Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46000 tl... Bu arada yakıt tüketimi ankara içi sıkışIk trafikte ve yokuşlarda ortalama 32 kuruş. Araç düşük viteslerde normal olarak fazla yakit tuketiyo... Optimum hiz 120 gibi geldi 7.5 8 litle gosteriyo... 2500 devit 5,5. Viteste... 5 ve 5 bucuk vites olayı guzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten de ben de uzun yolda 5,5 fabrika verisini yakalıyorum 90-100 km hızda 2bin devir 5,5 vites. Ancak arkadaşımın dediği gibi optimal hız 120 :) sevmiyor 90-100 km hızı anlamadan 120 oluyor. Ben yazın 120 ortalama hızla giderken klima da açık 7,5 ortalama ile gitmiştim.
  • Hocam bu arada kazasız belasız iyi günlerde kullan...Mazdanın farkını kullanan anlıyor :)
  • Teşekkür ederim .... Herkese kazasız belasız sürüşler...
  • merhaba size bir sorum olucak arabalardan pek anlamam mazda 6 gözüme çarptı km yüksek olması bir sorun yaratırmı acaba fiyatlarıda uygun bir kaç tane yazayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-fiat-bayisinden-2004-model-mazda-6-sanroflu-full-full-150583690/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mepaz-otomotiv-servis-bakimli%2C2005-mazda-6-sedan-2.0-141-hp-otm-148922155/detay

yardım ederseniz pederi ikna edersem alıcaz inşallah ama km kafamı karıştırıyor yardım ederseniz çokk sevinirim

• murat833 M kullanıcısına yanıt
    Bi experte gostereceksin dostum, motor kondisyon falan hepsini doker sana.

• 2006 model mazda 3 ümü sattım. yakıt ekonomisi olan bir araç bakıyorum. araç fiyatları uçmuş. yemişim yakıtı deyip mazda 6 alacağım galiba.
    bir sorum olacak. tüm mazda 6 larda bose ses sistemi standart mı? donanıma göre değişiyor mu? 2010 model için konuşuyorum.
  • st_ger kullanıcısına yanıt
    Evet Tüm Mazda 6 larda Bose ses sistemi standart.. Aslinda bütün özellikleri standart sadece koltuk kumas deri ve sunroof fark ediyor :)
  • 2010 modellerde standart değil, dynamic+ ile Exclusive'de standarttır. Dynamic de yoktur bose. zaten bose olanlarda hoparlörlerde bose yazıyor, ilk bakışta görülüyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Bende 2010 model mazda 6 alarak araniza katildim. Sormak istediğim birşey var aracimda USB - SD kart takabilecegim bir yuva yok. Sonradan kalitesiz navigasyon ekranlarindanda takmak istemiyorum ( kaliteli sini bulabilirsem takabilirim ) duyduğuma gore orjinalligini bozmadan üzerindeki teybe modül takilabiliyormus. Boyle bir modül taktiran yada bilen var mi arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: evranoz

Arkadaşlar merhaba. Bende 2010 model mazda 6 alarak araniza katildim. Sormak istediğim birşey var aracimda USB - SD kart takabilecegim bir yuva yok. Sonradan kalitesiz navigasyon ekranlarindanda takmak istemiyorum ( kaliteli sini bulabilirsem takabilirim ) duyduğuma gore orjinalligini bozmadan üzerindeki teybe modül takilabiliyormus. Boyle bir modül taktiran yada bilen var mi arkadaşlar ?

İyi günler,
    Bende Mazda 6 bakıyorum 2009 yada 2010, sakıncası yoksa km. ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?
  • Issemyake_ I kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım. Araç 2010 model 51000 km de hatasiz mazda 6 dinamik ( bose,deri döşeme ve sunroof var ). Fiyat 47000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evranoz -- 25 Nisan 2014; 23:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evranoz

Arkadaşlar merhaba. Bende 2010 model mazda 6 alarak araniza katildim. Sormak istediğim birşey var aracimda USB - SD kart takabilecegim bir yuva yok. Sonradan kalitesiz navigasyon ekranlarindanda takmak istemiyorum ( kaliteli sini bulabilirsem takabilirim ) duyduğuma gore orjinalligini bozmadan üzerindeki teybe modül takilabiliyormus. Boyle bir modül taktiran yada bilen var mi arkadaşlar ?

Bilmiyorum ama internette yapanları gördüm.
  • kubilay06 K kullanıcısına yanıt
    TSK ederim. Bende araştırmaya devam ediyorum.

• Arkadaşlar merhaba. yaklaşık 1 haftadır bu konuyu takip ediyorum ve bende de mazda 6 sevdsı başladı gibi. Özellikle kubilay06 arkadaşa bıkmadan yaptığı paylaşımları için teşekkür ediyorum. Paylaşımları ile bizlere mazda 6 yı sevdirdi. 2010 model almak istiyordum ama açtığım bir konuda muteferric arkadaşın önerisiyle 2011 almayı düşünüyorum şimdi.

2011 fiyatları 60 bin civarında. 52-53 aralığında bulabilirsem almak istiyorum..
    teşekkürler..
  • 52-53'e 2010 model bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

52-53'e 2010 model bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Evet arkadaşın dediği fiyatlar güncel bencede.

• 50.000 veya 50.000 üzerine çıkılacaksa 2011 alınmalı mutlaka, başka başlıklarda konuşulmuştu, arada çok fark var diyordu 2011 sahipleri.
  • Arkadaşlar,

2011 araç var bir tane fiyatı 57.5 civarında ve temiz boyasız. sadece ön lastiklerde balon olmuş değişmesi gerekiyormuş 41 bin km de. bakımı gelmiş balatalar değişmesi lazım dedi servis ayrıca lastikler tabi değişmesi gerekiyor (forumda arkadaşlar ilk olarak aracın bayi test aracı olduğunu söylediler, 2. sahibi. ben aracı test ettim çok temiz ve sorunsuz geldi)

2010 araç var bir de, sol kapı ve arka çamurluğunda sürtme boyası var. boya tutsun diye ön kapıda vernik varmış. dynamic+araç full, cam filmi ve orjinal navigasyon var araçta fiyat 46.500 civarı bırakacak gibi..65 bin km de.. sizce hangisini alayım? vergileri aynı zaten galiba..

çok teşekkür ederim..
  • Ben olsam 2010 olanı alırım, tabii sadece söylenenler varsa.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.