüksek fiyata konulan araçlar zaten sitenin demirbaşı oluyor. Üstte bahsettiğim gibi araçlar da geliyor 10-15 gün kadar durduktan sonra satılıyor. Ayda 3-4 defa bakmak yeterli olur. Yolunmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

En az koyan 10 bin tl koymuş hakkaten araçlara, 45-48 bin liralık arabaya adam 57 bin yazmış. 52-53 bin liralık araca 63-65 bin yazmış. Milletin derdi araba satmak değil keriz bulmak..

Acele etmeyin, yüksek fiyata konulan araçlar zaten sitenin demirbaşı oluyor. Üstte bahsettiğim gibi araçlar da geliyor 10-15 gün kadar durduktan sonra satılıyor. Ayda 3-4 defa bakmak yeterli olur. Yolunmaya gerek yok.

Aynen öyle, size katılıyorum :)
  • master_monster kullanıcısına yanıt
    Demekki benimkine bakmamissin yada yanlis bakmissin ustume alniyorum cunku benimde ilanim var.aracimi 8 9 ay once aldim cok memnunum hc bir arizasida yok calismayan bir aksamida yoksatma sebebim yeni kasa bmw alacak olmam iyigunler

• quote:

Demekki benimkine bakmamissin yada yanlis bakmissin ustume alniyorum cunku benimde ilanim var.aracimi 8 9 ay once aldim cok memnunum hc bir arizasida yok calismayan bir aksamida yoksatma sebebim yeni kasa bmw alacak olmam iyigunler

Sizin aracınıza da baktım tabi ki. Fakat aldıktan 4-5 ay sonra ilana çıkmışsınız siz de. Yani ilana çıkma amacınızı bilmediğim için genellemede siz de yer aldınız kusura bakmayın.
  • Aracimi sattim arkadaslar buarada 60.000 tlye

• quote:

Aracimi sattim arkadaslar buarada 60.000 tlye

Aracı alan tekrar iade etti heralde, tekrar koymuşsunuz ilanı :))
    Aracınızı istediğiniz fiyata satmak sizin tercihiniz elbette buna kimsenin diyeceği laf olmaz ancak burayı kullanmak suretiyle manipülasyon yaparsanız, insan, 3-5 kuruş için bu kadar okkabazlığa gerek var mı, demeden edemiyor..
  • Şunu anladım ki sahibinden.com'u artık araç satmak için kullanmıyor bazıları. Aracın piyasasını belirlemek için kullanıyorlar. Daha evvel yazmıştım aracı alır almaz satışa koyanlar var diye. Aracı alır almaz tekrar satışa koymanın başka bir mantığı yok gibi. Aracı yüksek fiyattan satışa koyuyorlar ki fiyatları o şekilde algılansın.

@Issemyake_
  • quote:

Şunu anladım ki sahibinden.com'u artık araç satmak için kullanmıyor bazıları. Aracın piyasasını belirlemek için kullanıyorlar. Daha evvel yazmıştım aracı alır almaz satışa koyanlar var diye. Aracı alır almaz tekrar satışa koymanın başka bir mantığı yok gibi. Aracı yüksek fiyattan satışa koyuyorlar ki fiyatları o şekilde algılansın.

@Issemyake_

Bi tek orayı kullansalar ona razı olduk zaten her türlü de artık buraları da kullanmaya başladı millet. Walla o fiyatları yazan arkadaşlar güle güle binsinler o arabalarına, kafadan 10 bin lira kazık yiyeceğime ömür boyu arabasız otururum daha iyi..
  • Selam arkadaşlar,
    Konuyu baştan sona okudum.
    Başta @kubilay06 olmak üzere kullanıp yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Mazda 6 konusunda baya aydınlattılar bizi. Sadece foto konusunda eleştiri olabilir, kimse foto paylaşmamış, sadece net'teki fotolardan var
    Ben Corolla 2005 Sol otomatik sahibiyim.
    Avensis konusunu inceledim.
    Fakat burada hiç avensis karşılaştırması göremedim.
    Bu konuda yorum yapabilecek var mı?
  • quote:

quote:

Aracınızı istediğiniz fiyata satmak sizin tercihiniz elbette buna kimsenin diyeceği laf olmaz ancak burayı kullanmak suretiyle manipülasyon yaparsanız, insan, 3-5 kuruş için bu kadar okkabazlığa gerek var mı, demeden edemiyor..

Aracimi bmw ye takasta verdim.ozel sipars oldugu icin agustos sonu teslim alacagim.o arada da tekrar ilana koydum.neden güldüğünüzü anlayamadım buarada.satamamış olsaydım neden hoşunuza gidecekti onuda anlatında aydınlanalım.

• quote:

quote:

quote:

Aracimi bmw ye takasta verdim.ozel sipars oldugu icin agustos sonu teslim alacagim.o arada da tekrar ilana koydum.neden güldüğünüzü anlayamadım buarada.satamamış olsaydım neden hoşunuza gidecekti onuda anlatında aydınlanalım.

Dbcr aracınız çok güzel ve extraları var fiyat da iyi alacak arkadaşlar kaçırmasın bence. Bmw niz hayırlı olsun, güzel günlerde binin. Ben arada 2013 mercedes kullanıyorum, araç daima 1.6 olduğunu hissettiriyor. 2.0 motor bir başka. Ama mercedesin 0-100 ü mazdadan iyi, ara hızlanmaları iyi değil gibi geliyor bana. Bir de mazdanın motor sesi yok hiçbir araçta.

• kubilay06 K kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkür ederim.
    Bmw forumunda da tartisiyoruz f30 kasanin kronik problemleri var.mazda ile bakimdan bakima gittim servise en ufak bir problem yasamadim,biliyorum bu bmwde böyle olmayacak ama heves ettik işte.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.