Şimdi Ara

2010 model mercedes c 180 kompressor 1.6 lpg ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay önce 2010 model c180 kompressor amg 1.6 aracımı aldım. bir sorun çıkmazsa aracı en az 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum ama aracın yakıt tüketimi ankara da şehir içi 11-12 litre civarlarında. yılda en fazla 20000 km yapıyorum ve lpg taktırmayı düşünüyorum. lpg takınca yakıt için ödediğim para neredeyse yarıya inecek. ancak bu araçta lpg ile sorun yaşar mıyım, performans düşüşü çok olur mu? aklımda prins taktırmak var silverline mı vsı 2 mi tercih edilmeli? vsı 2 seçilirse performans kaybı minimize edilebilir mi yoksa fark olmaz mı?
    sorun yaşama ihtimalim yüksekse hiç böyle bir işe girmek istemem.
    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

• turbolu araçlarda lpg takılınca sübaplarda erime oluyor eğer uzun süre binecekseniz taktırın.daha sonra çelik sübap takıp devam edersiniz daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.bu sübap erime olayı sizin aracınızdaki motor için geçerlimidir bilemeyeceğim google dan bir araştırıp bakın sorun yaşayan varmı diye.
  • Hayirli olsun, kesinlikle taktirin gitsin. Bu arada km ve fiyat nedir piyasasi hakkinda bilgimiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=376

Buraya konu açarsanız ustalarda yardmcı olurlar.

• Turbolu araç ? Arkadaşımızın dediği araç turbolu değil ki ? :)

• Hocam kesinlikle 2-3 farklı yere sorup taktırın. Zaten uzun süre binecekseniz taktırın gitsin

• ustası geldi vsi 2 tatırın prins taktıracaksanız silvirline yerine brc de olabilir en azından servisi yaygın. subaplarını etkilemiyor. yalnız lpg taktrdıktan sonra gaz kelebeği gidebiliyor. 900 tl bosh marka. bu arada kesinlikle ve kesinlikle referansları olan iyi bir ustaya taktırın kiti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.