Şimdi Ara

2010 model üstü 40bin civarinda otomatik araç tavsiyesi acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • civic, corolla, jetta tercihlerim arasında...

• Civic

Bir tanıdığım aldı 3 ay önce 80.000 km'de 2010 Elegance + Lpg 40.000 tl'ye Otomatik.

Sorunsuz , Yakıtı ekonomik( Lpg ile )
  • corollanın otomatiğini çok tavsiye etmiyorlar zaten.en iyi otomatik olarak civic ve jetta çarpışıyor.fiyat olarak civic daha ön planda.jettanın benzin otomatiği çok yakıyor tüp uyumu bakımından civic bir adım önde ama dsg şanzıman ve konfor bakımından da jetta önde...
  • 2. elde fiyatı oldukça makul ve sorunsuz bir model olarak mitsubishi lancer da önerilebilir. Ayrıca lpg uyumludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durace -- 16 Şubat 2014; 18:11:57 >
  • otomatikse jetta kafadan ele derim malum dsg sorunu.. civic lpg ile bi sorununuz yoksa olabilir..
    ancak ben 2 çocukla asla lpg araca binmeyen biri olarak size c4 yada clio dizel otomatik öneririm ha bide kıa ceed var...
  • Bence civicte şunu düşünmek lazım.Yakıt önemli mi? Aracın en fazla kaç km olması lazım? Parça fiyatları çok önemli mi? Konfor mu Ekonomi mi? Araçta olmazsa olmaz dediğiniz donanımlar var mı?
    En dolu düşük model mi yoksa en boş üst model mi tercih edersiniz ? Bunlar önemli mesela şu an en kötü olması gereken özellikler 40binlik bir araçta:
    *Esp
    *Hız Sabitleyici
    *En az 6 airbag
    *En kötü 100bg(Tabi bu kişiden kişiye değişir ama altı üzebilir bu ağırlıkta araçlar için.
    *Abs
    Mesela Jetta alıcak olsam uzatılmış garantili varsa bakardım çünkü dsg sorun çıkarabilir.
  • açıkçası donanıma önem veriyorum civic.te elegance modele baktım, jettanın confortline modeli çok iyi ama fiyat olarak en az 5bin fark var aralarında. lancer hiç düşünmedim ama bir göz atıcam.şuanda megane hb lpg otomatik kullanıyorum arabayı büyütmek ve model yükseltmek amacım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C segmenti benzinli otomobillerde en az tüketim 1.4tsi bluemotion teknolojisi olanlar.
    Diğer 1.6motorlar ş içi trafiğinde 10-11lt tüketmektedir. Ben herzaman güncel kasadan yanayım. Civic,golf,focus hb,auris.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 yilinda sifir civic aldim 5 yil benzinli bindim , tup taktirmama gibi bir gereksiz inada girmistim , mukemmel bir arac gerek servisi olsun gerek kalitesi olsun ciddi anlamda pisman olmazsiniz , bu sene lpgli 2012 aldim . Oda ayni sekilde mukemmel donanim yonunden zengin olan elegance almanizi oneririm ayrica mutlaka lpgli alin 3-4 yil gibi bir zaman diliminde buyuk kara gecersiniz.

• maxalper kullanıcısına yanıt
    hocam 42 44 bin falan olursa bütce 1.2 tsı comfortline jetta alabilirsiniz güncel kasa
  • Bende civic diyorum. Lpgli kullandiginizda birde muthis ekonomi sagliyor. Ki lpg uyumu da on numara.

• Selam arkadaşlar bu lpg örneğin 2000 tl ye mal oldu diyelimki kaç km de bütün masraflarını amörti edip kara gecer varmı ince hesabını yapan bakımları kalkıştakı harcadığı benzin falan filan herseyi dahil yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.